Păsările tale obține suficient calciu?

Kale: încărcat cu calciu

Păsările tale obține suficient calciu? Calciu este cel mai abundent mineral din organism, deoarece se găsește în oase, precum și dinții noștri. Datorită publicității grele și promovării de către industria produselor lactate, suntem conduși să credem că produsele lactate sunt cea mai bună sursă de calciu. Si ei sunteți o sursă excelentă de calciu. Odată cu creșterea disponibilității diferitelor soiuri de iaurt și brânză, există multe opțiuni care trebuie avut la piață sau magazin alimentar. Dar ce fac vegetarieni și vegani? Dar păsările noastre? Ce zici de oameni care au o intoleranță la lactoză?

Ceea ce unii oameni nu sunt conștienți de faptul că există câteva surse mari de calciu găsite în legume obținute în mod obișnuit. Motivul pentru care aduc acest lucru este că multe dintre nevoile păsărilor noastre sunt aceleași cu oamenii. Și în timp ce suntem aici, am putea explica și proprietățile cerințelor dietetice și cum ne beneficiază de noi, precum și păsările noastre. Amintiți-vă, pentru a avea grijă de păsările dvs., trebuie să vă simțiți bine și să fiți sănătoși. Menținerea unei alimente bune este un prim pas mare în asigurarea sănătății.

Calciul este de obicei ridicat pe lista mineralelor cerute de papagalii noștri. Și din păcate, multe păsări pur și simplu nu primesc suficient calciu în dieta lor. Dar acest lucru poate fi fixat cu adăugarea a șase legume de calciu ridicate și câteva alte alimente pe care le puteți adăuga cu ușurință la dieta lor.

Calciul este necesar pentru oase și dinți puternici. Și se găsesc în legume grele întunecate, precum și fasole albe și alimente fortificate de calciu, cum ar fi sucuri, legume de mare și ovăz.

Acele verdeață, spanac, kale, okra, bok choy, broccoli, colaturi, varză chineză, kale, Mustar verdeață și Greens CollD pot fi găsite cu ușurință în magazinele de bacanie peste tot în toată țara. Chiar și untul de migdale este o sursă bună de calciu. Doar două lingurițe conțin 111 miligrame de calciu.

Există și alte surse de calciu pentru păsările dvs. Smochine uscate, semințe de susan și migdale sunt bogate și ușor de găsit surse de calciu, astfel încât să aveți mai multe opțiuni disponibile pentru dieta dvs., precum și dieta turmei tale.

Există o problemă de luat în considerare atunci când alimentează frecvent unele dintre aceste legume. Spanac în special, conține acid oxalic, care se leagă cu calciul și reduce absorbția sa. Astfel încât spanacul ar trebui să fie hrănit mai puțin frecvent decât alte verzi cu frunze. 3/4 Cupa de Greens Colll conține cât mai mult, dacă nu mai mult calciu se găsește într-o singură ceașcă de lapte de vacă.Același lucru este valabil și Quinoa. Deci, prin hrănirea acestor produse alimentare, stimulați nivelele de calciu în papagal și făcând acest mineral necesar la dispoziția lor fără a vă îngrijora să le hrăniți un produs lactat. Acest lucru asigură că acestea sunt necesare calciu necesare pentru sănătatea osoasă. Calciul menține, de asemenea, un ritm cardiac normal și ajută nervii din sistemul nervos să comunice unul cu celălalt.

Papagalii gri africani au nevoie în special de cantități mai mari de calciu și vitamina A în dieta lor. Astfel încât să se asigure că aceste păsări își iau verdele cu frunze, este un aspect crucial al unei diete sănătoase.

Un alt lucru de luat în considerare la asigurarea unor oase puternice și sănătoase este exercitarea. O pasăre activă care joacă, clapete, urcă și muște, fie într-o zonă protejată sigură sau pur și simplu prin agățarea pe mâna dvs. cu picioarele oferă un exercițiu mult mai necesar.

Același lucru este valabil și pentru oameni. Când suntem mai activi: fie prin rulare, mersul pe jos sau angajând exerciții de greutate, scăzând șansa de a Osteoporoza și oasele slăbesc pe măsură ce îmbătrânim. Cu cât sunteți mai activi, cu atât este mai bine echilibrul și flexibilitatea dvs. care poate funcționa în favoarea dvs. în prevenirea căderilor și a rănilor rezultate asociate cu aceste căderi.

O pasăre activă care mănâncă verdeață și alte alimente este la un risc mai scăzut de probleme asociate cu leziuni sau probleme, astfel încât sugestia noastră să se toarnă verdele sănătoși și veți reduce acest risc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păsările tale obține suficient calciu?