Revizuire: câinele de casă de primire waggin

Se pare că un nou câine tratează Recall apare în știri de câteva ori în fiecare lună. Între aceste recheme și toate tratatele care au fost legate de problemele de sănătate canine în ultimii ani, proprietarii de câini caută în mod constant opțiuni mai sănătoase. Nu primește mult mai sănătoasă decât câinele de casă, dar cine are timp pentru asta?

Deoarece tratamentele de casă nu folosesc conservanții că câinele comercial tradițional tratează, ei nu durează cât timp. Dacă nu aveți timp să faceți câinele dvs. un nou lot de tratamente în fiecare săptămână există încă opțiuni. Multe întreprinderi mici fac câinele de casă tratează pentru părinții de companie care caută o alternativă mai sănătoasă.

O astfel de afacere este Bine ați venit Waggin `. Se specializează în a face o mare varietate de dog-uri naturale, organice tratate. Bazat în Newburgh, Indiana, compania își livrează tratamentele la nivel național și am fost destul de norocos să primesc trei produse diferite pentru a eșantion în schimbul revizuirii mele cinstite.

Bun venit Waggin `Homemade Dog tratează revizuirea

Bine ați venit WAGGIN

Deoarece tratamentele sunt realizate cu ingrediente locale, meniul se schimbă în funcție de ingredientele sunt disponibile la momentul respectiv. Puteți vedea un meniu complet de tratament pe site-ul companiei sau puteți Urmați-le pe Facebook Pentru a rămâne la curent cu orice versiuni noi. Am primit trei produse diferite pentru a testa cu fetele mele.

Ca disclaimer, vreau să menționez că ciocolata noastră de 9 luni va mânca tot ce își vine drumul. Am auzit că este destul de tipic pentru un labrador. Cu toate acestea, avem, de asemenea, un boxer de 5 ani, Chloe. Chloe este un câine de salvare și are doar câțiva dinți.

Din acest motiv, Chloe este foarte choosy despre textura alimentelor sale de câine și tratează. În plus, ea este, de asemenea, un eater foarte pretențios. Am descoperit că homemade tratează cel mai bine pentru ea. Aroma ingredientelor proaspete sunt cu siguranță mai atrăgătoare pentru ea decât ingredientele artificiale găsite în cele mai multe tratamente.

LEGATE DE: Revizuire - Ozpure Dog tratează și mestecați dentari

Aș spune că este adevărat pentru majoritatea câinilor, dar din nou laboratorul nostru va mânca tot ce ați pus în fața botului ei. Nu am fost surprins că laboratorul nostru sa bucurat de toate trei dintre câinele de casă tratează pe care l-am primit, dar am fost șocat că Chloe sa bucurat de toate cele trei. Mă așteptam să se bucure de unul sau doi dintre ei, dar ea a bătut pe toți.

Primul aromă de tratament pe care l-am primit este numit Hunka, Hunka Burnin Love. Acestea sunt tratarea în formă de inimă pe care o vedeți în fotografia de mai sus. Pentru cei dintre voi care sunteți fanii Elvis, știți că regele era un fan al untului de arahide și sandwich-uri de banane. Ingredientele includ bacon, miere, unt de arahide de casă nesalit. Banane, cip de banane și făină integrală de grâu.

Acestea tratează aproximativ 2.5 centimetri lățime peste partea de sus a inimii și aproximativ o jumătate de centimetru grosime. Deși sunt un tratament de tip biscuit, ele sunt, de asemenea, foarte umede. Puteți să vă rupeți ușor bucăți mici și să utilizați una dintre acestea Câinele de casă tratează Pentru a recompensa câinele 5 sau de mai multe ori.

Bine ați venit WAGGIN

De asemenea, am primit Brânză de la grătar Ben n bacon sammiches. Ele sunt tratate în formă de triunghi pe care le puteți vedea în imagini. Ingredientele din aceste tratamente sunt bacon, brânză cheddar organică, ovăz și floare de orez brun. Puteți mirosi slănina de îndată ce le scoateți din ambalaj.

Deși fetele mele s-au bucurat de toate cele trei tratamente, acestea erau cu siguranță favoritele lor. Cred că a fost aroma lui Bacon care le-a atras și amândoi plăcea foarte mult aroma.

Ultimul câine de casă tratează că am primit de la Week Waggin `sunt chemați Tulburări de burtă. Ele sunt bilele mici de portocale pe care le puteți vedea mai sus. Aceste tratamente sunt făcute cu dovleac, deoarece fibra în dovleac este blândă și eficientă în ceea ce privește ajutorul sănătății digestive a câinelui.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Bine ați venit WAGGIN

Aceste tratamente ar fi benefice pentru animalele de companie cu un stomac deranjat, constipație, diaree sau gaz excesiv. Am avut doar câteva dintre aceste tratamente la eșantion, așa că nu pot să vorbesc personal pe capacitatea lor de a ajuta la sănătatea digestivă, dar cercetarea pe dovleac este clară - Este un ajutor digestiv excelent pentru câini și pisici!

Tummy probleme de câine de casă tratează de la WAGGIN BUNI "sunt făcute cu dovleac organic, scorțișoară, ovăz și floare de orez brun. Compania oferă, de asemenea, tratamente făcute cu afine pentru sănătatea tractului urinar, luptător de purici tratate, respirație buster și multe alte soiuri care sunt în mod specific aduse tratați anumite condiții de sănătate.

Comandarea tratează este ușoară. Puteți trimite un mesaj Facebook Waggin "sau contactați-le prin intermediul site-ului lor. Tratați prețurile sunt 2 pentru $ 3.50 sau puteți obține un pachet de varietăți pentru 20 de dolari.00. TACK pe 7% pentru impozit și $ 6.00 Pentru transport maritim. Necazurile de burtă sunt singura excepție. Acestea sunt 4 pentru 2.00. De asemenea, puteți comanda pupcakes pentru $ 2.00 Fiecare.

Rezumat al primării Homemade câine de casă

Pro: Aceste tratamente de câine sunt de casă cu ingrediente naturale, proaspete, organice. Ele sunt sănătoase și sigure pentru câinele dvs. Varietatea largă de tratamente oferite de Wellight Waggin `va da câinelui dvs. un gust de multe legume și fructe proaspete. Acestea oferă, de asemenea, multe soiuri care sunt formulate pentru a vă ajuta să gestionați aspectele legate de sănătate, cum ar fi probleme digestive, respirație urâtă și chiar purici.

Contra: Aceste tratamente sunt mai scumpe decât tratarea comercială tradițională, dar obțineți un produs mult mai sănătos. Deoarece aceste tratamente sunt de casă și toate naturale, nu au conservanți. Aceasta înseamnă că trebuie să fie refrigerate și nu vor dura aproape atâta timp cât magazin cumpărat tratează.


Acum e rândul tău

Ați folosit Bine ați venit Homemade câine de casă tratează deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați opinia și evaluarea dvs. pentru câinele de casă WAGGIN Homeggin tratează mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: câinele de casă de primire waggin