Cum să-ți antrenezi mouse-ul pentru a juca cu tine

Mouse alb în mână

Îmblânzire șoareci de animale de companie este foarte posibil, deși poate lua o răbdare. Cu timpul și consistența, ar trebui să puteți câștiga încrederea șoarecelui dvs. de companie. Poate fi un pic mai complicabil să se ocupe de șoarecii de companie, deoarece sunt mici și rapide, dar odată ce sunt îmblânzite, pot fi luate, manipulate și pot face Marele animale de companie, (chiar și pentru copii).

Este mai ușor să îmblânzi un șoarece care să fie relaxat și confortabil în împrejurimile sale. Începând cu șoarecii tineri, va face ca procesul de îmbinare mult mai ușor. Utilizați o mulțime de tratamente și lucrați încet. Asigurați-vă că mouse-ul este confortabil cu fiecare pas înainte de a trece la următorul.

Clădind încrederea

Taming A șoarece este într-adevăr același lucru ca și-a câștigat încrederea. Mouse-ul tău trebuie să creadă că este în siguranță cu tine, în ciuda dimensiunii tale enorme. De-a lungul procesului de antrenament, încercați să evitați să faceți ceva care vă va stresa mouse-ul de companie.

Va trebui să faceți lucruri de rutină cum ar fi Curățarea cuștii, Dar țineți cont de faptul că mișcarea încet și ușor pe tot parcursul acestor treburi necesare va ajuta în procesul de a câștiga încrederea mouse-ului. Până când mouse-ul dvs. este îmblânzit, există o șansă pe care o va face Bite. Șoarecii pot mușca din greu. Dacă mușcă, este pentru că sunt speriați. Dacă mouse-ul tău vă scutură, nu vă scuturați mâna să o scoateți, sau să vă supărați, deoarece acest lucru va face doar lucrurile mai rău. Dacă mouse-ul mușcă, înapoi și face mai mult pentru a-și câștiga încrederea.

1:29

Sfaturi pentru a avea grijă de un șoarece de companie

Informații importante despre păstrarea șoarecilor de companie

Cel mai bine este să nu permiteți șoarecilor de companie să ruleze în afara cuștii, cu excepția cazului în care sunt îmblânzite. Stresul de urmărire, prinderea și întoarcerea lor în cușcă îi poate speria și îi face să se teamă de proprietarii lor. Dacă vă permiteți timpul de șoarece de companie în afara cuștii, asigurați-vă că zona este foarte bună pentru șoarece, deoarece șoarecii pot trece prin fisuri foarte mici.

Șoarecii pot fi de obicei păstrați în grupuri mici de femei (deoarece veți obține Șoareci pentru copii de la bărbați și femei împreună), dar bărbații fac de obicei cel mai bine, altfel se vor lupta unul cu celălalt. Șoarecii de sex feminin se leagă de obicei bine unul cu celălalt și acest lucru nu ar trebui să afecteze procesul de taming. De fapt, un singur mouse este mai probabil să fie stresat și nervos și, prin urmare, poate fi mai dificil de îmblânzit decât un șoarece de sex feminin care are alți colegi de cameră de șoarece.

Începe încet

Când sosesc mouse-ul (sau șoarecii), ei vor avea nevoie de timp să se adapteze la noile lor împrejurimi și să înceapă să aibă încredere în tine. Acest lucru poate fi greu pentru copiii mici care doresc să se joace cu noile lor animale de companie imediat, dar merită câteva zile de frustrare ca răbdare poate duce la rezultate minunate. Înainte de a începe să interacționați cu mouse-ul:

  1. Dați un nou mouse câteva zile pentru a vă adapta la noua lor casă (păstrați întreținerea și interacțiunea la un nivel minim).
  2. Mișcați încet, vorbiți încet și limitați interacțiunile în momente când mouse-ul este treaz. Trezirea soarelui de dormit nu este o modalitate bună de a-și câștiga încrederea.
  3. Începeți doar prin ședința de lângă cuscaria mouse-ului pentru ao acuza la prezența dvs.

