Beneficiile unui transportator de câini și de ce îmi place a mea

Un suport pentru rucsac de câine este un tip de rag suge că stai puțin pooch în și o duci înăuntru, fie în față, fie pe spate. Rucsacurile de câine sunt de obicei cele mai bune rasele mici de câini ca Chihuahuas, Yorkies sau pui, deși poate fi folosit și pentru orice alte animale de companie mici.

La fel ca și purtătorii de bebeluși, acești rucsacuri Doggy vin în diferite dimensiuni și stiluri, în mod normal de la mic până la mediu, în funcție de design și pentru care rasa sau PET au fost fabricate și orice scopuri suplimentare pot fi utilizate.

Când ar trebui să ia în considerare un proprietar să cumpere un rucsac de câine? Este încă mai puțin frecventă să purtați animalele de companie în rucsacuri, dar dacă vă luați singur câinele cu dvs. și dacă purtați alte lucruri câine cu dvs.: consumabile suplimentare de câine, sticle de apă cu apă de câine, tratează câinele și jucăriile pooch, S-ar putea să doriți să luați în considerare obținerea unui transportator de rucsac pentru câini pentru a vă ușura călătoriile.

LEGATE DE: Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivit?

Doggy Carriers devin din ce în ce mai popular, astfel încât producătorii vin cu câteva modele foarte interesante. Doriți unul cu roțile pe el? Ei au.

Personal, am început să folosesc purtătorii de rucsac câine cu ceva timp în urmă de când am luat mersul zilnic. Prietenii mei aleg cărucioare, dar nu sunt un fan al lor, așa că mi-am pus micul meu pe spate și am plecat. Mi se pare că acești purtători de rucsac de câine destul de convenabil și foarte la modă.

Chiar am văzut celebrități care le înconjoară acum și apoi.

Susan Sarandon Dog Backpack Carrier

Când ai nevoie de un transportator de cauciuc de câine?

A fost o zi când soțul meu a purtat Puppicul nostru mic, în timp ce am ieșit cu prietenii în brațe în orice moment și ți-ar spune că chiar și cu Chihuahua noastră, mâinile lui pot deveni foarte obosiți, într-adevăr rapid. Când a venit timpul să-mi iau purtând câinele nostru, acele plimbări lungi cu ea nu s-au distrat mai mult.

În cele din urmă, mi-am depășit frica de "# 8220; nu este suficient de modă, & # 8221; și ne-a luat un rucsac simplu de câine pentru ieftin doar pentru a încerca să vadă dacă acest lucru va funcționa. Și iată, a făcut-o. M-am dedicat să-mi fac pooch-ul peste tot cu mine, și așa a făcut-o. O geantă de purtător ajută acum să-mi aibă mâinile libere, permițându-mi să fiu mai mult în control și să nu-mi întinz corpul osos.

VIDEO: K9 Sport Sack Dog Backpack Review

Cel mai mare beneficiu al acestor transportatori este că atunci când animalul meu este aproape de mine, ea mă simte aproape și rămâne calmă, sigură. Nu am nevoie să folosesc niciunul de câine, gulere sau altceva când o am acolo. În plus, pot fi sigur că câinele meu nu va fugi sau nu face nimic nebun.

De la primul meu suport pentru rucsacul meu, am cumpărat câteva mai multe după ce am făcut o mulțime de cercetări. Dacă sunteți în căutarea de a obține unul singur, acești transportatori vin în diferite țesături, culori puternice și ușoare, diferite, design, cu numere de buzunar diferite și toate tipurile de caracteristici suplimentare dacă aveți nevoie de oricare dintre acestea.

LEGATE DE: Cum îmi aduc câinele mic oriunde mă duc?

Proprietarii de câini care îi place să fie la modă și la modă și sunt dispuși să cheltuiască un dolar suplimentar pe jucăriile fanteziste ale animalelor de companie și alte consumabile de câine pot obține niște rucsacuri uimitoare, bine proiectate și foarte elegante făcute de mărci cunoscute. Nu-mi pot permite unul dintre cei încă, dar trebuie să spun că arată destul de bine!

Beneficiile unui transportator de caini de caine si de ce le iubescCând îmi folosesc rucsacurile de câine? Destul de mult tot timpul când ieși cu câinele meu și sunt leneș să păstrez o leșie de câine la îndemână.

