Sunt câini permisați în aeroporturi? Și sfaturi pentru călătoria cu aer

Sunt câini permisați în aeroporturile cu vârfuri pentru călătoriile aeriene

În ultimii ani, acolo a fost A Creșterea cu 40% de animale care sunt transportate prin avioane, cu cea mai mare creștere în 2018. Nu este neobișnuit ca oamenii să călătorească cu animalele de companie, fie câine sau pisică, iar mai mulți proprietari de animale de companie își aduc acum câinii și pisicile pe avion, mai degrabă decât să le țină în cargo, sedate, într-o cutie.

Deci sunt câinii permise în aeroporturi?

Nu - în cea mai mare parte, pasagerii nu-și pot aduce câinii, au fost lăsați sau dezlănțuiți, în terminal (cu excepția cazului în care este un animal de serviciu pe care persoana are nevoie și că poate fi în mod legal în interiorul clădirii). Toți câinii trebuie să fie într-un transportator / canisa și sunt gata să călătorească în conformitate cu regulile și reglementările aeroportului.

Probabil ați văzut câțiva câini în afara canisei în aeroport. În timp ce mai mulți proprietari de animale de companie își aduc câinii și pisicile cu ei pe avion, o bucată mare de asta sunt, de asemenea Asistență câini călătorind ca animale de sprijin sau "serviciu" pentru proprietarii lor. În timp ce unele dintre acestea sunt animale de serviciu legitim, multe sunt, de asemenea, transportate sub aceste etichete, pur și simplu pentru a evita biletele.

Din acest motiv, numărul de animale prezente la aeroporturi a crescut, prin urmare, în întreaga țară. Aeroporturile trebuie să găzduiască toate aceste animale de companie, ceea ce pot fi ocazional o sarcină descurajantă. Având în vedere faptul că multe dintre aceste animale nu sunt instruiți pentru rolul pe care ar trebui să-l îndeplinească, de-a face cu ei poate deveni murdar și chiar periculos ocazional.

De asemenea, citiți: 5 cele mai bune branduri de transport de câini autorizați

Sunt câini permisați în aeroporturi

Sunt câinii permise în aeroporturi și sfaturi pentru a călători cu puștiul tău

Transportul animalelor de companie este foarte stresant pentru proprietari și chiar mai mult pentru animalele în sine. Flying prin aer nu este o condiție naturală nici pentru oameni, nici animalele. Dar pentru animale, consecințele potențiale sunt mai greu de prezis.

Spre deosebire de un om care este conștient de schimbare și este capabil să se adapteze la un nou mediu în timpul zborului, câinii nu înțeleg ce se așteaptă de la ei și ce trebuie să facă în timpul zborului. Zboruri cu avionul sunt, fără îndoială, foarte stresante pentru poochia ta.

Dacă vă pregătiți să zburați cu un câine, când vine vorba de aeroporturi, trebuie luați în considerare mulți factori. Diferite aeroporturi din SUA au reguli diferite atunci când vine vorba de animale de companie în general și care rase sunt permise și când.

Apariții nefericite

În decembrie anul trecut, a Fata a fost mușcată de un câine pe un aeroport din Portland, în timp ce așteptam zborul, pentru că câinele nu a fost asigurat într-o cutie de transport și a fost liber să se plimbe. Cazurile similare au determinat mai multe reglementări mai acerbe la aeroporturile din SUA, iar multe dintre ele se reducând numărul de animale care au voie să intre.

Una dintre probleme este că diferite reglementări guvernează avioanele și aeroporturile, iar în cazul în care prima recunoaște animalele de sprijin emoțional, acesta din urmă nu. Această disparitate face ca orice rezoluție suplimentară mult mai dificilă, deoarece diferite legi trebuie să fie coordonate pentru a realiza orice.

Multe aeroporturi au reguli privind animalele de sprijin emoționale care obligă proprietarii să-și păstreze animalele în transportatori sau să le păstreze pe o lecție scurtă dacă sunt prea mari pentru a se potrivi într-un transportator. Proprietarii câinilor mai mici vor avea un timp mult mai ușor când vine vorba de transportul prietenilor noștri blană cu avionul. Cu toate acestea, pentru orice tip de câine, există pași pentru a lua pentru a face ca procesul să meargă cât mai neted posibil.

