Sunt cuști rotunde rău pentru păsări?

Cuștile rotunde nu sunt recomandate pentru majoritatea speciilor de păsări din mai multe motive. În primul rând, cuștile rotunde sunt periculoase pentru locuitor. Orice animal într-o cușcă rotundă ar putea obține cu ușurință un deget, cioc, coadă sau un picior întregi sau gleznă prins în spațiul mic unde barele se adună în partea de sus a cuștii. Acesta este un pericol foarte real în și în sine și nu aveți nevoie de un alt motiv pentru a respinge acest tip de cușcă. Dar există mai multe motive decât doar pericolul construcției în formă de V în partea de sus.

Construcție slabă

Majoritatea cuștilor rotunde de pe piață au o sudare slabă și sunt comandați în construcția lor. De asemenea, este foarte neobișnuit să găsiți o cușcă din oțel inoxidabil care este rotundă. Oțel inoxidabil este mod de a merge când Achiziționarea unei cuști, și sunt de obicei robuste și de bună calitate. Ei durează pentru totdeauna, ei nu rugau și sunt în siguranță pentru păsările voastre. Ele sunt ușor de curățat și de întreținut, iar dacă faceți cumpărături cu atenție, puteți găsi un design care vă place atât dvs., cât și păsările dvs. Oțel inoxidabil este un material extrem de neutru care merge destul de mult cu orice scheme de culori sau decor pe care le-ai putea avea în casa ta.

Ele nu sunt ușor de curățat

Cuștile rotunde sunt greu de întreținut. Încercați să obțineți o cârpă de curățare în acele spații strâmte între barele din partea de sus a cuștii. Praful, particulele de alimente și alte detritus pot fi prinse în acele spații mici între bare și nu este sanitar pentru tine sau pentru pasărea ta. Cele mai multe cuști pătrate sunt făcute cu un grătar glisiat încorporat, precum și un grătar de substrat glisant. Cuștile rotunde nu vin construite în acest fel. De obicei, trebuie să afișați partea superioară a cușinii de la grătarul inferior și de partea inferioară a cușinei pentru ao curăța și este incomodă și dezordonată.

Acestea nu sunt recomandate de industrie

Unii oameni cred că cuștile rotunde sunt în detrimentul unei sănătăți psihologice ale papagalului. Gândirea este că păsările sunt foarte bune inteligent creaturi, iar unele păsări s-au îndreptat spre alpinism în jurul și în jurul cuștilor cilindrice și simțind că nu primesc niciodată oriunde. Ei cred că dând o pasăre o cușcă unghiulară le oferă puncte de referință în diferite locații din teritoriile lor - ajutându-le astfel să se simtă încrezători, în siguranță și sigure. Ei simt, de asemenea, că cel mai bun set-up pentru o cușcă include un zid în spatele cușcă, astfel încât pasărea nu știe că nimic nu se apropie de el din spate. Aceasta oferă acest lucru Securitate, siguranța și confidențialitatea pe o parte a cuștii.

Ei sunt ciudați pentru păsările de companie

Un alt motiv pentru a evita cuștile rotunde este că sunt adesea spații de locuit ciudate pentru ca o pasăre să locuiască. Forma determină ca pene de păsări să fie în contact constant cu barele de cușcă, purtându-le în jos și dând pasăre un aspect zdrobit. Majoritatea cuștilor rotunde disponibile nu sunt foarte mari, iar cu păsările de companie, cu atât mai mari, cu atât mai bine. Există aviari în aer liber octogonal în locuri, dar rareori vedeți incinte în aer liber.

Accesorii nu sunt concepute pentru a le potrivi

În timp ce cuștile rotunde pot fi adesea dificil de întreținut și de a păstra curat, există un alt motiv pentru a le evita. Deoarece majoritatea cuștilor de păsări sunt acum pătrate sau dreptunghiulare, poate fi greu să găsești anumite accesorii care se vor potrivi cu cuști rotunde. Cuttlebone Pe clemele metalice, clemele de pulverizare a mei, suporturile de bastoane alimentare detașabile și unele jucării cu cleme duble sunt făcute pentru a se potrivi în cuști pătrate sau dreptunghiulare, unde barele sunt echidistante între ele pentru întreaga lungime a barei. O cușcă pătrată vă oferă mai multe opțiuni pentru a accesa cusca cu perches, jucării, Platforme, Bowls și toate celelalte accesorii pe care le puteți obține pentru a vă menține papagalul ocupat și ocupat. Aceste jucării și accesoriile reprezintă o parte importantă a vieții păsărilor dvs. și sunt necesare.

Din aceste motive, ar putea fi mai ușor atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie să oprească pentru o cușcă pătrată sau dreptunghiulară. Făcând acest lucru, puteți oferi păsării dvs. însoțitoare cu o casă confortabilă și vă puteți oferi o incintă care este Ușor de păstrat curat și bine stocate cu accesorii distractive păsările tale iubește și trebuie să o țină fericită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt cuști rotunde rău pentru păsări?