Giveaway: k9 sport sack air plus (valoare de 90 usd)

Dacă aveți un câine mic, este inevitabil că va trebui să-l dați din când în când. Uneori este doar pentru călătorii scurte spre mașină, dar alte ori este frumos să vă purtați animalul în jurul dvs. când mergeți în aventuri. Purtătorii de câini și rucsacurile câinilor, cum ar fi K9 Sky Sack modele, facilitează aducerea pooch-ului cu tine oriunde te duci.

Rucsacurile purtătoare de câini fac mult mai ușor să se topesc Fido decât să-l țină în brațe. Mulți proprietari le găsesc să fie mai convenabili și mai confortabili decât curele de purtători sau pungi de transport în stil pungă.

Dăm 2 proprietari norocoși de animale de companie ocazia de a câștiga un rucsac de transport de câini K9 Sport Plus Plus. Indiferent dacă intenționați să vă luați pooch-ul pe aventurile de drumeții sau doriți doar o modalitate mai ușoară de a duce de la un loc la altul, intrarea în acest Givedaway gratuit vă oferă șansa de a câștiga!

Cum să introduceți Giveaway

K9 Sport Sack Air Plus GiveawayPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un suport K9 Sport Sack Plus Backpack Dog, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga acest rucsac de purtător de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 iunie 2019!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

K9 Sport Sack Air Plus Giveaway

Acest transportator de rucsac Doggy este realizat cu un material de pânză rezistent la apă. Puteți să vă plimbați cu ușurință aerul de la K9 Sport, astfel încât să se potrivească în interiorul pachetului de drumeții. Acest lucru îl face, de asemenea, ideal pentru aventurile de călătorie.

Curelele de umăr și piept se ajustează ușor, iar acest pachet este foarte confortabil de purtat - chiar pe drumeții lungi. Curelele de umăr sunt fabricate din spumă-tek cu flash și sunt slotted pentru ventilație.

Există, de asemenea, o curea de guler pentru a vă asigura animalul și pentru a vă asigura că nu poate sări. Curele de reglare de pe ambele părți vă permit să potriviți sacul de sport la tipul corpului dvs. de pui. În fotografia din dreapta, veți observa panourile de plasă care păstrează câinele răcoros și sacul bine ventilat.

K9 Sky SackAcest rucsac de câine vine, de asemenea, cu o geantă de stocare detașabilă care măsoară 14 "x 9".

Este ușor să-ți pui animalele de companie în acest rucsac, de asemenea! Există două sloturi mici în partea de sus a pachetului că picioarele câinelui vor glisa cu ușurință. Cea mai ușoară modalitate de a vă asigura câinele este să alunece picioarele prin sloturi, să fixați gulerul în jurul gâtului și apoi să trageți fermoarul închis. Fermoarul rulează lungimea rucsacului - de la baza coastei animalului pe gât.

Odată, acest model K9 Sport Sack are un inel D integrat pentru a înconjura gulerul câinelui pentru a preveni scăparea. De asemenea, include benzi reflectorizante pentru a vă ține observate după întuneric, precum și buzunarele laterale reglabile pentru a stoca unele mici esențiale.

Există un tampon de repaus cu grosime de 20 mm pe fundul ambalajului pentru confortul câinelui dvs. și materialul pe care rucsacul îl poate face cu ușurință de toenailurile FIDO. Cusatura este de asemenea durabilă.

După cum puteți vedea în aceste fotografii, există și o bandă velcro pe spatele sacului de sport K9.  K9 Sky Sack Compania va face o etichetă de identitate personalizată pentru animalul dvs. de companie, Dar nu există o etichetă inclusă în acest Givedaway.

Ambele pungi pe care le dăm sunt o dimensiune "mare". Se potrivește unui câine cu o lungime de 20 "-23" și o circumferință de piept de până la 31 ". Este evaluat pentru câini care cântăresc 30 de lire sterline sau mai puțin.

Revizuire completă: K9 Sport Sack Dog Backpacks Review

K9 Sky SackCum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un spectator de backpack de la K9 Sport Plus. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: k9 sport sack air plus (valoare de 90 usd)