Ingredientele din alimentele de pisică

Fotografie de persoană care deschide o cutie de FancyFeast Cat Alimente

Învățarea de a citi etichetele de produse alimentare Cat poate fi o sarcină descurajantă, mai ales cu toți aceia ingrediente misterioase. Pentru sănătatea pisicii tale, vrei Alegeți o mâncare de pisică care este bun pentru ei și oferă o dietă bine echilibrată pentru nevoile lor. Prin înțelegerea a ceea ce citiți pe etichetă, veți fi mai bine echipat pentru a face alegeri de alimente educate care pot afecta longevitatea și vitalitatea pisicii tale.

Descifrarea listei de ingrediente

Ingredientele sunt enumerate în funcție de greutate. În mod ideal, într-o dietă de întreținere obișnuită, sursa de proteine ​​ar trebui să fie primul ingredient enumerate pe o pungă de Produse alimentare uscate de pisică. Aceasta ar trebui urmată de surse secundare de proteine. După aceasta, vă puteți aștepta să vedeți materiale de umplutură, uleiuri sau grăsimi, conservanți, vitamine și minerale, precum și taurine (un aminoacid pe care pisicile trebuie să supraviețuiască).

Poate fi surprinzător să realizăm că multe dintre alimentele populare "Premium" nu urmează această formulă ideală. De exemplu, o marcă de liste de pui și de orez (în ordine) Pui, orez de bere, făină de gluten porumb, carne de pasăre de masă, făină de grâu, carne de vită conservată cu tocoferoli mixte (sursa de vitamina E) și întregi-cereale porumb. După ce sunt alte produse din carne, conservanți, vitamine și minerale. În comparație cu alte alimente de pe piață, aceasta ar putea fi de fapt să se califice drept "mediu-bun" calitate "cu greu premium sau" cel mai bun."

Asociația Oficialilor americani de control al feedului (AAFCO) stabilește definițiile pentru ingredientele alimentare pe animale. Un producător de alimente pentru pisici nu poate lista un ingredient decât dacă îndeplinește definiția AAFCO. Ca proprietar informat Cat, veți dori să știți ce înseamnă toate aceste ingrediente de alimente complexe și cum joacă un rol în nutriția pisicii tale.

Produse din carne

Proteina oferă aminoacizi care ajută un animal de companie să construiască și să-și mențină mușchii, oasele, sângele, organele, sistemul imunitar și părul și unghiile. Există multe combinații de surse de proteine ​​care livrează un profil echilibrat de aminoacid.

  • Pui: AAFCO definește "pui" ca combinație curată de carne și piele cu sau fără a însoți osul. Acesta trebuie să fie derivat din părțile sau carcasele întregi de pui sau o combinație a acestora, exclusiv de pene, capete, picioare și entrailuri. Acesta este un produs pe care v-ați aștepta să îl găsiți în produsele alimentare de calitate superioară. Țineți minte, totuși, că cantitatea de os și / sau piele poate juca un rol în calitatea proteinei.
  • Păsări de păsări de curte: Acest lucru este definit ca părțile solului, prestate și curate ale carcasei de păsări sacrificate. Acesta include lucruri cum ar fi gât, picioare, ouă nedezvoltate și intestine. Mâncarea ar trebui să fie exclusivă de pene, cu excepția unor astfel de cantități, așa cum s-ar putea întâmpla în mod inevitabil în bune practici de prelucrare. În timp ce este adevărat că pisicile mănâncă acele părți de păsări de curte în starea lor naturală sau sălbatică, partea "redată" nu este naturală. Dacă doriți să faceți cea mai sănătoasă alegere pentru pisica dvs., apoi făina by-produs nu ar trebui să fie primul ingredient.
  • Carne de vită: Acest lucru este obținut din țesutul bovinelor în timpul procesului comercial de redare. Carnea de vită este o sursă inferioară de grăsime pentru alimentele de pisică, deoarece este grăsime saturată. Se adaugă în principal pentru a da aroma alimentară.
  • Fel de mâncare cu pește: Acest ingredient este țesutul curat, uscat și măcinat de pește nedecompus de pește sau de pește. O porțiune a uleiului poate sau nu poate fi extrasă și nu trebuie să conțină mai mult de 10% umiditate. Dacă masa de pește conține mai mult de 3% sare, cantitatea de sare trebuie să constituie o parte a numelui produsului (și nu poate depăși 7%). Sarea menționată aici este ingredientul pe care trebuie să-l urmăriți.
  • Produs de ouă: Ouăle pot fi deshidratate, lichide sau înghețate și trebuie să fie etichetate conform reglementărilor USDA care reglementează ouăle. Ei trebuie să fie liberi de cochilii.

Carbohidrați

Carbohidrații sunt o sursă importantă de energie pentru pisica dvs., furnizând blocurile de construcție (glucoză) pentru energia celulară. Ele oferă, de asemenea, fibra în dietele de animale de companie care sunt importante pentru sănătatea intestinală. Unele alimente pot conține umpluturi goale, în care cea mai mare parte a alimentației au fost concediați de alte procese. De obicei, când o listă de ingrediente menționează un boabe întregi, este o alegere mai bună pentru animalul dvs. de companie.

