5 Modalități de a eficientiza îngrijirea păsărilor de companie

A curăța

Există zile pe care aș dori să o clonez. Dacă ar fi fost doi, aș putea face lucrurile de două ori mai repede și am mai mult timp să fac ceea ce îmi place să fac. Sunt destul de ocupat cu cariera mea de scris, precum și multiple Vorbind angajamente În cursul anului și munca mea activă cu normă întreagă într-un alt domeniu.

Recunoaste. Uneori, munca implicată în îngrijirea animalelor noastre de companie nu este o distracție. Familia mea avea două pisici când eram copil și am umplut curățarea așternutului cutie. Desigur, a fost necesar, dar când a venit la "Cat Pan Duty", nimeni nu a vrut să o facă. Dar trebuia făcut.

Și așa este cu atenuarea incintei, schimbându-și hârtia de substrat, spălarea mâncărurilor și a bolurilor de apă și ștergeți podeaua. Dar este un fapt al vieții și este o parte a păsărilor păsări.

Niciodată nu pare să fie suficient timp pentru a face totul făcut. Păsările necesită un mediu curat și acest lucru necesită timp, dedicație și muncă. Dar nu trebuie să fie plictisit. Iată cinci metode de a face lucrurile puțin mai ușoare:

Dublu în jos pe timpul tău

De ce faceți cinci călătorii atunci când puteți face una? Prietenul meu Shari are șapte Papagali gri africani. Asta este o mulțime de alimente și boluri de apă pentru a purta înapoi și înapoi în bucătărie pentru a curăța cel puțin două sau trei ori pe zi. Și când Shari mi-a spus cum o face, am vrut să mă smulg în cap că nu mă gândesc eu.

Cum o face eficient? Shari folosește o tavă pentru a stiva și poartă bolurile în bucătărie în timpul unei excursii pentru a curăța și a reumple. Este o excursie pentru ea în loc de mai multe călătorii înainte și înapoi.

Rebecca Stockslager, proprietar al Cuibul de păsări lui Noe, un magazin de benzi în Port Charlotte, Florida, nu numai că favorizează păsările Florida Parrot Rescue, dar ea păstrează păsările pentru familiile care sunt în vacanță sau excursii de afaceri. Ea are oriunde de la 15 la 25 de păsări sub îngrijirea ei la un moment dat. Rebecca folosește un cărucior cu apă dulce, alimente și ziare pe care ea se rostogolește în jurul magazinului ei pentru a se asigura că păsările ei sunt hrănite, curate și au apă proaspătă. Ea poate obține toate păsările îngrijite într-o fracțiune din momentul în care ar lua dacă nu a folosit coșul.

Lucrați inteligent de multitasking

Multitasking este un moment de uimitor. O mulțime de sarcini de realizat și puțin timp pentru a face totul făcut? Începeți lucrările care necesită mai întâi o atenție mică: aruncați încărcătura de rufe și asamblați caserola la cină înainte de a tendința în cuștile păsărilor sau spălarea podelei. Curățarea băii? Adăugați un curățitor la toaletă, chiuvetă și cadă și lăsați-o să stea pentru a permite curățării să-și facă treaba și să se înmoaie înainte de a le curăța de fapt. Curățarea la fața locului Parrot Poop pe podea? Pre-tratați cu un detergent sigur de păsări și lăsați-l să-și facă magia înainte de a-l ataca cu o cârpă de microfibră înmuiată în apă fierbinte. Doriți să păstrați acel substrat al casei lor curat? Puneți ziar pe fundul substratului și când îndepărtați această hârtie pentru ao înlocui cu hârtie curată, spritz-o cu puțină apă dintr-o sticlă de pulverizare. Acest lucru va împiedica zborul în aer atunci când îl eliminați pentru înlocuire.

Face o listă

Am devenit un producător de liste avid de-a lungul anilor. Am descoperit că trebuie să scriu lucrurile în jos și să-mi am prioritate viața pentru a păstra totul organizat și pentru a face totul când viața mea a devenit mai complicată. Păstrez un stilou și un tampon de hârtie în aproape fiecare cameră din casă pentru acele momente de inspirație sau amintesc ceva care trebuie făcut. De asemenea, am luat-o pentru a folosi caracteristica de dictare pe telefonul meu mobil pentru a-mi aminti blind-urile ideilor inspirate pentru subiecții de articole, precum și listele de bacanie și comisioanele.

Interacționați cu turma dvs., menținându-le

Nu-i mutați doar din cale! Cântați, zici sau discutați cu ei în timp ce curățați în jurul incintelor lor. Explicați ce faceți în timp ce vă urmăresc. Cere-i să încurajeze și să se distreze cu ei. Aceste momente mici de atenție înseamnă lumea pentru ei și implicarea lor în timp ce lucrați face munca mai distractivă.

Implicați-vă turma în rutina zilnică

Oricând fac ceva sigur pentru una dintre păsările mele, încerc să le includ. Daca sunt Vacutare, Unul dintre ei devine să meargă la o plimbare pe umăr în timp ce lucrez. Dacă trebuie să intru într-o altă cameră pentru un plic, unul dintre ei merge cu mine. Este o modalitate rapidă și ușoară de a oferi atenție și contactați în timp ce realizați altceva. Dacă îmi distrug mesele seara, unul este permis în bucătărie pentru a mă urmări să pregătesc bolurile de alimente și apă proaspătă.

Bonus Sfat

Utilizați apă într-o sticlă de pulverizare pentru a pulveriza ușor hârtiile înainte de a le scoate din cușcă și înlocuindu-le. Acest lucru în jos în jos praful și uciderea, aderându-l pe hârtie, astfel încât praful nu zboară în jur.

Există multe modalități de a acorda atenție turmei. Și nu trebuie întotdeauna să fie atenția nedivizată. Pur și simplu conștient de ele și inclusiv în activitățile zilnice oferă o apropiere în acel timp care poate fi destul de valoroasă. Lucrul dintre aceste metode în rutina dvs. zilnică ar putea face viața puțin mai raționalizată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Modalități de a eficientiza îngrijirea păsărilor de companie