Sfaturi importante de vară pentru pisici

Sfaturi importante de vară pentru pisici

Vara este sezonul de distracție. Zilele sunt lungi și fierbinți, deci poate fi tentant să cheltuiți din ce în ce mai mult din timpul tău afară. Dar ce zici de pisica ta? În timp ce primiți un bronz și vă bucurați de tine, pisica dvs. este, de asemenea, afectată de vară. Atât pisicile de interior cât și în aer liber pot beneficia de vremea Sunnier, dar pot, de asemenea, să se lupte în căldură. Dacă doriți o pisică fericită, sănătoasă în fiecare sezon, aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta în vară.

Menținerea rece

Cea mai evidentă problemă cu care se confruntă pisicile este că vremea mai caldă înseamnă pisici mai calde. Pisoiul tău este literalmente acoperit în blană de la cap la laba, care poate face chiar 75 de grade simt mai mult ca 80 sau 85. Cum ați reușit în timpul verii dacă ați fi trebuit să purtați un jumper și blugi toată ziua, în fiecare zi? Acest lucru este chiar mai rău dacă locuiți în Sunbelt. Scutește-ți un gând pentru pisicile sărace Texan, care uneori trebuie să se lupte prin temperaturi în 100 de ani!

Supraîncălzirea este un risc serios pentru toate animalele. Poate duce la moarte extrem de bruscă dacă nu este tratată. Oamenii ar trebui să fie extrem de atenți cu privire la părăsirea animalelor în spații închise cum ar fi mașinile și este o idee bună să memorați simptomele supraîncălzirii, în special în timpul verii. Pentru a vă ajuta să fiți cel mai bun părinte de pisică pe care îl puteți fi, iată câteva simptome ale supraîncălzirii pisicii:

Dacă vă suspectați deloc că pisica dvs. suferă de unul dintre aceste simptome, ar trebui să luați măsuri pentru a le ajuta imediat. Este mai bine să le răciți când ar putea să nu aibă nevoie de ea, decât să ia riscul ca ei să poată suferi sau chiar să moară. Iată câteva sfaturi esențiale pentru a avea o pisică cea mai tare pe bloc:

  1. Nu lăsați niciodată un animal în interiorul unui vehicul într-o zi fierbinte, chiar și pentru un moment scurt. Durează doar câteva minute pentru temperaturi de peste 100 de grade și s-ar putea să plec mai mult decât ați planificat.
  2. Pune patul lor la umbra. Acest lucru ar putea părea evident, dar poate fi mai greu decât credeți. Soarele se mișcă, deci un loc de umbră la opt dimineața ar putea fi direct în dimineața de noapte. Acest lucru este deosebit de important dacă plecați să mergeți la locul de muncă pentru cea mai mare parte a zilei.
  3. Asigurați-vă că există suficientă apă. Când temperaturile ajung în anii `90, pisicile au nevoie de un castron proaspăt de apă la fiecare două ore. Dacă veți ieși afară, încercați să scoateți două boluri - una înghețată mai târziu și un alt castron normal, proaspăt, cu cuburi de gheață.
  4. Multe pisici nu beau destule în zilele fierbinți, deoarece nu își dau seama că au nevoie de aportul lor. O mare opțiune este de a investi în Cat fântâni de apă. Pisicile știu instinctiv că apa curgătoare este, în general, mai sigură decât apa stagnantă. Acest lucru, alături de gustul îmbunătățit al apei oxigenate și sunetul atrăgător, vă poate încuraja pisica să bea mai multă apă.
  5. Nu le restricționați, chiar dacă credeți că o faceți pentru binele lor. Ar putea fi tentant să vă restrângeți pisica în umbră. Dar, după cum sa menționat mai sus, umbra se poate mișca. Având în vedere o libertate, pisica dvs. va găsi cel mai bun loc pentru a se răci pe cont propriu.
  6. Acordați atenție la sol și la alte materiale din apropierea pisicii dvs. Metalul nu este singurul pericol. Asfalt și încălzirea betonului foarte repede. Ajungem să purtăm pantofi care ne protejează picioarele, dar labele pisicilor sunt mai vulnerabile.
  7. Îngrijirea este mai importantă decât credeți. Ar putea fi ușor să treceți, dar părul fără noduri permite ca aerul să treacă împotriva pielii mult mai confortabil decât blana încurcată.
  8. O fixare imediată dacă pisica dvs. pare incomodă este să folosiți o cârpă umedă rece. Nu este o idee bună să terminați foarte brusc temperatura. Dacă sunteți îngrijorat că pisica dvs. este supraîncălzită, punându-le brusc în fața unei unități de aer condiționat sau a unui congelator, ar putea fi un șoc destul de în inimile lor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de pisici

pisică

Care se ocupă de alergii și dăunători

A doua problemă majoră cu vara este alergii. Dacă sunteți unul dintre mulți oameni care suferă de febră de fân sau de orice alte alergii, atunci înțelegi cât de dificil poate fi sezonul. Nasul curbat, pielea mâncărime sau strănutul constant vă pot face să vă simțiți prinși în interior. Ei bine, pisicile pot avea alergii similare, complete cu simptomele proprii, iar în plus, există mai mulți dăunători decât oricând să vă irită prietenii tăi felini. În general, simptomele dăunătorilor sau alergiilor pot include:

