Alegeți podeaua dreaptă pentru ca calul dvs. Stabil

Cand clădire sau renovare un hambar pentru cai, ceea ce vor fi în picioare este o considerație foarte importantă. Caii care sunt păstrați în interior trebuie să stea încă pe orice este pe podeaua lor pentru perioade lungi de timp, ceea ce poate fi greu pe picioarele lor. Din acest motiv, de la Picioarele de sănătate Perspectiva, pardoselile trebuie alese cu atentie.

Întreținerea este un alt factor. Întreținerea unor tipuri de podele este mai ușoară decât altele. Poate doriți să aveți un tip de podea pentru culoar și altul în tarabe. Tipul de podea pe care îl veți alege pentru un hambar nou va depinde de solul natural existent, de ce materiale sunt disponibile pentru dvs. și de bugetul dvs. Iată o privire la tipurile de podele găsite în Stables calului.

01 din 07

Sol, nisip sau argilă

Lăsând solul existent în poziție este ieftin și o opțiune sănătoasă pentru calul dvs., dar podelele dvs. pot necesita o întreținere zilnică pentru a le menține nivelul și solul poate fi înlocuit în timp.

Solurile pe bază de argilă vor avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de întreținere în tarabe de cai. Lut umed poate fi alunecos sau lipicios și caii pot săpa găuri și goluri în funcție de locul în care se află cel mai adesea, laba sau să meargă în jur. Este posibil să se instaleze podele de lut și este recomandat ca acestea să fie așezate pe un strat gros de pietriș zdrobit și păstrat curat și uscat.

Nisipul este frecvent utilizat pentru podele de stand. Este ușor pe picioarele calului, non-alunecare și necesită un material minim de așternut peste partea de sus. Se scurge bine și este înlocuibilă odată ce devine foarte murdară. Stații de nisip poate avea nevoie de "topping up", deoarece nisipul este luat de fiecare dată stall este mușcat. Nisip colic este o preocupare dacă caii mănâncă de pe podea. Podelele de nisip devin, de asemenea, inegale cu ușurință dacă pașii sau labele de cal în standul său. Poate fi, de asemenea, uscarea la copite.

  • 02 din 07

    Lemn

    Lemnul a fost odată materialul standard de pardoseală din grajdurile de cai. Podelele din lemn sunt mai ușoare pe picioarele unui cal decât multe alte alegeri. Este cald, non-alunecare atunci când este uscat și are o întreținere relativ scăzută. Lemnul tratat este necesar pentru a preveni putregaiul de scurgeri de urină și apă și pentru a descuraja rozătoarele și bug-urile de mestecat prin el. Plăcile de lemn ar trebui să fie de cel puțin două centimetri grosime și să stea la o bază de nisip sau pietriș pentru drenaj.

    Orice spații între scânduri trebuie să fie umplute cu nisip astfel încât alimentarea și așternut Nu vărsați. Dezavantajul podelelor din lemn este că ele pot fi alunecoase atunci când pot fi umede, pot să dețină mirosul, pot fi deteriorate de caii de pawing și pot fi greu de dezinfectat. Costul podelei de plantare este un factor care face această opțiune mai puțin populară decât odată a fost.

  • 03 din 07

    Beton

    Pardoseala de beton este foarte frecventă în grajduri. Este foarte durabil și ușor de curățat și este greu de deteriorat. Poate fi alunecos, astfel încât, în timp ce betonul finit foarte neted poate fi atractiv și ușor de curățat în camerele de hrană și de beton, betonul texturat este mai bun pentru tarabe și culoar.

    Dacă caii sunt păstrați pentru perioade lungi de timp, va fi mai sănătoasă pentru picioarele lor dacă covoarele de cauciuc sunt așezate peste beton sau, cel puțin, standul este așezat adânc. De asemenea, tinde să fie rece și umedă, astfel încât unii cai pot fi reticenți să se culce în tarale lor.

  • 04 din 07

    Calcar zdrobit

    Uneori numit praf de calcar, acest material, dacă este instalat corect, poate fi o pardoseală confortabilă și sigură. Trebuie să fie bine ambalată și la nivel atunci când este pusă. Beneficiul calcarului zdrobit este că oferă un drenaj bun dacă este instalat corect cu câțiva centimetri pe un pat de nisip. Este, de asemenea, o suprafață non-alunecare. Cu toate acestea, calcarul se poate împacheta la o duritate aproape de beton, ceea ce înseamnă că covorașul marinar și / sau așternutul adânc va fi necesar pentru a oferi picior confortabil pentru calul tău.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Cărămidă interblocată

    Caramida de blocare sau pavele de interblocare sunt atractive, dar prezintă aceleași probleme ca și podele din beton. Din cauza canelurilor dintre pavaje, ele pot fi un pic mai greu de curățat. Cauciucurile din cauciuc și sintetice sunt alte opțiuni, iar acestea sunt ușor pe picioarele unui cal, oferă un drenaj bun și sunt non-alunecare. Aceasta este probabil cea mai scumpă opțiune pentru podele de stâlp și culoar.

  • 06 din 07

    Grid Floors

    Mai multe tipuri de etaje de rețea sunt disponibile pentru tarabe. Aceste grilaje tipice de tip fagure sunt așezate pe câțiva centimetri de nisip sau o pietriș zdrobit și apoi umpluți cu pietriș sau praf de piatră zdrobită pentru a face o podea care se scurge bine.

  • 07 din 07

    Asfalt

    Asfaltul este un pic mai ușor pe picioarele unui cal decât betonul și poate fi făcut astfel încât să se scurgă relativ bine. Când prima dată așezată, asfaltul este non-alunecare, dar poate deveni slicker în timp. Trebuie să fie suficient de gros încât nu se sparge. Este ușor de curățat, deși dezinfectarea suprafeței poroase poate fi dificilă. Asfaltul poate fi una dintre opțiunile mai puțin costisitoare pentru podele și culoarul standului.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Alegeți podeaua dreaptă pentru ca calul dvs. Stabil