Brussels griffon rasa de câine: tot ce trebuie să știți

Bruxelles Griffons sunt câini adorabili cu personalități mari. Făcute populare de film, "la fel de bun ca se întâmplă", sunt ușor de recunoscut de către barba lor lungi. Griffonul Bruxelles este un câine sensibil, inteligent, care poate face un partener mare pentru cineva care este adesea acasă și nu va avea nevoie să-și lase prietenul mic singur pentru prea mult timp.

Bruxelles Griffon îmbrăcat în costum

Bruxelles Griffon Istorie

Cuvântul "Griffon" poate suna familiar pentru că există de fapt alte două rase Griffon: belgianul și petitudinea. În comparație cu Griffinul belgian, ambele au haine wirt, dar haina de la Bruxelles este mai scurtă, deși încă shaggy. Petit Griffon are cel mai scurt haina de toate, și este netedă în loc de wirt.

După cum sugerează și numele său, Bruxelles Griffon are o istorie care datează din 19a Century Bruxelles. Acestea au fost efectiv folosite de șoferii de cabină trasă de cai pentru a-și exprima grajdurile de șobolani și alte vermin. Câinii au fost atât de îndrăgostiți de proprietarii lor umani că au devenit mai mult o rasă de însoțitori, călărind în cabină împreună cu ei. Bruxelles Griffon se crede că este de fapt o varietate de alte rase pe care șoferii de cabină le-au folosit pentru a le perfecționa în câinele ideal. Acestea includ jucăria de jucărie engleză, afinpinscher, Pug și Yorkshire Terrier, printre altele. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă scrisă a oricăror înregistrări de reproducere.

Rasa a devenit oficial în Belgia, când Regina Henrietta Maria a dezvoltat o îndrăgostire pentru câine. Royal Kennel Keepers și SPECTClassmen au radiat rasa chiar mai departe, făcând fața mai mult ca un om și făcând corpul chiar mai mic. Rezultatul este ceea ce vedeți astăzi într-un Griffon de la Bruxelles. În cele din urmă, Griffonul Bruxelles a făcut-o în America, unde a fost înregistrată pentru prima dată de AKC în 1910.

În America, Griffonul Bruxelles este o rasă dificilă de găsit, deoarece acestea nu sunt la fel de comune ca și alte rase de jucărie.

Două griffoni de la Bruxelles ședinței împreună

Aspect

Bruxelles Griffon are un aspect foarte unic, cu barba adorabilă, urechile mici și ochii maroși mari. Ele vin în patru culori diferite: Belge (care este o combinație de negru și roșu-maro), toate negre, toate roșu, sau negru și bronz. Deși au un corp mic, în medie de 8 inci la umăr și cântărind o medie de 9 kilograme, sunt câini mici, cu capete rotunde și un bot scurt. Unii oameni spun că arată ca Ewoks de la războaiele Star Franciza. Coada lor este în mod obișnuit andocată la o treime din lungimea sa naturală, iar urechile lor sunt tăiate pentru a fi scurte și puncte. Cu toate acestea, andocarea cozilor și cultivarea urechilor este ilegală în unele părți ale lumii, astfel încât să puteți vedea Bruxelles Griffons care arată complet diferit de aspectul lor standard.

Bruxelles Griffon arată ca un bătrân

Temperament

Pentru cineva care caută un câine inteligent, fericit, afectuos, curios, fermecător, Bruxelles Griffon este însoțitorul perfect. Sunt chiar bine cu alți câini și pisici din casă. Există câteva lucruri de ținut în minte, totuși. În primul rând, nu le place să rămână singuri pentru prea mult timp, în timp ce se leagă de oamenii lor destul de puternic. În al doilea rând, nu ar trebui să fie hrăniți resturi de masă, la fel ca orice câine. Dar cu Griffonul de la Bruxelles, ei pot deveni foarte pretențioși cu mâncarea lor dacă au un gust de mâncare umană. În al treilea rând, au o reputație de a fi Dificil pentru Housebreak. Coerența și răbdarea sunt trăsături cheie pentru proprietarii lor umani.

