5 Rase de câine cu dreadlocks

câini pufos

Nu, acești câini nu sunt fani ai lui Whoopi Goldberg, Lenny Kravitz, și Bob Marley, precum și celelalte celebrități de la Hollywood Sporting Foarte scandalos încă coafuri definitorii de caractere. Și în timp ce arată atât de adorabili, sunt a Dog groomer`s coșmar. Să aruncăm o privire mult mai apropiată la 5 dintre rasele de câine din lume cu Dreadlocks.

Rase de câini cu dreadlocks

Să fim clar. Frumoasele dreadlocks pe care le vedeți la câini iau răbdare și abilitate pentru a-și întoarce hainele în acea coafură fantastică. Există câini care sunt programați genetic pentru a forma cabluri sau dreadlocks. Cu toate acestea, de obicei au nevoie de asistența noastră pentru a ne asigura că părul lor se termină cât mai frumos și elegant posibil. Iată 5 dintre rasele de câine care pot crește corzi.

Puli

Puli

Crescovățând turma de proprietari maghiari și păstori, Puli este un câine foarte unic, cu haina naturală. Poate fi mic, dar are duritatea mentală și fizică a tuturor câinilor păstori. Haina sa nu este ca nici un altul, cum ai putea să-l folosești literalmente pentru a-ți exprima podeaua. Haina de densă este foarte unică, de asemenea. Sub stratul său profund și extrem de lung este un subacțivos în mod obișnuit și remarcabil de moale. Aceasta este o combinație unică de subacces moale și de vârf ușor grosier, care îi va da capacitatea remarcabilă de a forma cabluri lungi.

Cablurile vor începe, de obicei, să apară până la vârsta de 9 luni. Dacă este lăsat singur, aceste corzi vor forma o covoare uriașă. Ca atare, corzile ar trebui să fie separate individual dacă cineva dorește să păstreze aspectul clasic, ca mopul de Puli. Luați notă că va dura, de obicei, aproximativ 4 până la 5 ani pentru stratul de dreadlock să ajungă la o lungime întreagă. Aceasta înseamnă că va trebui, de asemenea, să aveți grijă de ea pentru această perioadă de timp, deoarece acest tip de haină este un magnet natural pentru murdărie și resturi.

Komondor

Komondor

Afectuos și iubitor când vine vorba de familia sa, dar cu rezervarea clasică și cu aloofitatea păstorului și câini de gardă spre străini, komondorul este un alt câine care are un strat de dreadlock natural. Este un alt câine ciobănesc maghiar cu aproape aceleași calități ca și Puli. Există un motiv pentru care Komondor este atât de faimos pentru dreadlock-urile sale. O folosește ca camuflaj astfel încât să se amestece chiar cu oile proprietarului. Prădătorii și chiar indivizii fără scrupule nu vor ști niciodată că există un komondor printre turma de oi.

Spre deosebire de Puli, cu toate acestea, a cărui haină cu cablu începe să se dezvolte încă de 9 luni, Dreadlocks de la Komondor va dura încă 8 luni până la aproximativ 1 an înainte de începerea formării în corzile clasice. Ca și Puli, Komondor are o haină exterioară densă și grosieră, oferind capac pentru subsolurile sale moi și ușor ondulate. Din nou, sunt aceste caracteristici clasice de acoperire care dau komondor tendința de a forma cabluri. Ceea ce separă Komondorul de la Puli este că fostul vine doar în alb, fie în alb, în ​​timp ce Puli poate avea alb, negru sau chiar gri.

Bergamasco

bergamasco

Acesta este un mop gigant cu patru picioare, care poate cântări la fel de mult ca 85 de kilograme și stau la fel de înalt ca 24 de centimetri la umeri. Bergamasco este o Sheepgog italiană care este în primul rând cunoscută pentru stratul său mat, pe care îl folosește pentru a se proteja de ambele elemente dure ale Alpilor italieni, cât și a prădătorilor care sunt mereu pe prowl pentru a obține o parte din turma pruncată a proprietarului. Întrucât majoritatea câinilor vor avea fie un singur strat de blană fină, moale, fie un strat dublu de păr fin și grosier, Bergamasco este un câine pufos. Este una dintre cele mai puține rase de câini care au trei tipuri foarte diferite de păr canin. Bergamasco Fancierii îl numesc părul câinelui, lâna și părul de capră. Acum, imaginați-vă că aveți aceste trei tipuri de blană împreună și puteți avea una dintre cele mai nebunești coafuri din lume pentru un câine.

