Revizuire: k9 sport sack dog rucsac

Dacă aveți un câine de rasă mică, Este probabil să-l dați din când în când. Uneori este doar pentru călătorii scurte spre mașină, dar uneori este frumos să vă purtați animalul de companie în jurul dvs. când mergeți la aventuri. Purtătorii de câini și rucsacurile câinilor, ca cel din acest K9 Sky Sack revizuire, facilitează aducerea companionului canin cu dvs. oriunde te duci.

K9 Sport Sack ReviewRucsacurile sunt mult mai ușor de transportat decât purtătorii de câini pe care aveți nevoie de lug cu mâna. Trebuie să Selectați un rucsac care vă potrivește și unul pe care puiul tău va fi confortabil. De asemenea, trebuie să vă gândiți la abilitățile dvs. fizice. Cât de mult cântărește câinele tău? Veți fi confortabil purtând acea mare greutate pe spate în timpul unei plimbări sau excursii?

Am testat Sacul sport K9 pentru câini pentru aproximativ o lună acum. La început am crezut că a fost un fel de prostie pentru a-ți purta câinele într-un rucsac. Cu toate acestea, după câteva săptămâni cu acest produs, știam că va fi un ajutor imens pentru mine și un mare beneficiu pentru Beagle / Cocker Spaniel Mix, Molly.

K9 Sport Sack Dog Backpack Review

K9 Sport Sack Dog Backpack Review

Ne place să mergem drumeții cu câinii noștri, dar am fost îngrijorat când am ajuns la Molly. Nu credeam că ar putea să țină pasul. Molly este prima rasă mică pe care am avut-o vreodată, așa că a fost un pic de experiență de învățare. Am aflat repede că picioarele ei mici o ține înapoi de la a face multe dintre lucrurile pe care le place boxerul și ciocolata iubirea de a face.

Nu ar fi corect să luați câinii mari și să lăsați săraci puțin Molly acasă singur, dar ce altceva am putea face? Introduceți rucsacul Doggy de la K9 Sky Sack. Am simțit un pic nebun în primele două ori am folosit acest rucsac Doggy, dar cu atât mai mult am folosit-o cu atât mai mult am căzut în dragoste. Molly simți în același mod!

LEGATE DE: Rucsaci pentru a transporta câini - cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Am început treptat doar lăsând rucsacul pe podea și l-am lăsat să-i smulgă asta. Odată ce sa simțit confortabil cu noul miros am pus-o înăuntru. Ea a fost cam timidă la început, dar cred că designul ergonomic al acestui rucsac a ajutat să-și ușureze anxietatea. Era confortabilă și nu a luat-o foarte lungă pentru a se stabili.

După cum puteți vedea în revista mea video, Molly iubește călăria în Sacul de sport K9. Ea stă acolo și se uită în timp ce merg și nu mădut deloc. Ea se bucură cu adevărat!

K9 Sport Sack Dog Backpack Review

Acest rucsac de câine este realizat cu un material ușor, rezistent la apă. Ne place să mergem drumeții cu câinii noștri. De obicei, lăsăm Molly să meargă câteva căi și apoi când se obosește sau terenul devine prea dificil pentru ea, am pus-o în sacul de sport K9. Se rostogolește ușor să se potrivească într-un pachet de drumeții sau o pungă de zi mică, făcându-l ideal pentru călătorie.

Curelele de umăr și piept se ajustează ușor și este foarte confortabil. Am purtat doar Molly în asta aproximativ o oră consecutiv, dar nu aveam oboseală sau durere. Există, de asemenea, o curea de guler pentru a vă asigura curelele de companie și de reglare pe ambele părți pentru a vă permite să potriviți sacul de sport la tipul corpului dvs. de companie.

Multe curele reglabile sunt minunate! Molly are doar 4 luni, deci când am primit pentru prima dată sacul de sport K9, i-am îmbrăcat tot drumul, și acum le pot ajusta în timp ce crește ea.

Panourile de plasă laterală ale sacului de sport K9 păstrează câinele răcoros și sacul bine ventilat. Există, de asemenea, un buzunar lateral convenabil, care este perfect pentru a ține telefonul mobil, chei de mașini sau o sticlă de apă.

