10 Cele mai bune rozătoare mici pentru a păstra ca animale de companie

Ilustrație a tipurilor de rozătoare de animale de companie

Există o serie de rozătoare mici păstrate în mod obișnuit ca animale de companie. Unele sunt destul de ușor de îmblânzit și de a beneficia de interacțiunea umană în timp ce altele sunt mai timide. Mai multe tind să fie mai active pe timp de noapte, ceea ce s-ar putea să nu se potrivească cu un stil de viață al unor persoane. Totuși, ei sunt corect Animale de companie cu întreținere redusă Dacă le oferiți locuințele adecvate, exercițiile și dieta. Dacă sunteți în căutarea unui partener mic, blând, aici sunt 10 dintre cele mai bune rozătoare mici pentru a alege.

Bacsis

Multe rozătoare de animale sunt animale destul de fragile. Învățați pe oricine care ar putea să vă manipuleze animalul, în special copiii mici, să fie foarte blând.

10 cele mai bune animale de companie exotice pentru spații mici
  1. Hamster sirian

    De asemenea, cunoscut sub numele de hamsteri de aur sau ursuleț de pluș, hamsterii sirieni trăiesc în jur de doi până la trei ani. Ele sunt de obicei animale solitare care au nevoie de propria lor locuință. Hamsterii manipulați de la o vârstă fragedă au de obicei un temperament agreabil. Dar ele sunt nocturne și pot fi grumpoase dacă se trece în timpul zilei.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 la 7 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Golden Brown Coat - Bricile mai ușoare - mutațiile cauzează variații în culoarea, modelul și lungimea părului

  2. Hamster pitic

    Unii hamsteri pitici pot fi sociali cu alți hamsteri ai propriilor specii și pot fi adăpostite în perechi de același sex sau în grupuri mici. Ei pot trăi până la trei ani. Deși hamsterii pitici au o reputație de a fi puțin nippy, majoritatea sunt ușor de manevrat cu o atingere blândă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 2 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Gri-maro blană - întuneric dans în jos centrul de burtă alb - Multe mutații de culoare (hamsterul rus al lui Campbell)

  3. Hamster chinez

    Deși nu sunt adevărați hamsteri pitici, hamsterii chinezi sunt încă destul de mici. Sunt mai puțin frecvente animale de companie decât alte soiuri de hamster. Pentru că sunt atât de mici și rapide, ar putea fi o provocare pentru ca unii oameni să se ocupe. Ei necesită o cușcă cu bare pe care nu le pot stoarce (sau un acvariu de sticlă).

    Prezentare speciala

    Lungime: 3 până la 4 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Linia neagră maro închisă de-a lungul buricului coloanei vertebrale

  4. Mongolian Gerbil

    Gerbilurile sunt foarte active și animale sociale și sunt fericiți într-o pereche de același sex sau într-un grup mic. Cel mai bine este să le achiziționați atunci când sunt tineri pentru o legătură mai ușoară. Cu manipularea regulată, gerbilurile pot deveni destul de îmblânzite. Dar nivelul lor ridicat de energie le poate face dificil de ținut.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Amestec de gri, aur și negru de blană alb-negru-lung, coadă de blană

  5. Mouse-ul fantezist

    Deși sunt rapizi și skittish, șoarecii pot deveni destul de bătrâni dacă manipulate în mod regulat. Mulți învață să ia mâncare din mâna îngrijitorului lor. Ei trăiesc cu o medie de trei ani în medie. Ca animale sociale, femelele fac adesea bine în perechi de același sex sau grupuri mici, dar bărbații tind să lupte împotriva alți bărbați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 7 inci (inclusiv coada)

    Greutate: 1 până la 2 uncii

    Caracteristici fizice: Negru, maro, alb, gri, aur, ron, ghimbir sau coadă multi-tonată

  6. Rat comun

    Șobolanii trăiesc o medie de doi până la patru ani. Ele sunt foarte sociale, deci este cel mai bine să păstreze o pereche de același sex. Cu manipularea regulată, ele pot deveni foarte îmbogățite și se bucură de compania umană. Ei au nevoie de timp în afara cuștii pentru interacțiunea și exercițiile sociale și pot fi chiar învățate câteva trucuri simple.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 12 la 23 uncii

    Caracteristici fizice: Soiuri de culori de negru, alb, maro, aur și mai mult - proeminenți - coadă lungă, fără păr

  7. Porcușor de Guineea

    Guineea Pigs au o durată medie de viață de cinci până la șapte ani. Sunt de obicei ușor de manevrat și rareori mușcă, chiar și atunci când sunt stresați. Ca animale sociale, ei fac bine atunci când sunt păstrate în perechi de același sex. Ei au oarecum diete diete, care necesită fân și legume proaspete, precum și cantități adecvate de vitamina C.

    Prezentare speciala

    Lungime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 25 la 42 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul stout - nici o coadă - cap mare de culori includ negru, bronz, cremă, maro și alb

  8. Chinchilla

    Similar cu iepurii în aparență, chinchilla sunt animale active și jucăușă. Ele sunt în mare parte nocturne și preferă un loc liniștit în timpul zilei. Ei nu au tendința de a fi deținuți, deoarece ei ar prefera să se miște și să exploreze. Dar mulți încă pot învăța să se bucure de compania îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 15 până la 25 uncii

    Caracteristici fizice: Limbile scurte - cozile bushice - floare groase includ negru, gri, alb și bej

  9. Dormauul african

    Dormauul african este un rozătoare asemănător cu cea mai veveriță, care este foarte distractiv să se uite. Dar pentru că sunt atât de rapizi și agile, au nevoie de un habitat foarte sigur pentru a le împiedica să scape. Acestea necesită o incintă spațioasă, cum ar fi un rezervor de 20 de galoane, cu frânghii și alte obiecte pe care le pot urca.

    Prezentare speciala

    Lungime: 3 până la 4 inci

    Greutate: 1 până la 2 uncii

    Caracteristici fizice: Coada lungă, cu ochii mari - urechile rotunjite - culorile includ gri, maro, bronz și roșu

  10. Comun degue

    Nativ la Chile, degus sunt animale sociale care trăiesc în comunități de până la 100 în sălbăticie. Ei fac bine găzduiesc în perechi de același sex sau în grupuri mici în captivitate. Aceste rozătoare sunt ușor de îmblânzit când sunt manipulate de la o vârstă fragedă, iar unii chiar se bucură de cuddling cu îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 11 uncii

    Caracteristici fizice: Corp rotund, Squat - Blană galben-maro pe spate-bronz bord - coadă subțire, subțire

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cele mai bune rozătoare mici pentru a păstra ca animale de companie