6 Cele mai bune specii de la seahorse pentru acvarii

Tigertail Seahorse

Există peste 40 de pești recunoscuți în genul Hipocampus adică "monstru mare."Acestea Sea mai mare locuiesc în apele tropicale, sub-tropicale și temperate din întreaga lume și sunt legate de pipefishul mai liniar. Având un cap și gât sugestiv pentru un cal, calea mai mare au o armură osoasă segmentată, o poziție verticală și o curbură Prefacerea coada adept la apucarea pe structuri și ținerea strânsă chiar și în curenți mici. Lateralele colectate din sălbăticie tind să se bucurez prost în acvariile la domiciliu, dar aceste șase specii sunt în mod obișnuit întâlnite în comerțul cu acvariu.

Bacsis

Spre deosebire de programul de hrănire rar pentru mulți pești de acvariu, toate live-urile trebuie să fie hrănite cu creveți în direct și congelate, de cel puțin două până la trei ori pe zi în fiecare zi. Acest lucru este necesar din cauza tractului digestiv de "lovituri drepte" foarte scurte ".

Poate acvariul dvs. de apă sărată să susțină o pereche de caiuri de mare?
01 din 06

Brazilia Seahorse

Brazilia Seahorse (Hippocampus reidi) a fost inițial introdus în comerțul cu acvariu după ce a fost importat din Brazilia, chiar dacă este de fapt o specie Oceanul Atlantic care apare de la nord ca și Carolinas, Bermuda. Sahorse brazilian are multe culori și este una dintre cele mai mari specii cunoscute. Deoarece recifele de corali și paturile de searare din întreaga lume se deteriorează, acest lucru reduce drastic habitatul viabil pentru nahors. În plus, Bycatch În multe domenii cauzează efecte cumulative ridicate asupra perii, cu aproximativ 37 de milioane de persoane fiind eliminate anual peste 21 de țări.

Prezentare speciala

Lungime: Până la 8 inci

Caracteristici fizice: Galben, negru, portocaliu sau roșu

  • 02 din 06

    Pitharf Seahorse

    În sălbăticie, pitharf Seahorse (Hipocampus Zostera) se găsește în Oceanul Atlantic de Vest, de la Bermuda la Bahamas, Florida de Sud și întregul Golf din Mexic. Deoarece numele pitharf Seahorse implică, aceasta este o specie mică care le face ideale pentru rezervoarele mini sau nano-reef. Potrivit înregistrărilor lumii Guinness, este cel mai lent pește cunoscut, cu o viteză maximă de aproximativ cinci picioare pe oră.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 2 inci

    Caracteristici fizice: Bej, galben, verde sau negru, cu posibile spoturi albe - camuflarea bulgărelor și proeminențe mai mari

  • 03 din 06

    Gorgonian Pygmy Seahorse (Hippocampus BargiBanti)

    Gorgonian Pygmy Seahorse (Hipocampus charibibanti) este, probabil, unul dintre cele mai drăguțe animale din oceane. Este numit pentru gorgoneni sau "fani de mare", pe care aceștia locuiesc pentru întreaga lor viață. Descoperit în 1969 lângă New Caledonia, aceste pești sunt destul de noi la comerțul cu acvariu. Spre deosebire de marile mai mari, Pygmies au un singur Deschiderea Gill pe partea din spate a capului, în loc de unul pe fiecare parte. Femelele au un porți de ovipositor crescut pentru extrudarea ouălor și a bărbaților au o fantă pentru acceptarea ouălor.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 0.5 inci

    Caracteristici fizice: Tiny, acoperit de camuflaj Bumps - cap bulb, botul trunchiat care se potrivește cu ventilatorul de mare pe care îl locuiesc

  • 04 din 06

    Căptușită Seahorse

    Sahorse de mare (Hipocampus erectus) este, de asemenea, cunoscut sub numele de erect Sahorse sau Atlantic Seahorse. Acest Seahorse se adaptează bine la viața acvariului dacă este alimentată corect și dacă rezervorul este bine întreținut. Sahorsele căptușite preferă un rezervor liniștit, cu alte pești neagresivi, cum ar fi Dragonet Mandarin.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 5.5 inci

    Caracteristici fizice: Gri, portocaliu, maro, galben și roșu până la negru, cu un model de linii albe după punctele de contur al gâtului de-a lungul coada

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Seahorse netedă (Hipocampus kuda) este, de asemenea, cunoscut sub numele de sehorse de mare, galben sau negru. O trăsătură protectoare pe care și multe alte perehors au este capacitatea lor asemănătoare chameleonului de a schimba culoarea pentru a se potrivi cu împrejurimile lor. Nu este neobișnuit ca ei să ia în considerare colorarea unui obiect a decis să adopte ca un loc de ascundere preferat.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6.5 inci

    Caracteristici fizice: Negru la portocaliu până la galben

  • 06 din 06

    A unei colorări galbene îndrăznețe și numită pentru inelele de tip tigru pe coada sa, Tiger-coada de mare (Hipocampus vine) este o specie foarte tare. Acesta este un seara de mare locuință care locuiește în apele tropicale din jurul Malaeziei și Singapore și, la fel de departe ca Filipine. Preferă să trăiască printre corali moi, în special corali din piele și de toadstool, gorgonienii și bureții.

    Prezentare speciala

    Lungime: Până la 6 inci

    Caracteristici fizice: Femei galbene - bărbați întunecați sau negri

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Cele mai bune specii de la seahorse pentru acvarii