Grifonul de la Bruxelles este, de asemenea, susceptibil la ceva de genul de a numi sindromul câinilor mici. Acest lucru se întâmplă atunci când aveți un câine drăguț, cu aspect uman care excelează la fermecătorul proprietarilor săi să obțină ceea ce vrea. Când se simte că este centrul atenției, începe să creadă că este liderul pachetului în casă. Acest lucru ar trebui să fie prevenit cu orice preț, deoarece poate provoca probleme comportamentale care implică lătratul excesiv, anxietatea de separare și Paza resurselor. Din acest motiv, Griffonul Bruxelles are nevoie de un proprietar care știe unde să tragă linia și să nu cadă pentru natura sa fermecătoare. Ei vor fi perfect fericiți dacă au suficientă stimulare mentală, cum ar fi învățarea trucurilor noi. Exercițiul regulat ajută și.

Nu este nevoie să striciți Griffonul de la Bruxelles sau veți ajunge să o transformați într-un câine complet diferit, cu caracteristici care nu sunt tipice pentru rasă.

Griffons Bruxelles pe Leashes

Nevoi de exerciții

La fel de fericit ca un Griffon de la Bruxelles ar putea părea că te afli lângă tine pe canapea, au nevoie de cel puțin 30 de minute de la Exercițiul moderat zilnic. Plimbările funcționează bine, dar le place să se joace cu oamenii lor cei mai mulți. Redarea cu o minge este ideală, la fel ca și evenimentele canine cum ar fi agilitatea, ascultarea și urmărirea.

Bruxelles Griffon Puppy

Conditii de sanatate

Griffons Bruxelles sunt de obicei câini sănătoși dacă sunt obținuți de la a crescător responsabil. Cu toate acestea, datorită fata plană a lui Griffon, ele sunt predispuse la probleme de respirație în vremea caldă sau umedă. Ei au tendința de a sfora când dorm. Ca toți câinii, periajul regulat dinte este important, de asemenea. Un Grifon sănătos de la Bruxelles poate trăi între 12 și 15 ani.

Îngrijirea

Grifonul de la Bruxelles Roughelat nu se varsă. Are un strat exterior dur, cu un substrat moale care ajută la menținerea caldă. Trebuie să fie îngrijită în mod regulat și să aibă o periaj săptămânal. Aici este Cum-to Video Pentru această rasă. Groomers în mod obișnuit clipul părului scurt, dar lăsați barba distinctivă lungă. Proprietarii ar trebui să perie în mod regulat barba și să o păstreze curat, mai ales dacă câinele mănâncă vreodată alimente umede. De asemenea, groomerul ar trebui să fie sigur că va alege și curăța părul canalului urechii pentru a preveni infecții ale urechii.

Bruxelles Griffon pe lesa

Trainitate

Bruxelles Griffons sunt cunoscute ca fiind ușor de antrenat, datorită inteligenței lor, precum și obligațiunii puternice pe care le formează cu proprietarii lor. Ele sunt în mod natural dornici să vă rog. Din nou, totuși, housebreaking pare a fi o excepție de la acest lucru, deoarece tinde să fie cu multe rase mici. Ele sunt foarte sensibile la critici aspre de la proprietarii lor, deci este important ca proprietarii să arate răbdarea. Acest lucru va asigura în cele din urmă gurnularea grifonului mai repede decât cei altfel ar fi întărirea negativă.

Ținând cont de faptul că Griffons Bruxelles iubesc să-și urmeze proprietarii în jurul casei, această rasă ar fi un meci minunat pentru cineva care găzduiește foarte mult. Ele sunt, de asemenea, bune cu copiii, oferind Copiii sunt blânzi cu ei. Smart și fermecător, Bruxelles Griffon face un mare animal de companie, dacă puteți găsi unul.

Citiți următorul: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Bruxelles Griffon câine rasă _everything trebuie să știi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Brussels griffon rasa de câine: tot ce trebuie să știți