Învățați-vă mouse-ul să aibă încredere în tine

După câteva zile, mouse-ul ar trebui să fie capabil să rămână calm atunci când intri în cameră și stai jos lângă cușcă. Acum, puteți începe să interacționați cu noul dvs. prieten, luând pas cu pas pentru a vă asigura că este legată de dvs.:

  1. Oferă un tratament (e.G., Semințe de floarea soarelui, bucăți mici de nuci sau stafide) când mouse-ul se apropie de barele de cușcă. Continuați să faceți acest lucru până când vine ușor la barele de cușcă când vă vede.
  2. Odată ce mouse-ul este confortabil să ia tratamente de la mâna dvs. prin barele cuștii, oferta tratează printr-o ușă cu cușcă deschisă.
  3. Odată ce mouse-ul are ușor tratamente de la mâna ta, o tratați pe mâna deschisă pentru a atrage-o să urce pe mâna dvs. pentru a prelua tratamentul.
  4. Când vă atinge în mod voluntar mâna, puneți tratamentul pe antebrațul dvs. și lăsați mouse-ul să urce pe mâna dvs. pentru a ajunge la tratament.
  5. Când mouse-ul este confortabil alpinism pe mâna ta, încercați să zgâriați ușor părțile laterale și spatele capului (imitarea unui comportament natural de îngrijire).

Ridicați mouse-ul în mod corect

Acum că mouse-ul vă urcă pe mâna dvs. și vă permite să o zgâriați, puteți începe să vă luați mouse-ul Joaca. Proprietarii de mouse și copiii mici, în special, sunt dornici să-și ridice și să-și țină mouse-ul de companie. În timp ce țineți un șoarece nu este o problemă, există unele lucruri de reținut când începeți să îmblânziți și să vă ocupați de mouse-ul de companie.

sfaturi

  • Nu ridicați niciodată un șoarece de coada ei - ar putea să-l surprindă sau să o rănească.
  • Dacă șoarecele dvs. de companie nu este încă confortabil să fie ținută și transportată, îndreptați-o ușor într-o ceașcă întoarsă pe partea sa. Odată ce merge în cupă, vârful cupei în poziție verticală pentru a purta mouse-ul. Acoperiți deschiderea Cupei cu cealaltă mână pentru a preveni scăpările și rănile.
  • Transporta un șoarece de îmblânzi este pur și simplu cupă în palma mâinii tale. Țineți ușor scrufful gâtului (pielea liberă de pe partea din spate a gâtului) pentru a preveni îndepărtarea mouse-ului, dacă este necesar.
  • Utilizați mănuși de protecție pentru a ridica un mouse nemaipomenit în același mod ca un șoarece îmblânzit.

Probleme și comportament de verificare

Șoarecii sunt în mod natural animale timide, iar zgomotele mici sau mișcarea pot fi sperie. Ele sunt, de asemenea, foarte mici și rapide și pot ascunde cu ușurință locurile inaccesibile. Pentru a vă menține mouse-ul în siguranță în afara cuștii, veți dori să creați o zonă de joacă de la care șoarecele dvs. nu poate scăpa. Puteți face acest lucru, de exemplu, construirea unui cerc de perne, jucând cu mouse-ul într-un spațiu mic, cum ar fi o baie sau cumpărarea unui cățeluș solid Corral.

Odată ce știți că mouse-ul este sigur, puteți începe să "dotați" comportamentul său prietenos prin provocarea ușoară cu sunete neașteptate și noi oameni. De exemplu:

  • Porniți muzica în apropierea mouse-ului în mod regulat pentru ao învăța că sunetul nu este o amenințare
  • Au alți membri ai familiei interacționează ușor cu mouse-ul pentru ao învăța că mai mulți oameni sunt de încredere
  • Adu-ți mouse-ul (și corul său) în medii diferite pentru ao ajuta să se simtă "acasă" în spații diferite.

Este posibil să trebuiască să treceți printr-un proces de a vă învăța mouse-ul pentru a avea încredere în copii mici, deoarece sunt adesea mai puternici și mai rapizi decât adulții sau adolescenții.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi mouse-ul pentru a juca cu tine