Adevărul despre dietele fără cereale pentru pisici

Diete fără cereale pentru pisici

Toată lumea pare să vorbească despre "free-free" în aceste zile. Fie că este în legătură cu sănătatea noastră sau cea a animalelor noastre iubite de companie, toți cei care sunt cineva are o opinie. Deci, care este adevărul despre dietele fără cereale pentru pisici?

Este cereale foarte rău pentru pisici? Ce zici de carbohidrați și gluten? Să nu uităm că pisicile sunt carnivorele obligate de quintesențial, așa că și toate aceste ingrediente provoacă rău real pisicilor noastre?

Dacă decidem să hrănim mâncarea de animale fără cereale pe pisica noastră, încă nu ieșim din pădure în termeni de controversă. Efectuați orice căutare pe internet pe acest subiect și sunteți asediat cu interogări precum: "Are mâncare fără cereale rănit pisici?

Dietele de pisici fără granule provoacă boli de inimă? Există o legătură cu DCM? Cum rămâne cu diareea și taurina aminoacidului?"Pentru a vă ajuta să treceți prin toate aceste întrebări, să ne întoarcem la elementele de bază.

Ce sunt dietele fără cereale?

Dietele fără cereale sunt exact așa cum sunt descrise. Ele sunt alimente care nu conțin niciun boabe. Cele mai comune boabe găsite în alimentele de pisică sunt grâu, orz, orez, porumb și ovăz.

Cu toate acestea, o dietă fără cereale nu înseamnă că mâncarea este fără carbohidrați. Atunci când boabele sunt îndepărtate de la diete alimentare de pisică comercială, conținutul de carbohidrați este adesea compus din ingrediente cum ar fi cartofi, tapioca, linte, mazăre, yams și chiar morcovi, fasole și cranberries. De asemenea, nu este nemaiauzită pentru o dietă fără cereale să conțină cât mai mult, dacă nu mai mult, carbohidrați decât omologul său umplut de cereale.

Cum ne diferențiem între boabe, carbohidrați, cereale și gluten?

Două pisici mănâncă alimente

Când vine vorba de mâncarea pisică, adesea punem carbohidrați, boabe, cereale și gluten în aceeași categorie.

În general, termenii boabe și cereale pot fi folosite interschimbabil, cu cereale considerate a fi orice iarbă care este cultivată pentru cerealele sale.

Carbohidrații, pe de altă parte, sunt colecții de molecule care conțin atomi de carbon, hidrogen și oxigen care formează împreună compuși pe care îi recunoaștem ca zaharuri, amidonuri și fibre. Când acești compuși sunt defalcate și metabolizate, ele eliberează energie sub formă de glucoză.

Această energie este apoi folosită ca o sursă de combustibil de bază pentru fiecare proces celular celular din corpul nostru. Carbohidrații sunt de obicei găsiți în fructe, cereale / cereale, legume și produse lactate.

Gluten, pe de altă parte, este de fapt o proteină, deci o structură moleculară complet diferită la carbohidrați și, de asemenea, cu o funcție diferită. Ajută alimentele să-și mențină forma și se găsește în grâu, secară, orz, triticale și ovăz.

Toate aceste cereale sunt boabe, dar nu toate boabele conțin gluten. Unele boabe fără gluten includ porumb, mei, orez și sorg. Confuz încă sau este tot mai clar cristal? Deci, de ce toate aceste lucruri și cum se referă la controversa "pisicilor / carbohidraților / cerealelor"?

Pisici și carbohidrați

Există mai multe cărți de text, lucrări de cercetare academică, articole, videoclipuri și chiar programe TV care au fost produse pentru a discuta despre subiectul pisicilor și carbohidraților.

Voi încerca să o păstrez simplu:

  1. Pisicile sunt obligate de carnivore. Aceasta înseamnă că au o cerință esențială dietetică de a obține o parte din substanțele lor nutritive din surse de animale. Ele nu pot fi vegetariene sau vegane, cu excepția cazului în care o alimente de pisică preparate din punct de vedere comercial este suplimentată cu forme artificiale de taurină și alte micronutrienți esențiali găsiți în mod normal în sursele de animale.
  2. Pisicile nu necesită carbohidrați în dieta lor. Ele sunt adaptate în mod unic pentru a putea utiliza proteina dietetică pentru a satisface toate nevoile lor energetice pentru funcția celulară și supraviețuirea.
  3. Deși pisicile nu au o cerință esențială pentru carbohidrații diete, ele sunt bine capabile să le rupă și să le metabolise pentru a obține energie sub formă de glucoză. În plus, prin utilizarea carbohidraților ca sursă de energie primară, aceasta înseamnă că sunt capabili să conserve proteina pentru alte funcții vitale, cum ar fi transportul oxigenului prin intermediul sistemului sanguin; făcând anticorpi pentru a lupta împotriva infecției; Construirea de noi celule pentru creșterea și repararea țesuturilor, cum ar fi mușchiul. Proteinele formează coloana vertebrală a fiecărui organ, os, piele, păr și țesut viu în corp și pisici prin natura lor, necesită mai multă proteine ​​din alimentele lor decât câinii lor.
  4. Carbohidrații nu oferă doar energie. Ele formează și funcții secundare importante în organism. Una dintre acestea este contribuția la sănătatea gastrointestinală. Boabele integrale și în special fibrele sunt esențiale pentru acest beneficiu secundar. Ele ajută la normalizarea mișcărilor intestinale și pentru a contribui la un microbiome sănătos, oferind combustibil pentru "bacteriile bune" în intestin. Ele ajută, de asemenea, la controlul nivelurilor de glucoză din sânge care este important pentru prevenirea și gestionarea diabetului și ajută la sentimentul de sațietate sau plinătate, care este utilă pentru pierderea în greutate. În cele din urmă, există dovezi emergente că fibrele derivate din cereale / cereale sunt asociate cu un sistem cardiovascular sănătos la om.