  • Umflături, cum ar fi în jurul labei lor
  • Mestecarea sau lingerea intensă la părțile corpului
  • Se schimbă în sforăitul datorită unui gât inflamat
  • Diaree
  • Strănut
  • Tuse
  • Dificultate de respirație sau respirație
  • Roșu, mâncărime sau ochi curbați

Nu toate aceste simptome vor apărea imediat și pot explica, de asemenea, o serie de probleme medicale diferite. Consultați un veterinar dacă aveți chiar și cele mai mici preocupări. Poate dura ceva timp pentru a afla ce pisica ta este alergica la. Chiar dacă este în mod clar legată de vară, ar putea fi aproape orice, inclusiv:

  • Alimente sălbatice, cum ar fi fructe de padure sau ciuperci
  • Polen și praf
  • Placi și alți dăunători
  • Medicamente
  • Produsele de frumusețe de vară, ca un parfum particular pe care îl purtați numai în timpul verii

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente hipoalergenice pisici

După cum vă puteți imagina, suferința de oricare dintre aceste alergii este teribilă. Gândiți-vă la suferința săracă a pisicilor, sniffling și zgâriați toată vara și veți dori să faceți tot ce puteți pentru a face totul mai bine. Dacă știți că pisica ta are o alergie sau dacă sunteți preocupat de dăunători și alte iritante în timpul verii, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta pisica să se simtă minunat toată vara.

  1. Păstrați în partea de sus a curățării. Știu că este o durere, dar cel mai bun sfat este de a oferi paturi curate în fiecare săptămână și vacuum de două ori pe săptămână pentru a preveni acumularea de praf. Nu doar aspirați elementele de bază, concentrați-vă pe toate mobilierul moale care împărtășește mediul dvs. de pisici, cum ar fi perdelele.
  2. Păstrați o pisică curată. Nu este doar mediul înconjurător care trebuie să fie curat, pisica dvs. ar putea beneficia de mai mult baie obișnuită. Acest lucru vă poate răci pisica, precum și îndepărtarea alergeni și polenul care s-ar fi putut acumula pe piele. Scăldarea excesivă poate usca pielea animalului dvs., deci cereți sfaturi despre Cel mai bun șampon de pisică.
  3. Scapa de toate alergeni. Acest lucru ar putea părea evident, dar poate fi mai dificil decât vă așteptați. Există câteva lucruri dificil de controlat, cum ar fi praful, polenul și boabele sălbatice. Faceți efortul de a cunoaște flora și fauna locală.
  4. Concentrați-vă asupra prevenirii puricii. Deși unele pisici au o reacție mai rea la purici decât alții, puricii sunt întotdeauna răi pentru pisici. Merită să vă cereți medicului veterinar pentru produsele de control Flea și să vă instigați un control regulat pentru animalele dvs. de companie, chiar dacă numai unul dintre ei merge vreodată în afara. Un animal de companie cu Fleas poate ingestia toate animalele.
  5. Ascultați-vă medicul veterinar. Alergiile alimentare duc adesea la schimbări specifice dietetice, cum ar fi dietele de proteine ​​prescriptive. Lipirea de aceste reguli stricte vă va face pisica dvs. o lume bună și veterinarul dvs. va ști ce este mai bine.
  6. Luați în considerare utilizarea unui gunoi fără praf, fără chimicale. Există multe produse speciale care vă pot ajuta să păstrați praful și substanțele chimice la un nivel minim. Unele dintre acestea sunt specifice vieții de zi cu zi a pisicii dvs., iar altele vă vor ajuta, în general, să păstrați praful de acasă.
  7. Există multe medicamente pe care VET-ul dvs. le poate sugera odată ce cunoașteți cauza reacției alergice, cum ar fi cortizon, antihistaminice și remedii naturale. Nu există o pastilă sau un ulei care să remedieze totul, așa că ascultați medicul veterinar.

În legătură cu o postare: Cele mai bune tratamente de purici pentru pisici

Fata cu pisica

Siguranța în primul rând

Vara este timpul pentru libertate și distracție, dar acest lucru nu ar trebui să vină la costul siguranței. Există tot felul de activități de vară excelente pe care le-ați putea dori să vă bucurați de pisica dvs., cum ar fi grătarul și picnicurile. Poate aveți o pisică în aer liber, care vine deja cu riscuri pe tot parcursul anului, care petrece mai mult timp în timpul verii? Sau poate vara creează stresuri suplimentare pe pisica ta? Indiferent de circumstanța dvs., merită să ne gândim la siguranța pisicii voastre în această vară.