În special, este o alergare rapidă la magazin, o scurtă plimbare în jurul blocului (singurul cardio pe care leneșul meu o face vreodată) și chiar să-mi iau pooch-ul unui parc de câine.

CITESTE ACEST: Sfaturi și trucuri pentru backpacking cu câini

În loc să transporte două saci, uneori planuiesc cum o voi împacheta totul. Îmi iau rucsacul Doggy și mă asigur că există suficient spațiu pentru unele alimente sau câteva lucruri pe care le voi avea în afara. Mă voi strecura în câteva gustări pentru plimbare (atâta timp cât nu miros prea atrăgătoare pupului meu) și sunt bine să plec!

Când vine vorba de alegeri pentru cel mai mare transportator de câini din lume, "# 8221; Nu există nici o lipsă de acest lucru. Aveți nevoie de un transportator câine cu o mulțime de buzunare mici? Ei au asta aici. Ar dori o rază de culori diferite? O listă completă a alegerilor colorate. Nu-mi place să ai un câine pe spate și să o vrei în față? Aici este un rucsac pentru asta.

Dacă nu sunteți mare pe mersul pe jos cât nu trebuie, poate să nu fie necesar un rucsac. Cu toate acestea, există multe alte motive pentru care părinții de companie aleg să aleagă unul dintre acestea pentru ei înșiși.

Proprietarii câinilor care îi place alerga cu câinii lor, sau dragostea Ciclism cu câini, poate dori să ia în considerare obținerea unui transportator de backpack PET, precum și dacă Hands-free Dog Leaches nu este o opțiune. Același lucru este valabil și pentru drumeții cu câini, rucsac, camping, hitchhiking și așa mai departe. Am văzut tone de cicliști de agrement (nu profesioniști) cu canini pe spate aici în Los Angeles, dar poate fi doar un lucru din California.

Ciclism cu un suport pentru rucsac de câine pe spate

Sfaturile de câine de top au publicat câteva știri despre mai multe companii fabricarea de noi modele ale acestor purtători de rucsac de câine. Iată câteva articole pe care le-am găsit:

  • Doggy Rucsaci sunt minunate pentru plimbări lungi și drumeții
  • Veți dori ca acest rucsac de câine pentru drumeții de weekend și excursii peste noapte

Unde să găsești cei mai buni purtători de rucsac de câine?

Chihuahua mea într-un transportator de câineDe la această declarație de modă și # 8221; devine din ce în ce mai răspândită în rândul proprietarilor de câini (și de ce nu ar fi, cu cărucioare de câine care iau parcuri de câine în zilele noastre), alegerile sunt abundente aproape oriunde și în fiecare magazin de animale de companie și de la comercianții cu amănuntul online.

Eu însumi mi-am cumpărat toate rucsacurile pentru câinii de la Amazon, care de obicei are cel mai bun preț. Puteți găsi o listă a lor Cele mai bune rucsacuri pentru câini aici.

Cu toate acestea, există o mulțime de selecții pe alte site-uri web de consum de câini și, cel mai probabil, în magazinul dvs. local de animale de companie, deoarece acum este un produs de câine destul de popular. Iată câteva linkuri către magazinele online, unde puteți verifica alte opțiuni:

Aș recomanda să cumpărați unul dintre cele mai ieftine rucsacuri de câine mai întâi, astfel încât să puteți încerca să vedeți dacă purtați câinele dvs. pe spate este pentru dvs. Pentru unii, poate fi un hassle și ei ar prefera să-și păstreze animalele pe o leșie când merg în afară. De asemenea, în funcție de cât de greu este câinele dvs. și cât de atletic sunteți, acest lucru poate sau nu să fie o tulpină pe spate, care este, de asemenea, o considerație importantă.

PUTIN AJUTOR: Care este mai bun - rucsac purtător de câine sau sling transportator?

În ansamblu, aș spune cu siguranță că având un transportator de câini va fi convenabil pentru majoritatea proprietarilor de câini ale căror animale de companie se pot potrivi efectiv în ele și nu sunt prea grele. Chiar dacă nu folosiți transportatorul zilnic, vor fi momente când credeți că doriți să aveți pooch-ul dvs. cu dvs., dar nu puteți sau nu-i așadar și nu-i așadar; ea de lesa.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beneficiile unui transportator de câini și de ce îmi place a mea