Ce este splootizarea și de ce sploot câini?

Ce este splooting și de ce câinii sploot?

Câinii au mai multe moduri de a fi adorabili, nu-i așa? Mult câini de prieteni nu pot ajuta decât să surprindă cât mai mult de momente adorabile așa cum pot. Ei bine, în cazul în care s-ar putea să nu fi observat, există încă un lucru pentru a găsi adorabil despre câinele dvs. - sploot câine. Dacă citiți acest lucru, atunci șansele sunt că știți deja că splootingul de câine nu este un fel de lucru nou în oraș. Câinii sploot tot timpul. Este o parte a lor comportament. Dar dacă sunteți curioși cu privire la exact ce splooting este și de ce sploot câini, atunci ați ajuns la locul potrivit. Fii atent, totuși; Acest articol este ambalat cu cuvântul adorabil.

Câine relaxându-se pe iarbă

Ce este un sploot?

Deci, mai întâi lucrurile. Ce este un sploot? Dacă sunteți proprietar de câine, șansele sunt că ați observat că câinele dvs. se așeză cu picioarele din spate în cel mai adorabil mod. Această poziție este numită sploot. În loc să-și pună picioarele posterioare sub subsecțele lor, cum ar fi de obicei, le întinde în spatele lor. Este important să menționăm totuși că, deși splootingul nu este un lucru neobișnuit, nu fiecare câine are obiceiul de splooting. Că în nici un fel nu înseamnă că alți câini nu pot spluma. Înseamnă doar că nu au obiceiul. Care nu a oprit ceilalți câini care iubesc să sploot. Și șeful lor este splootul Corgi. Plus, proprietarii de câini care sunt suficient de norocoși pentru a experimenta vederea adorabilă a câinilor lor splooting, au pierdut niciun moment inundarea internetului cu fotografii ale scenei adorabile.

De ce câinii sploot?

În ciuda faptului că splooting câine este o vedere atât de adorabilă, există motive pentru care o fac. Vă rugăm să rețineți, totuși, că posibilele cauze menționate în acest articol nu au fost dovedite științific. Iată câteva dintre cauzele splootingului la câini.

  • Relaxare: O privire rapidă la o splooting de câini și nimeni nu ar trebui să vă spună că se simte relaxat. Câinii iubesc să se simtă confortabil. Și, câinii care sunt în obișnuința de splooting găsesc poziția foarte confortabilă și relaxantă. Cu picioarele lor din spate întinse în spatele lor, câinii ajung să se culce pe fundul lor confortabil.
  • A se intinde: În afară de faptul că le oferă o poziție foarte confortabilă de a minți, unul dintre cele mai probabile motive pentru care sploot-ul câinilor se datorează faptului că le dă șansa de a-și întinde picioarele și șoldurile. Într-adevăr, îi ajută, de asemenea, să se întindă întregul corp într-o singură poziție.
  • Flexibilitatea șoldului: Unii câini se nasc cu șolduri foarte flexibile și picioare posterioare. Astfel, splooting-ul vine în mod natural la o vârstă fragedă și poartă obiceiul la maturitate.
  • Răcire: Splooting îi ajută pe câini să se răcească pe o podea rece. Este o modalitate eficientă de a renunța la o anumită căldură atunci când picioarele posterioare sunt întinse, iar subbelurile fac contact complet cu podeaua rece.

Câine splooting

Tipuri de sploot

Există trei tipuri principale de splow. Acestea sunt sploot-ul plin, jumătatea splootului și sploot-ul lateral.

  • Sploot complet: Aici, ambele picioare posterioare ale câinelui vor fi răspândite în spatele ei. Acesta este cel mai popular tip de sploot.
  • SPLOOTUL SPLOOT: Acest lucru se întâmplă atunci când câinele se întinde pe un singur picior din spate și îl lasă pe celălalt ascuns sub burtă.
  • Sploot lateral: Acest lucru este aproape ca jumătate sploot. Cu toate acestea, diferența aici este că, în loc să întindeți un picior din spate înapoi, câinele îl întinde pe o parte, în timp ce celălalt picior din spate rămâne ascuns sub burtă.

Când sploot un semn rău?

În general, nu există nimic de îngrijorat atunci când splooturile dvs. de câine în mod regulat. Unii experți câini au sugerat că splootizarea regulată poate fi unul dintre mijloacele unui câine de a încerca să atragă atenția de la proprietarul său. Cu toate acestea, indiferent cât de splooting adorabil este, există anumite cazuri care ar trebui să vă facă griji sau, mai bine, Vizitați imediat veterinarul.

  • Limbă: Dacă există unii Limping care însoțește sploot-ul câinelui, atunci ar trebui să vizitați medicul veterinar cât mai curând posibil, deoarece acesta este un semn al unui prejudiciu.
  • Iteminess și erupție: Uneori, o mâncărime severă și erupție cutanată pot determina sploot cainele ca un mijloc de a-și zgâria subbelul. Există mai multe cauze de erupție cutanată și mâncărime. Verificați subbelul câinelui pentru pete roșii, umflături sau inflamații ale pielii. Dacă vreuna dintre aceste semne este vizibilă, luați-vă câinele la veterinar imediat.
  • Letargie: Dacă splootarea este însoțită de letargie pentru ore foarte lungi, ceva ar putea fi greșit. Este posibil ca câinele dvs. să fie doar leneș. Dar dacă aceasta continuă zile și este însoțită de o lipsă de apetit, atunci altceva ar putea fi greșit. Trebuie să-ți examinezi câinele de un veterinar.

Sploot Corgi

Așa cum am menționat mai devreme, câinele Corgi pare a fi Pacesetter atunci când vine vorba de adorabilitatea splootică, deși obiceiul nu se limitează la nici o rasă specifică de câine. De ce este mai îndrăgostit câinele Corgi de acest obicei decât alți câini? Răspunsul nu este încă cunoscut. Cu toate acestea, unii au decis să vină cu privire la obiceiul cu privire la verișoarele cu care vin corgisul. Singurul lucru care este sigur este că ele sunt un pachet de adorabilitate atunci când sploot.

În legătură cu o postare: Corgi pui de vânzare

Corgi câine situat pe covor

A rezuma

În concluzie, când câinele dvs. stabilește cu picioarele din spate (splootingul AKA), acest lucru nu este nimic care să fie preocupat dacă nu este cauzat de o vătămare sau o boală. În astfel de cazuri, nu trebuie să ezitați să vizitați VET. Deși obiceiul este unul comun în rândul câinilor, nu toți câinii expun, din păcate. Nu înseamnă că ceilalți câini nu pot face acest lucru. Este fie doar un obicei pe care îl au sau pur și simplu necesită o anumită intimitate înainte de a se simți suficient de confortabilă pentru sploot. Până când se întâmplă acest lucru, puteți admira fotografiile adorabile ale celor pe care le găsiți pe Internet.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este splootizarea și de ce sploot câini?