Half-lon luna profil speciile

Half Moon Conure Cucerit pe o ramură

Livra de jumătate de lună este o dimensiune medie pitharf specii de papagalii care este cunoscut pentru personalitatea sa excitabilă și pentru a fi puțin mai silențioasă decât alte țări. Ca majoritatea păsărilor, liniile de jumătate de lună au nevoie de o mulțime de interacțiune socială, exerciții fizice și stimulare mentală, dar pot face un animal de companie excelent pentru persoana potrivită.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Half-Lon Lunii, Livram Luna, Conura de Orange-Front, Parakeet portocaliu-frontal

Nume stiintific: EUPSITTULA CANICULARS, anteriorArătoria Canicularis

Dimensiunea adulților: 9.5 inci și aproximativ 75 de grame

Speranța de viață: Aproximativ 20 de ani

Origine și istorie

București de jumătate de lună sunt originari din Mexic și Costa Rica, unde locuiesc în turme mari de până la 100. Ele pot fi găsite în Treetops, Lowlands și chiar Savannahs în aceste grupuri mari, cu excepția sezonului de împerechere când se împerechează.

Ele sunt unice deoarece cuiburi pe mormane termite sau în găuri abandonate de lemn. Livra de jumătate de lună nu este o specie pe cale de dispariție, astfel încât acestea sunt uneori găsite ca animale de companie, dar nu sunt la fel de populare ca alte tipuri de conse.

Temperament

Păsările de jumătate de lună sunt păsări foarte active și iubirea de a juca și de a urca. O pasăre bine socializată se va bucura de atenția proprietarului și este de obicei bună.

Ei nu sunt la fel de încântați de scăldat ca și alte păsări, dar se pot bucura de o răsturnare ocazională de apă. Curvurile de jumătate de lună nu sunt de obicei la fel de distructive cum pot fi alte conse și papagali.

Vorbire și vocalizări

Aceste păsări sunt liniștite în comparație cu alte țări, dar vor face încă zgomot. Volumul lor este totuși mai mic, deci sunt o opțiune bună dacă doriți o pasăre de dimensiuni medii care nu sunt prea discutate. Ei nu sunt cunoscut ca fiind vorbitori dar poate imita unele sunete.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Half Moon Lune Culorile și marcajele

Aceste convii sunt în primul rând un verde luminos, cu penele din spate și de aripă transformându-se treptat în Emerald Green. Ei au un inel de ochi goi ca macaws, un cioc color colorat în loc de unul negru și o bandă portocalie chiar deasupra ciocului cu o frunte albastră. Atât bărbații, cât și femelele au aceleași colorări.

Îngrijirea pentru semifabricatul Lunii

Ca majoritatea conselor, soiul de jumătate de lună are nevoie de o mulțime de atenție și spațiu. O cușcă îi va păstra în siguranță, dar nu este singurul spațiu pe care ar trebui să aibă acces la supraveghere.

Îngrijirea veterinară regulată ar trebui, de asemenea, oferită pentru a contribui la menținerea unei conuri sănătoase și la fața promptă a oricăror probleme de sănătate potențiale. Păsările ascund adesea simptome de boală până când sunt grav bolnavi.

Cele mai bune păsări pentru viața de viață

Probleme comune de sănătate

Păsările din climatele calde sunt predispuse la răcirea și coborârea cu probleme respiratorii, dar mediile murdare pot provoca, de asemenea, probleme pentru convii de jumătate de lună.

Aspergiloză, Pneumonia și alte probleme respiratorii sunt cele mai frecvent văzute probleme de sănătate, dar problemele hepatice și comportamentale pot apărea, de asemenea, dacă nu sunt furnizate o dietă și un exercițiu adecvat.

Medii curate, Nutriție bună, o mulțime de spațiu, iar timpul pentru activități poate ajuta la prevenirea unor condiții comune care apar într-o zonă de jumătate de lună.

Dieta și nutriția

Lăzile de jumătate de lună ar trebui să mănânce în mod ideal o calitate de înaltă calitate, formulată de păsări ca dieta lor de bază. Acest lucru poate fi completat cu a amestec de semințe, Fructe proaspete, legume și sănătate sănătoase, cum ar fi cerealele, pastele și pâinea cu cereale integrale.

Schimbarea tipurilor de fructe și legume oferite zilnic poate oferi o anumită varietate și stimulare mentală și unei păsări.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Ca majoritatea păsărilor, convii de jumătate de lună au nevoie de multă exercițiu și spațiu pentru a-și întinde aripile. Zonele de zbor sigure sunt ideale, dar timpul în afara unei cuști ar trebui să fie furnizate zilnic, indiferent de a permite o pasăre să exploreze, să se joace cu jucării, să urce și să fie stimulată mental.

O cușcă ar trebui să fie doar pentru o locuință sigură atunci când supravegherea nu este posibilă. În caz contrar, trupele de cușcă, sali de sport, zone de zbor și alte spații ar trebui să fie puse la dispoziția unei păsări.

PROS
  • Liniștit în comparație cu alte conse

  • Nu foarte distructiv

Contra
  • Nu la fel de colorat ca niște conseri

  • Nu vorbește de obicei

Unde să adoptați sau să cumpărați o jumătate de lună

Curvurile de jumătate de lună nu sunt la fel de comune ca și alte tipuri de păsări de companie, Deci, va dura mai multă muncă dacă sunteți în căutarea de a adopta sau cumpăra unul. Unele magazine specifice de păsări și comercianții cu amănuntul mai mari pot avea aceste păsări disponibile, dar salvarea unuia dintr-o salvare de păsări de reputație sau cumpărarea unuia de la un crescător sunt opțiunile dvs. mai probabile.

Discutați cu medicul veterinar local, de păsări și verificați site-urile web precum Petfinder.com, parrotrescue.org și Peac.org în timpul căutării dvs.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Samanta, I. și bandyopadhyay, S.,. Boli infecțioaseBoli de păsări de companie și îngrijire, pp.13-166, 2017. DOI: 10.1007 / 978-981-10-3674-3_2

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Half-lon luna profil speciile