Alături de pielea lui Bergamasco este părul de câine arhetipal - uleios și neted, oferind o barieră rezistentă la umiditate pentru piele. Pe partea de sus este un păr gros și grosier care este similar cu cel al unei caprine. Acoperirea celor două straturi interioare este părul gros și lodic al unei oi. Pe măsură ce aceste fire de păr cresc pe un curs de câțiva ani, cele două straturi exterioare - părul de lână și capră - sunt țesute împreună. Ele sunt ajutate de părul câinelui dedesubt. De obicei durează 5 ani pentru ca totul să fie țesut împreună și să creeze Dreadlock-uri clasice naturale pe care Bergamasco este cunoscută.

Câine de apă spaniolă

Câine de apă spaniolă

Inteligent și foarte energic, acest spațiu spaniol câine de fermă nu este niciodată pentru Newbie Pet Parent deoarece poate fi deosebit de bossy. Este un observator vigilent cu un apetit insatiabil pentru a vă mulțumi proprietarii săi. A fost întotdeauna un loialist loial de pescari, păstori și chiar vânători.

Acest câine nu are o haină în mod natural. Cu toate acestea, are un strat cu adevărat drăguț și adorabil, care o face să arate mai mult ca un pudel. Dacă acest strat curly este lăsat să crească singuri, se poate transforma cu ușurință în corzi. Un lucru despre haina de câine de apă spaniolă este că vine doar ca o singură haină, spre deosebire de ceilalți câini dreadlocked care vin cu cel puțin o haină dublă. Pentru a obține dreadlock, proprietarul său trebuie să radă haina câinelui și să-l lase să se regleze. În timp ce se întinde încet, proprietarul poate apoi să-l formeze în corzi.

Pudel

pudel

Este foarte rar să se întâlnească cu cineva care nu cunoaște Poodle. Acești câini foarte inteligenți au o natură clovnică care pare să meargă spre deosebire de Einstein care este înrădăcinată în genele lor. Întrucât majoritatea oamenilor asociază pudelul cu circul cu propria sa pungă de trucuri, fanii avid ai rasei știu că este una dintre cele mai prolifice Hunters pe planeta. Ca atare, se bazează parțial pe haina ei pentru ao proteja mai ales atunci când rulează prin perie.

Ca și câinele spaniol de apă, haina Pudelă nu este cu adevărat cordială; este mai mult pe partea curlată, oferindu-i că aspectul clasic neclintit. Dacă lăsați să crească pe cont propriu, aceste fire de păr curbate pot deveni cablate pentru a da pudele un strat de dreadlock. Singura problemă este că va trebui să o acordați asistență, astfel încât corzile să fie mai uniforme. Ca și câinele spaniol de apă, stratul original al puozitului trebuie tăiat sau ras și apoi lăsat să crească. Odată ce a crescut la o lungime considerabilă, atunci proprietarul poate începe procesul dureros de a crea cabluri foarte subțiri.

Cum dezvoltă acești câini dreadlocks?

În timp ce există rase de câine care au straturi în mod natural sau drepte, ați fi surprins să știți că proprietarul câinelui are, de asemenea, o mână activă în dezvoltarea acestor coafuri canine minunate. Este nevoie de răbdare și o mulțime de abilități pentru a face un câine de dread.

Lucrul de reținut este că câinii care sunt programați genetic pentru a crește dreadlocks nu încep în acest fel. Când sunt încă pui, au același haină dublă moale, dreaptă și descendentă ca orice alt cățeluș de orice rasă. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânesc, ei pierd o parte din acea linie și devin puțin curl sau ondulate. În momentul în care catelul ajunge la vârsta de 8 până la 12 luni, haina exterioară grosieră va începe deja să se amestece sau să se răsucească împreună cu corpul lor de păr foarte fin. Acest lucru creează cordonul clasic, care se găsește cel mai frecvent în membrele câinelui, în jurul urechilor și a axelor sale.

Odată ce corzile încep să se formeze, proprietarul câinelui va trebui să aibă grijă cu meticulozitate pentru ei, astfel încât să nu crească și să se transforme în covoare. Cablurile sunt separate în corzi mai mici. În cazul în care corzile au format covorașe, atunci ar trebui să fie împărțite. Nu vrei ca ei să se transforme într-o bucată solidă de covor care va face viața câinelui un iad viu. Împărțirea covorașului va ajuta, de asemenea, la formarea cablurilor.

