Revizuire: ibiyaya eva transportator de câini cu roți (2018)

Mulți proprietari de câini mici se bucură luând fido-ul lor cu ei în timp ce călătoresc. Indiferent dacă doriți să vă luați puștiul de-a lungul comenzilor sau în timp ce într-un turneu de transport, un transportator de călătorie va face mult mai ușor pentru dvs. și mai confortabil pentru el.  IBIYAYA EVA Carrier de câini cu roți are un design versatil 4-in-1, care face ușor să-ți iei câinele împreună cu tine oriunde.

"Când vă uitați f.sau transportatorul potrivit pentru animalul dvs. de companie, dimensiunea este cel mai important lucru de căutat. Majoritatea purtătorilor vor veni cu o restricție în greutate, dar trebuie să vă uitați și la măsurătorile transportatorului.

Ibiyaya Carrier de câini cu roțiSă spunem câinele dvs. cântărește 20 de kilograme și veți găsi un transportator care poate ține câinii care cântăresc până la 25 de lire sterline. Care va funcționa, corect? Ei bine, nu întotdeauna. Câțiva câini de 20 de kilograme sunt mai înalți decât alții, iar unii sunt mai largi decât alții.

Măsurați înălțimea câinelui din partea de sus a lui la podea. Apoi măsurați lățimea cea mai largă parte a corpului său, care ar trebui să fie umerii lui. De asemenea, va trebui să măsurați lungimea lui de la vârful nasului la baza coastei sale.

Asigurați-vă că măsurătorile interioare ale transportatorului pe care le priviți sunt o dimensiune adecvată pentru câinele dvs. Din nou, Chiar dacă câinele dvs. este sub limita de greutate, Trebuie să fiți sigur că măsurătorile transportatorului sunt potrivite pentru el.

Dacă te uiți la IBIYAYA EVA Carrier cu roți Și nu sunt sigur dacă este potrivit pentru puii tăi, îți dau toate detaliile din această recenzie. Dacă este dimensiunea potrivită și credeți că câinele dvs. va fi confortabil, acesta ar putea fi doar transportatorul potrivit pentru nevoile dvs.

Ibiyaya Eva Wheeld Dog Carrier Review

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareÎn revizuirea video de mai sus, puteți vedea cât de ușor este să convertiți acest transportator dintr-un Suport pentru sacul de umăr, la un transportator de rucsac, la un transportator de călătorie cu roți, și în cele din urmă la un scaun de mașină pentru animale de companie. Acest lucru este absolut cel mai versatil Transportatorul de câine pe care l-am folosit vreodată.

Măsurile transportatorului 19.7 & # 8243; l x 11.8 și # 8243; W x 13.4 & h; h. Poate deține un câine care cântărește până la 17 ani.5 kilograme și este disponibil în 5 culori:

  • măr verde
  • fierbinte roz
  • ciocolată
  • albastru regal
  • Tangerine (culoarea prezentată în revizuirea mea)

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareTransportatorul în sine cântărește mai puțin de 5 kilograme, dar greutatea totală a transportatorului și a căruței de roți este de 6.3 kilograme. Este suficient de ușor să se transporte prin aeroporturi sau terminale de autobuze, iar transportatorul este suficient de ușor pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie să-și poarte pooch-ul confortabil pe spate sau peste umăr.

Purtătorul de câine Ibiyaya EVA este fabricat din material EVA (acetat de vinil etilenă) pe exterior, care este ușor și impermeabil. Acest material este, de asemenea, foarte durabil și este dovedit a fi rezistent la crack. Acest transportator a trecut chiar și un test de crack, conform Site-ul companiei.

Designul brevetat 4-in-1 prezintă o curea de umăr detașabilă și căptușită, iar căruța cu roți are un mâner telescopic. După cum puteți vedea în videoclipul meu video, transportatorul se despărtă și se prăbușește pentru o depozitare ușoară.

IBIYAYA EVA Carrier de câini cu roțiPărțile laterale ale transportatorului sunt fixate cu fermoare. Odată îndepărtat, părțile au devenit carcasa exterioară a carcasei de transport, iar mijlocul suportului poate fi îndoit și plasat între interior. Cochilia exterioară poate fi apoi zipată împreună pentru a crea un caz de transport convenabil, care este la doar câțiva centimetri înălțime.

Doresc ca acest transportator să fie disponibil într-o dimensiune mai mare, dar dacă câinele dvs. se potrivește, este o opțiune excelentă. Există o mulțime de ventilație, iar transportatorul de câini cu roți iBIYAYA EVA are, de asemenea, un buzunar mic de depozitare pe față.

Dacă veți folosi acest lucru ca un transportator de rucsac de cele mai multe ori, este posibil să aveți nevoie să obțineți o curea diferită. Cel care vine cu transportatorul este doar o curea de nylon țesute, deci nu există nici o cămășie. Dacă câinele dvs. este aproape de marca de 17 lire, probabil că veți aprecia că aveți o mică căptușeală pe umeri.

Din păcate, prețul nu se va încadra în bugetul tuturor. IBIYAYA EVA Dog Carrier poate fi achiziționat pe Amazon sau pe site-ul Ibiyaya pentru $ 89.99. Evident că este destul de scump pentru un transportator de câini, dar din moment ce este un produs 4-in-1, cred că este încă o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune colințe de purtător de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: ibiyaya eva transportator de câini cu roți (2018)