Ar putea această armă secretă să ajute la fiecare veteran să se recupereze de la traume?

Ar putea această armă secretă să ajute la fiecare veteran să se recupereze de la traume

Cainii de terapie s-au dovedit a ajuta oamenii cu toate tipurile de lupte diferite - fizice, mentale si emotionale. Multe organizații ajută veteranii de perechi care au PTSD cu câini de salvare pentru a fi tovarăși, iar acest om spune că face o lume de diferență. Acest veteran a servit timp de 8 ani și acum suferă atât de parkinson, cât și de PTSD.

El a petrecut aproape 8 luni căutând tovarășul potrivit și apoi și-a găsit noul său cel mai bun prieten Bentley, o Greyhound italian. Darren Davis-Kandler spune că petrece toată ziua cu noul său prieten și se simte semnificativ mai bun. Acesta este răspunsul pe care îl veți obține de la fiecare Terapie Handler pentru câini.

Având un tovarăș îl ajută să iasă afară și să socializeze cu oamenii. De asemenea, a ajutat-o ​​să adauge structura vieții sale. Davis-Kandler a ajuns să nu fie capabil să lucreze, așa că având un câine ca Bentley în jur îi dă pe cineva să aibă grijă de. Îi dă un sentiment de împlinire.

Afecțiunea pe care Bentley o dă lui Darren îl ajută pe el. Este frumos să ai o companie și un prieten jucăuș să te facă să râzi.

Ar putea această armă secretă să ajute la fiecare veteran să se recupereze de la traume

Darren spune că amândoi au fost acolo unul pentru celălalt de fapt. Bentley a fost pus pentru adopție când proprietarii săi au divorțat și avea nevoie de o casă iubitoare. Bentley poate obține anxietate în locuri tare, iar Darren este acolo pentru a-și calma nervii.

LEGATE DE: Cum câinii ajută oamenii: 5 cele mai bune povești

Mulți veterani beneficiază de un câine de terapie care le poate însoți peste tot. O organizație incredibilă, numită Companii pentru Heroes, oferă câini de sprijin emoțional la veterani gratuit. Acest nonprofit uimitor oferă, de asemenea, însoțitori gratuit pentru primii respondenți și Personal militar cu PTSD.

Această organizație a ajutat la găsirea câinelui perfect pentru Darren, chiar dacă întregul proces a durat peste jumătate de an. Darren a cercetat și a decis un anumit tip de câine pe care la dorit, deci procesul a durat mai mult decât de obicei.

Ar putea această armă secretă să ajute la fiecare veteran să se recupereze de la traume

Darren a găsit în mod inevitabil Bentley cu ajutorul tovarășilor pentru eroi prin Gulfcoasta italiană de salvare a Greyhound. Câinii de sprijin emoțional pot ajuta cu adevărat oamenii să se simtă mai bine. Când sunt arătate dragoste și afecțiune și, la rândul lor, atunci când o dau, există un răspuns pozitiv în corp și creier.

Dacă știți un veteran, le puteți încuraja să ia în considerare adoptarea unui câine de serviciu. Aceasta nu trebuie să fie un câine mare, și el putea fi deja instruit. Câinele îi poate ajuta, de asemenea, cu lucruri de zi cu zi, cum ar fi amintindu-le să ia medicamente.

Cu cât împărtășim mai mult aceste informații prin Internet, cu atât mai multe vieți pot atinge și, sperăm că mai mulți oameni care suferă de PTSD vor găsi relief.

Dacă nu există nici o organizație în zona dvs. de ajutor pereche veterani cu câini, poate să ia în considerare lapheading unul sau să încurajeze organizațiile locale de salvare a animalelor să lucreze cu asociația veteranului și să ia câinii instruiți să fie câini de wellness. Există atât de mulți câini care stau trist în adăposturi care doresc ca un proprietar să poată ajuta și iubiți, trebuie doar să le ajutăm.

Căutați organizațiile din zona dvs. și începeți conversațiile. Poate chiar să aducă această poveste despre Bentley și Darren și să le arăți. Amintiți-vă, este o situație câștigătoare pentru că economisește câini care sunt în adăpost și ajută pe cineva care are nevoie de ea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar putea această armă secretă să ajute la fiecare veteran să se recupereze de la traume?