În divizarea covorașelor, este mai bine să folosiți mâinile. Acest lucru este valabil mai ales pentru puii care încă mai au păr foarte fin. Din păcate, calendarul divizării MAT nu este întotdeauna pe țintă, deci va fi un pic provocator de împărțire. În astfel de cazuri, covorul este împărțit folosind un dispozitiv special cunoscut ca un splitter Mat sau chiar o foarfece. Despicarea Mat trebuie să înceapă întotdeauna într-o secțiune a citului, care este mai aproape de pielea câinelui. În mod tipic, tăierea aproximativ un centimetru sau două în covor cu ajutorul splitterului sau foarfeca este adesea suficientă, deoarece baza (cea mai apropiată de piele) este, în general, mai încăpățânată decât cele de la vârfuri. Puteți apoi să vă deplasați calea divizată a restului matriței până la vârfuri.

Îngrijirea ar trebui să fie observată la împărțirea covoarelor. În nici un caz nu ar trebui să trageți părul câinelui dvs., deoarece acest lucru va crea presiuni asupra rădăcinilor, provocând dureri și dureri de piele. În mod ideal, doriți să vă spui sesiunea de divizare a cAT, astfel încât să terminați o secțiune a hainei câinelui la timp. În general, va lua mai multe sesiuni pentru a completa despicarea covorașelor.

Până când ați terminat împărțirea tuturor covorașilor în câinele dvs., se va asemăna cu cea a unei perne mari și pufoase sau chiar poate o cârpă. În cursul mai multor zile, covorașul divizat se vor răsuci și se vor forma cabluri. Felicitări, tocmai ați inițiat procesul de întoarcere a hainei câinelui în Dreadlocks.

Rețineți că răbdarea este cheia aici. De obicei, veți aștepta cu câțiva ani înainte ca câinele să poată lua pe un aspect fircat sau dreadlocked.

Două câine sărut

Cum să ai grijă de dreadlock-urile câinelui tău

Am spus la început că câinii cu Dreadlocks sunt un coșmar al lui Groomer. Nu glumeam. Dacă întâmpinați un câine care are dreadlocks, este imperativ să verificați haina în fiecare zi. Părul cu cablu vine, de obicei, cu spații foarte strânse între fiecare fir de blănuri, astfel încât murdăria și resturile să se poată fi deplasate cu ușurință în aceste spații. Dacă permiteți acest murdărie să se acumuleze nu numai că va transforma câinele într-un mop cu patru picioare, va deveni cu adevărat mirositor.

Postări asemănatoare: Cel mai bun vid pentru părul câinelui și Dyson Pet Vacuum

Dar probabil că preocuparea cea mai presantă este riscul de a dezvolta covorașe. Deoarece stratul cu cablu este în esență compus din multe fire individuale de păr, în multe moduri, poate fi asemănătoare cu o mată miniatură. Dacă nu sunteți atent, atunci riscați să transformați astfel de corzi elegante într-un covor humong pe câinele dvs. Covoarele nu sunt niciodată bune pentru câini. Ei pot irita pielea și o pot face chiar mai murdari.

Câinii cu Dreadlocks trebuie să fie tăiate cu o lungime minimă de 3 inci. Aceasta este lungimea minimă a părului cu cablu pe care le puteți tăia, deoarece faceți mai scurtă să o determină să formeze covoare.

În legătură cu o postare: Cele mai bune instrumente de dematting pentru câini

Desigur, puteți permite Dreadlock-urile câinelui dvs. să crească cât mai mult timp posibil până când ajung la pământ și devin mopul cu patru picioare cu patru picioare pe care am vorbit. Ca atare, este mai bine să tăiați Dreadlocks, astfel încât să nu atingă podeaua și să se transforme într-o mătură.

Când vă tăiați dreadlock-urile câinelui, rețineți că acest tip de haina Doggie vă va face rapid foarfecele plictisitoare. Vă puteți aștepta întotdeauna să vă eliminați foarfecele imediat după ce ați dat câinelui tău dreaptă.

În plus, nu este recomandabil să vă scăldați câinele cu Dreadlocks. Natura hainei poate face uscare completă dureroasă - atâta timp cât 48 de ore este precisă. Acest lucru poate duce la mirosuri urâte de animale, să nu mai vorbim de o serie de probleme de piele.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de câine

În cele din urmă, este mai bine să vă aduceți câinele la a groomer profesional care este într-adevăr specializată în câinii drepte. Nu aduceți animalul dvs. la doar un groomer.

Câinii cu Dreadlocks sunt întotdeauna foarte amuzant pentru a vedea. Cu toate acestea, efortul pus în dezvoltarea și îngrijirea acestei coafuri nu vă va abuza niciodată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Rase de câine cu dreadlocks