K9 Sport Sack Dog Backpack ReviewAșa cum veți vedea în videoclipul meu K9 Sport Sack Review, este ușor să vă puneți câinele în acest rucsac prea.

Există două sloturi mici în partea de sus a pachetului că picioarele câinelui vor glisa cu ușurință.

Am constatat că cel mai simplu mod de a vă asigura animalul de companie a fost să-i alunece picioarele prin sloturi, să-i fixați gulerul în jurul gâtului și apoi să trageți fermoarul închis. Fermoarul rulează lungimea rucsacului - de la baza coastei animalului pe gât.

Am fost foarte impresionat de durabilitatea și calitatea materialelor folosite pentru a face sacul de sport K9.Există umplutură pe fundul pachetului pentru confortul animalelor de companie și materialul pe care produsul este făcut nu poate fi ușor rupt de toenailurile câinelui. Cusatura este de asemenea durabilă.

Sunt încrezător că vom avea acest lucru pentru mulți ani. Este foarte bine făcut.

K9 Sport Sack Dog Backpack ReviewSacul sport K9 vine în patru dimensiuni. Măsurarea câinelui dvs. pentru acest produs trebuie făcută în mod corespunzător. Este destul de simplu, dar am găsit-o mult mai ușor de făcut când era o altă persoană care deține câinele.

Dacă aveți ajutorul dvs., vă așezați câinele în poziția de cerșit, după cum puteți vedea în dreapta, va trebui să vă măsurați animalul de pe baza coastei sale pentru a-și purta gulerul se așează pe gât.

Sacul K9 Sport este disponibil în următoarele dimensiuni:

  • Extra mic - 10 până la 14 inch înapoi
  • Mici - 14 până la 17 inch înapoi
  • Mediu - 17 până la 20 de centimetri
  • Mare - 20 până la 23 de centimetri

Toate dimensiunile sunt disponibile pentru $ 59.95. Acestea oferă un program de schimb ușor, dacă este necesar, și puteți achiziționa, de asemenea, un bloc de rapel pentru o valoare suplimentară de 7 USD.95. Blocul de rapel ocupă de 2 centimetri de spațiu în partea de jos a rucsacului, deci este ideal dacă câinele dvs. nu se potrivește perfect măsurătorilor.

Rezumatul reviziei K9 Sport Sack

Pro:

  • K9 Sport Sack ReviewK9 Sky Sack este proiectat ergonomic pentru a fi confortabil pentru tine și câinele tău
  • Ideal pentru a lua câini mici pe drumeții
  • Se poate plia cu ușurință pentru depozitare sau călătorie
  • Ușor să-ți pui câinele
  • Curele de umăr și piept reglabile pentru potrivire perfectă
  • Curelele laterale reglabile și gulerul pentru a vă menține câinele în siguranță și confortabil
  • Panouri de plasă pe ambele părți pentru ventilație
  • Buzunar mic pe o parte pentru chei auto, telefon mobil, sticla de apa etc & # 8230;

Contra:

  • În funcție de dimensiunea câinelui, poate provoca dureri de spate după o utilizare extinsă, dar același lucru se poate spune pentru orice transportator de rucsac de câine
  • Cade la nivel mediu pentru stabilirea prețurilor comparativ cu alte produse similare, dar calitatea produsului este excelentă - foarte durabilă

Acum este rândul tău să revizuiască Sacul sport K9Revizuirea rucsacului de câine K9 Sport Sack

Ați folosit vreodată acest produs? Ceea ce ai crezut? Ai fost la fel de mulțumit de asta ca și mine? Ați încercat și alte produse similare? Cum a stârnit Sack K9 Sport la concurenți?

Mi-ar plăcea să aud și o revizuire onestă, deci nu ezitați să vă împărtășiți opinia - pozitivă sau negativă. Punctul acestei revizuiri este de a oferi cititorilor toate informațiile necesare pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză atunci când achiziționează un transportator de rucsac de câine. Dacă aveți comentarii sau întrebări, lăsați-le și pe cei și voi face tot posibilul pentru a le răspunde.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: k9 sport sack dog rucsac