Există, de asemenea, reglementări specifice pentru ca câinii care urină sau defecând pe motive de aeroport care afirmă că proprietarul este obligat să rămână la fața locului până la ca portarii să aibă grijă de această problemă. Indiferent de reglementări, ar trebui să ne străduim întotdeauna să fim complet pregătiți pentru a evita orice incidente potențiale sau neplăceri care ar putea apărea la aeroporturi sau în avioane. Iată câteva sfaturi despre cum să faceți acest lucru.

Planificare in avans

Planificare in avansInformați întotdeauna aeroportul în avans atunci când intenționați să călătoriți cu câinele dvs., astfel încât să poată aranja spațiul necesar, deoarece multe dintre ele limitează numărul de animale care sunt permise în interior.

Întotdeauna încercați să obțineți un traseu de zbor direct spre oriunde mergeți, deoarece zborurile în schimbare complică doar lucrurile și vă forțează să urmăriți regulile diferite pentru diferite aeroporturi. De asemenea, rețineți că, la fel de stresantă, deoarece procesul ar putea fi pentru dvs., câinele dvs. este mai rău.

Pregătiți-vă pupa în prealabil

Obțineți puii să se joace cu transportatorul înainte de călătoria în sine pentru a reduce stresul zborului. Încercați să-l obosiți cu câteva ore înainte de a merge la aeroport, deoarece șansele sunt că el va fi mai cooperativ și mai puțin nervos.

Este important ca animalul să aibă șansa de a se întinde și de a alerga în jur pentru o vreme, deoarece va petrece întreaga călătorie înghesuită în interiorul transportatorului. Dacă câinele dvs. este nervos prin natura naturii, încercați să găsiți unele produse calmante care ar putea ușura procesul. Dacă nu sunteți sigur dacă este sigur să-i dați pooch-ului dvs. sau exact ce ar trebui să utilizați, consultați-vă cu medicul veterinar.

Consultați un veterinar

Asigurați-vă întotdeauna în prealabil că câinele dvs. este potrivit pentru un zbor în primul rând. Ia-ți puiul vaccinat și purtând cu tine o copie a cardului său de vaccin pentru scenariul cel mai rău caz, sau dacă un manager de aeroport solicită una.

Nu scapi pe transportator

Nu scapi pe transportatorAlegerea Dreptul de transport autorizat al companiei aeriene Pentru cainele dvs. este esențial pentru un zbor sau în mod similar situații stresante. Tipul și dimensiunea transportatorului sunt importante nu numai din cauza dimensiunii câinelui, ci și din cauza spațiului în care trebuie să se potrivească.

Deoarece există mai mulți câini pe aeroporturi decât oricând, supraaglomerarea a devenit o problemă, motiv pentru care ergonomia are o prioritate de vârf. Întotdeauna cercetați tipul de plan pe care îl veți folosi și suma pe care o are disponibilă.

Fi acolo la timp

Fiind la timp înseamnă sosirea cu câteva ore înainte de zbor. Încercați să ajungeți la aeroport mai devreme pentru a evita liniile potențiale și pentru a verifica dublu dacă totul este în ordinea corectă.

Luați câinele la o plimbare înainte de a merge la aeroport, astfel încât să se poată goli. În plus, țineți cont de faptul că nu multe aeroporturi au zone dedicate de salvare a animalelor de companie și, prin îngrijirea nevoilor câinelui dvs. în prealabil, puteți elimina un întreg strat de probleme care pot apărea în timpul zborului.

Da un exemplu

Asigurați-vă că câinele dvs. rămâne în transportator pentru restul zborului. S-ar putea să fi trebuit să-l scoateți din ea în timp ce mergeți prin linia de securitate, dar încercați să aveți controlul asupra situației în această parte a procesului. Țineți-vă puicul ferm când treceți prin detectorul de metal și întoarceți-l cu sârguință la transportatorul său odată ce ați terminat.

Fiind bine pregătit când călătoriți cu avionul dvs. cu avionul este cel mai bun lucru pentru a vă asigura că sunteți încrezător că totul va fi planificat. Obținerea tuturor informațiilor necesare despre ceea ce este permis și ce nu este atunci când vine vorba de regulile aeroportului despre câini este primul lucru de făcut. Asigurați-vă că puii dvs. nu este stresat și că nevoile sale sunt luate în grijă și totul ar trebui să meargă fără unt.

Citiți următorul: 8 cele mai multe companii aeriene prietenoase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt câini permisați în aeroporturi? Și sfaturi pentru călătoria cu aer