  • Brevete orez: Acest ingredient se referă la rămase de orez de la a face bere. Este reziduul uscat, extras de orez rezultat din fabricarea de wort (porțiunea lichidă a cerealelor malțate). Berarii orez poate conține hamei pulverizate, uscate și uzate într-o sumă care nu depășește 3%. Este o motivație că această "reziduu" de orez nu poate fi aceeași calitate a carbohidratului ca orez de cereale întregi.
  • Mâncare de gluten de porumb: Acesta este reziduul uscat de la porumb după îndepărtarea unei părți mai mari a amidonului și germenii și separarea tărâței. Este ceea ce este lăsat după ce a făcut produse pe bază de porumb, cum ar fi amidonul de porumb sau sirop, printre altele. Porumbul este un umplutură populară deoarece este ieftină. Este, de asemenea, unul dintre produsele responsabile pentru alergii la pisici. Dacă trebuie să alegeți o mâncare de pisică cu porumb ca ingredient, ați fi mai bine cu "Cornmeal", deoarece include și germenul și nu este doar un reziduu.
  • Făină de grâu: AAFCO definește acest ingredient ca făină de grâu cu particule fine de tărâțe de grâu, germeni de grâu și organele de la "coada morii.Acest produs trebuie obținut în procesul obișnuit de frezare comercială și nu trebuie să conțină mai mult de 1 1/2% fibră brută.

Conservanți și suplimente

În timp ce vitaminele și mineralele sunt adăugate în cantități foarte mici, ele reprezintă aproape jumătate din ingredientele din alimentele de companie și reprezintă cea mai lungă parte a listei de ingrediente ale etichetei. Pentru a fi enumerate ca "alimente complete și echilibrate", AAFCO enumeră 25 de vitamine și minerale esențiale.

  • Mixte-tocoferoli: Cele mai multe alimente premium utilizează tocoferoli amestecați, care sunt enumerați ca o sursă de vitamina E. De asemenea, conține vitamina A, precum și conservanții. Acestea nu sunt la fel de eficiente ca vechile conservanți chimici BHA și BTA, astfel încât să verifice întotdeauna data maximă a termenului de valabilitate pe etichetă.
  • Caseinatul de sodiu:Caseina este un produs lactat similar cu zerul. Sodiul face o componentă sărată utilizată pentru aromă și conservare.
  • Clorura de potasiu: Aceasta este o sare de potasiu a acidului clorhidric. Potasiul este esențial pentru toate speciile pentru funcția inimii și nervului. Cu toate acestea, în alimentele de pisică, este folosit ca o componentă sărată care adaugă aromă și acționează ca un conservant.
  • Acid fosforic: Un supliment mineral format din 32% fosfor, acesta este un alt aditiv care ajută la acidularea alimentelor pentru a permite pisicii să mențină un pH adecvat urinar.
  • Brevete uscate drojdie: Berarii uscate drojdie trebuie să provină din berea de bere sau alese pentru consumul uman. După ce a fost sterilizat și fără putere de fixare, este o drojdie inactivă compusă din organismul cu un singur celulă Saccharomyces cerevisiae. Berarii uscate drojdie este o sursă de proteine ​​bogată în aminoacizi și vitamine B. Aminoacizii ajută un animal de companie să construiască și să mențină mușchii, oasele, sângele, organele, sistemul imunitar și stratul și unghiile. Fără nivelurile adecvate de aminoacizi esențiali, sinteza proteinei este afectată. În plus, vitaminele B sprijină funcția creierului, rezistența musculară, producția de celule roșii din sânge și digestia. În timp ce bere drojdie uscată poate gusta amar la oameni, câini și pisici găsesc-o destul de gustoasă. Un probiotic, poate contribui, de asemenea, la reducerea stresului și a bolii, precum și a prevenirii puricilor.
  • Arome naturale: Așa cum este definit de AAFCO, acest hrană ISA sau ingredientul derivat exclusiv din surse de plante, animale sau minate. Poate fi fie în starea sa neprelucrată, fie că a fost supusă procesării fizice, prelucrării termice, redarea, purificarea, extracția, hidroliza, enzimoliza sau fermentația. Este posibil să nu fie produsă de nici un proces sintetic chimic și nu poate conține aditivi sintetici chimici sau ajutoare de prelucrare, cu excepția sumelor, așa cum s-ar putea întâmpla în mod inevitabil în bune practici de fabricație.Acest "ingredient" este atât de vag și neclar încât ar fi lăsat să fie lăsat, deoarece nu aveți nicio idee despre ce este ingredientul real.
  • Restul de ingrediente: Vitaminele și mineralele aduc capătul coada din lista ingredientelor. Ele sunt destul de comune pentru toate alimentele de pisică și includ o serie de nume greu de pronunțat. De exemplu, veți găsi carbonat de calciu, pirofosfat de tetrasodiu, monoclorură de L-lizină, sare, clorură de colină, suplimente de vitamine (E, A, B-12, D-3), taurină, sulfat de zinc, sulfat feros, acid ascorbic (sursă de vitamina c), L-alanină, supliment de riboflavină, niacină, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, biotină, mononit de tiamină, acid folic, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină, acid citric, complex bisulfit de sodiu (sursa de activitate de vitamina K), calciu IODATE și SELENITE A-4623.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ingredientele din alimentele de pisică