Există 80 de milioane de pisici de companie în u.S, și 35% dintre ei trăiesc în aer liber. Acesta este cel puțin 10 milioane de pisici care se întreabă în afara în fiecare zi. Pisicile în aer liber se confruntă cu pericole pe tot parcursul anului, cum ar fi:

  • Prădători
  • Poizons
  • Boală
  • Mașini
  • Alte pisici

Acel compromis între siguranță și pisicile de libertate este fundamental, este unul dificil, și poate fi și mai dificil în timpul verii. Zilele mai lungi încurajează pisica dvs. să rămână mult mai mult, să ia mai multe riscuri, cum ar fi băuturile din surse potențial nesigure de apă și există mai multe plante otrăvitoare în climă mai caldă. Dacă aveți o pisică în aer liber, dar sunteți preocupat de siguranța lor, aici sunt câteva sfaturi care ar trebui să vă ajute să le păstrați în siguranță:

  • Chip pisica ta pentru pacea minții. Dacă știți unde este pisica dvs., puteți să le verificați și, uneori, știind că nu sunt pierdute în pădure sau în jos de un râu este suficient pentru a vă menține calm când sunt puțin târziu pentru cină.
  • Păstrați ghearele lor. Este foarte tentant să vă declarați în mod automat pisica, dar dacă doriți ca pisica dvs. să se poată apăra sau să urce un copac pentru a scăpa de un prădător, nu-ți lua arma principală.
  • Vaccinările sunt esențiale. Atât de multe boli sunt prevenite. Asigurați-vă că pisica dvs. este protejată cât mai mult posibil. Pisicile în aer liber au adesea vaccinări suplimentare pe care pisicile de interior nu au nevoie, deci verificați-vă cu veterinarul.
  • Spay sau neutru pisica ta. Spargerea sau neuterizarea pisicii dvs. nu este doar despre a vă asigura că nu ajungeți cu pisici neașteptate. Procedura ajută, de asemenea, la modificarea comportamentului acestora. Căutând un partener poate face pisicile să ia mai multe riscuri, să se întrebe mai departe de acasă și să intre în mai multe lupte cu alte pisici.
  • Face accesul la apă. Fiți inteligenți despre locul în care vă puneți apa. Nu puneți un castron stagnat de apă în lumina directă a soarelui sau în cazul în care alte animale o pot folosi pentru a se scălda, dar nu lăsați pisica dvs. să se blocheze în afara fără acces la apă. Încercați să furnizați boluri proaspete de apă în afara la fiecare două ore sau să investiți într-o clapetă de pisică.
  • Cunoașteți cartierul. Aveți un râu din apropiere? Sau o fabrică? Cât de curată este strada ta? Barul din apropiere se înțelege paharul este plin de peste tot? Chiar dacă zona dvs. pare în siguranță, este o idee bună să faceți o plimbare regulată a dvs. pentru a cunoaște fiecare colț și Cranny și poate ridica câteva pericole. Amintiți-vă să vă uitați la mediul înconjurător din perspectiva pisicii dvs. Uită-te la zidurile pe care le-ar putea urca și găurile pe care s-ar putea să le furișeze.

O altă problemă de sănătate și siguranță pentru vară este stresul. Sărbătorile de familie, focuri de artificii, furtuni și evenimente sociale pot contribui la anxietatea pisicilor tale. Păstrarea pisicii tale fericite și sigure nu se limitează la nevoile lor fizice, iar o pisică stresată poate provoca rău grav. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta pisica să aibă o vară fără stres:

  • Adresați-vă vecinilor să vă anunțe când planifică focuri de artificii, astfel încât să puteți pregăti mediul pisicii dvs. Găsiți cea mai liniștită zonă a casei dvs. și pregătiți-o astfel încât pisica dvs. să aibă un loc de ascundere și de căi de evacuare. Ambele aceste lucruri ajută pisicile să se simtă mai mult control asupra mediului lor.
  • Investigați diferite remedii naturale calmante, cum ar fi uleiul de lavandă. Aveți grijă să nu vă suprasolicitați simțul mirosului pisicii, deoarece este mult mai sensibil decât al tău.
  • Unele animale care sunt înspăimântate de furtuni pot reacționa la o creștere a electricității statice. Sună ciudat, dar încercați să utilizați o foaie de uscător necorespunzător pentru a șterge blana pisicii dvs. pentru a îndepărta unele dintre statice.
  • Pregătiți-vă pisica pentru călătoriile cu mașini lungi, luându-le pe călătorii mici de mașini mai întâi și să-și construiască toleranța. Utilizați un transportator spațios. Ei trebuie să se poată deplasa și transportatorul ar trebui să fie asigurat pentru a evita alunecarea în jur.
  • Apa în orice călătorie este esențială. Mașinile devin foarte calde, așa că asigurați-vă că pisica dvs. are întotdeauna acces la apă și se află într-o zonă rece a mașinii.
  • Nu vă prindeți accidental pisica într-o cameră plină de străini când vă invitați prietenii în jur. Dacă vă lăsați să vă eliberați pisica, asigurați-vă că au întotdeauna o cale de evacuare. Este o idee bună să oferiți o pocană pentru ca ei să vă urmărească de la distanță. Pisicile se bucură de controlul acest lucru le dă.

Postare similară: 10 Sfaturi de siguranță pentru pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi importante de vară pentru pisici