Revizuire: cărucior de câine ibiyaya (2018)

Ați văzut vreodată pe cineva împingând câinele lor în jurul unui cărucior? Reacția dvs. inițială poate fi aceea că părea destul de prostie. Dimpotrivă, cărucioarele de companie (cum ar fi Ibiyaya Cărucior de câine ușoare) poate fi foarte util pentru pooches și proprietari deopotrivă.

Este mult mai ușor să-ți împingeți animalul de companie într-un cărucior decât să-l ducă într-o pungă sau un rucsac. Este, de asemenea, mult mai ușor pe câinele dvs. pentru a merge în jur decât ar fi să încercați să țineți pasul pe plimbări lungi. În plus, cărucioarele pot permite animalelor de companie să iasă pentru plimbări când stamina și mobilitatea scade.

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareCând faceți cumpărături pentru un cărucior de câine, mai mare nu este întotdeauna mai bun. Rețineți că este posibil să fiți nevoit să ridicați căruciorul peste scări sau bordură și este posibil să aveți nevoie să o luați împreună în timpul călătoriei în mașină uneori.

Având un cărucior mare, permite câinelui dvs. să aibă mai mult spațiu și, probabil, are și mai mult spațiu de stocare. Cu toate acestea, un cărucior mai mare înseamnă, de asemenea, un cărucior mai greu. De asemenea, înseamnă că căruciorul va fi bulkier și va prelua mai mult spațiu atunci când nu este în uz.

Deci, este important să găsiți un cărucior de companie care să vă satisfacă nevoile și va fi, de asemenea, ușor de luat împreună cu dvs. despre aventuri și excursii. Ibiyaya Cărucior de câine ușoare este comercializat ca fiind unul dintre cele mai mici cărucioare de pe piață. Și, de asemenea, poate deține un câine care cântărește până la 44 de lire sterline. Este un produs de calitate? Vă anunț în această recenzie!

MAI MULT: De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine

Ibiyaya Lightweight Dog Stroller Review

Ibiyaya Cărucior de câine ușoarePrimul lucru pe care am vrut să-l verific a fost dimensiunea generală a acestui cărucior. Este una dintre cele mai mici cărucioare de pe piață? Nu aș merge atât de departe, dar este cu siguranță la capătul mai mic al spectrului și este mult mai ușor decât majoritatea cărucioarelor unei mărimi egale.

Desfășurat, măsurile cu cărucioare ușoare Ibiyaya 18.9 # 8243; W x 29.5 & ​​# 8243; l x 39.5 H & # h. Coșul pentru câinele dvs. este de 13 ° C x 22 & # 8243; h. După cum am menționat, poate deține un câine care cântărește 44 de lire sterline și acest cărucior de animale de companie de la Ibiyaya cântărește doar 13 kilograme!

Așa cum veți vedea în videoclipul meu de mai sus, unul dintre cele mai bune lucruri despre acest cărucior este că se pliază cu ușurință pentru depozitare convenabilă. Acest lucru face, de asemenea, foarte ușor de a aduce cu tine în mașină sau în timp ce călătoriți.

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareDemonstram cum funcționează mecanismul ușor în revizuirea videoclipului meu. Există un mic buton pe care îl puteți aluneca în lateral și un alt buton mai mare pe care îl trageți în mâner cu degetele. Butonul mai mare nu poate fi tras în cazul în care butonul mic a fost alunecat în partea laterală, care este o caracteristică de siguranță plăcută pentru a împiedica plierea accidentală a căruciorului.

Când căruciorul este pliat, măsoară 8.5 ° C x 17.5 ° C x 23 & H # 8243; h. Trăgând mânerul și ținându-vă piciorul pe bara de pe fundul căruciorului, îl puteți dezvălui cu o singură mână.

LEGATE DE: Ibiyaya Elegant Retro Pet Stroller Review

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareO altă caracteristică excelentă este indicatorii de siguranță de pe partea și partea inferioară a cadrului căruciorului. Cel de pe partea laterală a căruciorului indică când cadrul este blocat în poziție și cel din partea inferioară indică când frânele sunt pornite / oprite.

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, este aproape primăvară aici în principal. Pământul este încă înghețat, ceea ce face ca terenul destul de dur. Dar, veți vedea, de asemenea, că Beagle (Molly) este foarte confortabil în timp ce călătoresc în căruciorul de câini ușor Ibiyaya.

Este echipat cu un șasiu absorbant pentru un confort suplimentar. Există, de asemenea, un tampon detașabil subțire pe fundul coșului pentru a adăuga o căptușeală mică pentru poochia ta. Acest cărucior de câine este, de asemenea, echipat cu 2 tehers, în cazul în care doriți să puneți 2 rase mici în coș. Aceste teste asigură că câinele dvs. nu poate sări dacă capacul nu este închis.

Ibiyaya Cărucior de câine ușoareVeți observa, de asemenea, că există o mulțime de ventilație atunci când capacul este închis. Frontul este fabricat din plastic de plasă și există ferestre mici de plasă pe față, spate și de sus a capacului. Capacul este, de asemenea, rezistent la apă în cazul în care vă blocați în ploaie.

În timp ce are multe beneficii, acest cărucior are, de asemenea, un dezavantaj mare. Puteți achiziționa căruciorul de câine Ibiyaya pe Amazon pentru $ 169. În timp ce puteți găsi cărucioare de câini pentru mai puțin de 50 de dolari, nu sunt de bună calitate și, prin urmare, nu pot susține multă greutate. Cărucioarele mai ieftine pot deține numai câini care cântăresc 15-20 de lire sterline.

Puteți găsi cărucioare mai mari care pot ține câinii care cântăresc mai mult de 40 de lire sterline, dar nu sunt la fel de ușoare ca aceasta. Practic, ceea ce încerc să spun este că acest cărucior este o valoare bună pentru bani, chiar dacă este un pic mai scump. Acesta oferă un cadru durabil care poate susține un câine de dimensiuni medii în timp ce încă mai este suficient de ușor pentru a purta ușor.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune cărucioare de câine și cărucioare pentru animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cărucior de câine ibiyaya (2018)