Revizuire: devotat doggy dog booster seat (2018)

Știți cât de periculos poate fi să aveți un câine neîngrădit în mașină? Dacă câinele dvs. încearcă să sară în poala dvs. în timp ce conduceți? El va fi, de asemenea, o distragere mare dacă se mișcă în jurul vehiculului în timp ce încercați să vă concentrați pe drum.  Devotarea câinelui Doging Scaun de rapel, și alte scaune de mașini canine, vă vor păstra animalul sigur și vă vor fi fixate atunci când mergeți la o plimbare.

Cel mai Doggy scaune auto au o restricție de greutate. Nu numai că scaunul drept al mașinii nu va susține greutatea animalelor de companie, îl va permite, de asemenea, să se ridice, să se așeze jos și să se întoarcă confortabil. Și, bineînțeles, un scaun de mașină pentru câini trebuie să fie confortabil pentru membrul familiei dvs. de blană.

Unele scaune de mașină au o bază solidă care îi dă câinelui un impuls și îl sprijină. Alții, ca și scaunul de rapel de câine devotat, sunt un scaun de mașină de tip în stil cu găleată. Câinele dvs. se află în jos în interiorul "și este atașat la scaunul mașinii cu curele reglabile, astfel încât să vă puteți ridica mai mult pentru a permite Fido să vadă fereastra.

Puteți verifica celelalte recenzii pe care le-am făcut pe scaunele mașinilor pentru câini pentru a vedea câteva modele diferite de stil:

Devotat Doggy Dog Booster Review SEAT

Devotat Doggy Dog Booster Review SEATÎn fotografia de mai sus, puteți vedea că Beagle, Molly, este un pic prea mare pentru acest loc. Acest scaun de rapel de la Doggy devotat este potrivit numai pentru animalele de companie cântărind 20 de kilograme sau mai puțin. Molly cântărește aproximativ 28 de lire sterline, așa că încă se potrivește înăuntru, dar nu are suficient spațiu.

Scaunul este realizat dintr-o construcție de cadre metalice pliabile. și există o căptușeală de detașabilă care acoperă cadrul. Această linie este lavabilă cu mașina. Există, de asemenea, un buzunar cu fermoar pe partea din față a scaunului auto. Nu este foarte mare, dar ați putea potrivi un guler și o lesa, jucării mici câine sau un pachet de tratamente.

Devotat Doggy Dog Booster Review SEATScaunul de rapel de câine devotat are o curea de leșie reglabilă, pe care o puteți vedea în videoclipul meu de mai sus. Această curea se asigură la Harnatul câinelui tău și îl împiedică să se miște în jurul mașinii în timp ce conduci.

Dacă acest scaun de rapel a fost un pic mai mare, ar fi mult mai bine. Dimensiunile coșului sunt de numai 14 și # 8243; W x 7 și # D. Din nou, este recomandat doar ca câinii care cântăresc mai puțin de 20 de kilograme.

Un câine mai mic (sub 10 kilograme) ar fi foarte confortabil în acest loc. Ei ar avea o mulțime de spațiu pentru a se întoarce, se culcă și stau în picioare pentru a privi fereastra. Dacă câinele dvs. este mai aproape de limita de greutate de 20 de kilograme, el poate avea probleme cu culoarea confortabilă în scaunul devotator Doggy Dogy.

Devotat Doggy Dog Booster Review SEATScaunul pe care îl prezint în revizuirea mea este albastru și bej. De asemenea, îl puteți cumpăra în combinație de culoare neagră și gri. Acest scaun de masă de câine se poate potrivi pe orice scaun cu găleată, ceea ce înseamnă că puteți să-l utilizați numai pe scaunul din față al mașinii.

Ca și copiii mici, câinii trebuie să fie întotdeauna restrâns pe scaunul din spate atunci când este posibil.

Acest scaun auto este foarte prietenos cu bugetul. Puteți achiziționa scaunul Doggy Dog Doging devotat pe Amazon pentru $ 39.95. Nu este cel mai durabil scaun de mașină canin, dar pentru banii este cu siguranță o valoare bună.

Unul dintre lucrurile care adaugă la valoarea acestui loc este că vine cu a 100% garanție de returnare a banilor de viață necondiționatăEste ușor să vă asigurați acest loc în mașină, pe care le demonstrez în revizuirea mea video în partea de sus a acestui articol. Este, de asemenea, confortabil pentru o rasă mică.

Din păcate, aceasta este doar o opțiune dacă câinele dvs. cântărește mai puțin de 20 de kilograme. Și, dacă se află aproape de limita de greutate de 20 de kilograme, acest lucru nu poate fi cel mai confortabil scaun de mașină de câine pentru companionul tău canin.

Citiți următorul: Top 15 cele mai bune locuri pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: devotat doggy dog booster seat (2018)