Singurele șosete pe care ar trebui să-l aducă pe iubitorii de câini de cadou în această vacanță

Dacă ați fi fost ca majoritatea copiilor care cresc, ați fost probabil mai puțin decât amuzați când ați primit o pereche de șosete ca cadou. Le-ai arunca în partea laterală, sperând că era altceva în acea cutie cu care ai putea să te joci. La un moment dat în ultimul deceniu, șosetele au devenit cool. Este amuzant cum în aceste zile, oamenii de fapt așteaptă cu nerăbdare să obțină șosete de calitate și chiar pot fi principala atracție pentru adulți și copii deopotrivă. Oamenii sunt mai mult decât fericiți purtând șosete proaspete, colorate și chiar amuzante. La urma urmei, este o modalitate discretă de a arăta partea voastră proastă, dacă vă simțiți ca să vă ridicați piciorul. O tendință populară de șocitate este de a obține fața câinelui tău pe picioarele tale. Ei fac daruri mari pentru iubitul de câine din viața ta. Deci, obțineți o imagine a prietenului dvs. cu patru picioare și citiți-vă la Snag câteva dintre cele mai tari șosete cu fețele câinilor pe ele.

Photosocks

Photosocks.COM este specializat în imprimarea designului direct pe șosetele pe care le alegeți, fie că sunt șosete de ziua de naștere, șosete de vacanță sau doar modele generale. Șosetele lor nu sunt doar unice, dar și construite pentru a dura, deoarece acestea sunt realizate manual și imprimate digital cu cerneală ecologică. Rezultatul este o pereche de șosete cu culori strălucitoare, o imagine clară a puilor dvs. și o cunoaștere conștientă clară că ați făcut o achiziție bună pentru mediul înconjurător. Doar încărcați o fotografie a câinelui dvs Photosocks.COM, Alegeți un design și designerii lor vor crea o pereche de șosete doar pentru dvs. Dacă primiți șosetele și simțiți că sunt defecte sau de calitate slabă, oferă o perioadă de 30 de zile când le puteți schimba sau obține o rambursare completă. Fiecare pereche de șosete costă 15 USD.99, dar obțineți o pereche gratuită dacă cumpărați două. De asemenea, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 39 de dolari.98.

Pup Sosete

Gopupsocks.COM Funcționează la fel ca un distribuitor tipic de șosete foto, unde le trimiteți fotografia dvs. de companie, o declanșează și apoi îl folosesc pentru a vă proiecta șosetele personalizate. Sosetele de pui se află la capătul superior al spectrului de prețuri în comparație cu alte companii de șosete câine, dar oferă beneficii care vă fac să vă simțiți bine despre cumpărături cu ei. De exemplu, deoarece se află în Atlanta în loc de undeva în străinătate, își promite să creeze și să-ți trimită șosetele într-o zi lucrătoare. În plus, șosetele pup sprijină societatea umană a Statelor Unite și a altor organizații de bunăstare a animalelor care îngrijesc câinii. Și dacă nu vă iubiți comanda, ei o vor fixa sau vor emite o rambursare pentru a face dreptate. Așteptați să plătiți aproape 25 de dolari / pereche, cu excepția cazului în care aveți un cod promoțional. Transportul este doar o rată forfetară de 3 USD.

dachshund cu șosete pe urechi

Șosetele mele de față

MyFaceSocks.COM Are o gamă largă de modele de a alege și chiar vă permite să personalizați șosetele chiar mai mult prin adăugarea opțiunii de a fi tipărită pe ele. Deși au un cost mai mic în comparație cu alte companii de șosete, politica lor de returnare este mai strictă și vă fac să plătiți suplimentar pentru transportul rapid. Pentru întoarcere, șosetele trebuie să fie defecte sau deteriorate la primirea lor. În ceea ce privește transportul maritim, vă puteți aștepta să plătiți 7 USD.99, în funcție de locul în care locuiți, dar există transport gratuit peste 49 de dolari. Costul mediu pentru o pereche de șosete cu fața câinelui dvs. este de 15 USD.95 plus $ 1.99 Pentru numele câinelui dvs. tipărit pe șosete.

Divy Up Sosete

Această companie de șosete personalizată este unică prin faptul că vinde și perechi limitate de șosete fuzzy în plus față de tipul tradițional. De asemenea, DivvyUpsocks.COM vă permite să puneți fețele de până la trei câini diferiți pe șosete. Prețul pe care îl plătiți depinde de câte fețe diferite pe care le doriți pe ele. Dacă nu sunteți sigur ce tip de șosete la cadou sau nu aveți o fotografie a câinelui, puteți da întotdeauna un card cadou. În ceea ce privește costurile, șosetele cu un câine costă 24 $, șosete cu doi câini costă 30 $ și șosete cu trei câini costă 36 de dolari. Ei acceptă toate întoarcerea și schimburile indiferent de motivul. Comenzile pot dura până la 10 zile pentru a procesa, totuși. Costul pentru transportul este de 3 USD.75 Vis USPS, care durează trei până la cinci zile.

Pug ședinței între proprietarii picioarelor de șosete

Șosete Furbaby

O altă companie care face mai mult pentru câini decât doar să facă șosete drăguțe pentru ei este FuBabysocks.COM. Peste 6 milioane de animale de companie sunt trimise la adăposturi animale anual în Statele Unite și 1.5 milioane de animale sunt eutanasiate. Sosetele Furbaby donează 5% din profitul net de la fiecare pereche de șosete personalizate la Societatea Americană pentru Prevenirea cruzimii pentru animale (ASPCA) într-un efort de a contribui la furnizarea de adăpost și alimente acestor animale. Spre deosebire de alte șosete, puteți spăla acest drept în mașina de spălat în loc de spălarea mâinilor. Sunt, de asemenea, făcute în Statele Unite și iau o medie de trei zile pentru a produce și a expedia. Costul este de 22 USD.95 plus $ 2.99 Dacă doriți fețele doi câini pe ele. Pentru transportul plat, este de 6 USD.99, dar puteți obține transport gratuit dacă cumpărați două perechi.

Socksery

Sockery.COM este o altă companie care face șosetele în Statele Unite și oferă o garanție de satisfacție de 100%. Ele permit, de asemenea, opțiunea de a avea fețele a trei câini diferiți asupra lor. Costul este de 24 USD.99 pentru fața unui câine, 30 de dolari.99 pentru fețele doi câini și 36 de dolari.99 pentru fețele trei câini. Transportul standard costă 2 USD.99 și sosește în trei până la cinci zile lucrătoare, dar ar trebui să permiteți până la șapte zile de procesare. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 40 de dolari.

O comunalitate printre toți acești producători de șosete este că ar trebui să alegeți o imagine de înaltă calitate a câinelui dvs. la comanda, astfel încât să vă puteți asigura că fața este clară când este imprimată pe șosete. În afară de asta, sunteți sigur că veți găsi o pereche mare de șosete dedicate prietenului dvs. cu patru picioare și fac un cadou unic pentru orice proprietar de animale de companie.

Citiți următorul: 101 Cadouri unice pentru proprietarii de câini

Singurele șosete pe care ar trebui să-l aducă pe iubitorii de câini de cadou în această vacanță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Singurele șosete pe care ar trebui să-l aducă pe iubitorii de câini de cadou în această vacanță