Când vine vorba de subiectul pisicilor și carbohidraților, toate problemele de mai sus par să fi combinate, împărțite, reformate și coalează pentru a crea un maelstrom de controverse.

Prin extensie și în nici o mică parte legată de controversa umană care înconjoară sensibilitățile și glutenul în special, acest lucru a cuprins și pisicile și boabe conținând gluten.

Să distrugem câteva dintre cele mai controversate puncte legate de pisici, boabe și gluten.

Negative de consum de dovleac pentru pisici

Există mai multe controverse în jurul cerealelor pentru pisici.

Alergii de pisici și legătura lipsă către cereale și / sau gluten

Pisicile au o sensibilitate la boabe și / sau gluten? Nu există cercetări semnificative științifice, revizuite pe egal pe care le pot găsi că susține această teorie pe un nivel larg răspândit.

Cu siguranță nu există nici o dovadă de nimic asemănător bolii celiacei în prietenii noștri. Din studiile care au fost efectuate principalele alergeni alimentari care par să declanșeze un răspuns hiper sensibil sau alergic la pisici sunt predominant proteinele găsite în carne, în special carne de vită, lapte și pește.

Puiul este, de asemenea, un potențial vinovat, dar porumbul a fost găsit doar într-un studiu care afectează 4 din 56 de pisici. Dacă o pisică are un adevărat răspuns alergic alimentar la un cereale specifice, ar fi cel mai probabil ca proteina în cerealele (conținute în gluten), ar exista semne clinice vizibile, cum ar fi mâncărime, pierderea excesivă a părului până la punctul de patch-uri chel și pielea inflamată.

În acest caz, un studiu alimentar cu o dietă fără cereale ar fi recomandat sub supravegherea strânsă a medicului veterinar local, după ce a declanșat alte cauze potențiale.

Cereale Diete gratuite și boli de inimă (DCM)

Deci, ce știm până acum? Pisicile nu au nevoie de carbohidrați și pot folosi proteine ​​pentru toate nevoile lor energetice la un nivel al corpului celular, cu siguranță, apoi dietele fără carbohidrați și / sau fără cereale sunt soluția. Dreapta? Gresit.

Acum intrăm în dezbaterea despre dietele fără granule și DCM, altfel cunoscut sub numele de cardiomiopatie dilatată.

În iunie 2018, administrația americană privind produsele alimentare și droguri a început să investigheze o legătură potențială între anumite diete și DCM la câini. Aceste diete sunt acum înclinate ca "Beg".E. Companiile de tip boutique, ingrediente exotice sau fără cereale.

Ancheta FDA este încă în curs de desfășurare, dar se pare că există unele dovezi că anumite diete care au leguminoase, impulsuri sau cartofi ca sursa principală a ingredientului sunt legate de dezvoltarea acestei stări de inimă la câini și la un mai mic extinderea în pisici.

DCM este o condiție în care mușchiul inimii își pierde elasticitatea, rezultând o inimă mărită. Pe măsură ce inima devine dilatată, devine mai greu ca mușchiul să-și facă treaba de a pompa eficient corpul în jurul corpului, ceea ce, la rândul său, poate duce la scurgerea supapelor de inimă și o susținere a fluidului în piept și abdomen.

În cele din urmă poate duce la insuficiență cardiacă congestivă și poate fi fatală dacă nu este diagnosticată și tratată devreme.

Fără produse alimentare fără cereale și taurină

Deci, unde vine legătura taurine în toate astea? Taurina este un nutrient esențial în produsele alimentare și deficiența taurină este bine documentată ca o cauză potențială a DCM.

Cu toate acestea, majoritatea câinilor care sunt diagnosticați cu DCM în raport cu consumul lor de alimente Beg, nu sunt deficiente în Taurină. Mai mult, suplimentarea dietelor comerciale cu Taurină ar putea face mai mult rău decât bine datorită lipsei de control al calității pentru suplimentele nutriționale.

În cele din urmă, juriul este încă în afara când vine vorba de Taurină și legătura cu DCM la pisici, deoarece cea mai mare parte a accentului până în prezent sa concentrat pe câini.

Mai mult, pentru marea majoritate a câinilor diagnosticați cu DCM asociat cu dietă, încă nu știm cauza exactă.

Este o problemă care este supusă unor cercetări active atât de către FDA, cât și de nutriționiștii veterinari independenți și de instituțiile de cercetare, deci sperăm că vom putea oferi mai multe informații în curând.

Gândurile finale

  1. Dietele fără cereale sunt predominant un instrument de marketing menit să reflecte creșterea interesului uman față de alimentele fără cereale.
  2. Doar pentru că o dietă este etichetată ca "fără cereale" nu înseamnă că nu conține carbohidrați. De fapt, multe diete fără cereale sunt mai mari în carbohidrați decât la granulele care conțin alimente de pisică.
  3. Pisicile sunt bine adaptate la metabolizarea carbohidraților, deși folosesc în primul rând proteine ​​ca sursă principală de energie.
  4. Nu există cercetări științifice revizuite pe egal pentru a sprijini teoria că pisicile sunt pe scară largă alergice la boabe sau într-adevăr gluten.
  5. Cele mai multe diete fără cereale conțin unul dintre cele mai frecvente declanșatoare de alergene i.E. Pui, pește sau carne de vită.
  6. Se pare că există o legătură între unele diete fără cereale și boli de inimă, dar juriul este încă în afara când vine vorba de cauza exactă a DCM asociate dietei la câini, să nu mai vorbim de pisici.
Vedeți sursele
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adevărul despre dietele fără cereale pentru pisici