Rucsaci pentru a transporta câini: cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Este distractiv să ieșiți și despre câinele tău. La urma urmei, una dintre plăcerile de proprietate a câinilor este că puteți să vă luați cu ușurință partenerul canin în mașini și să o luați în jurul cartierului. În timp ce unii oameni se bucură de luarea lor Câini Backpacking, alții se bucură de a avea un Rucsaci pentru a transporta câini în.

De ce să folosiți rucsaci pentru a transporta câiniUnii câini mici nu pot întotdeauna să țină mereu bine cu tovarășii lor umani pe plimbări lungi și alții doar nu au rezistența pentru asta. Dacă câinele dvs. a avut un prejudiciu care la lăsat cu deficiențe de mobilitate, nu mai există un motiv pentru care ar trebui să fie lăsată în urmă pe plimbări (presupunând că a fost recuperată din orice probleme medicale imediate).

Chiar dacă câinele tău se potrivește ca o vioară, uneori este pur și simplu drăguț să-ți dai puii în jur. Una dintre cele mai ușoare căi de a aduce rasa ta mică cu tine este cu un rucsac făcut special pentru a purta câini. Ele sunt accesibile și confortabile pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

LEGATE DE: Backpacking cu câini - Sfaturi și trucuri esențiale

Rucsaci pentru a transporta câini: Cum să-ți aduci micul pooch cu tine peste tot

Rucsaci pentru a transporta câini - cum să-ți aduci câinele mic peste tot

LEGATE DE: Rucsac purtător de câini sau sling transportator? Este o chestiune de confort

Când vine vorba de rucsacurile câinelui, există o mulțime de produse la magazin. Mai multe companii oferă acum suporturi de câini de câine de peste-umăr și vin într-o gamă de culori și stiluri. Cu toate acestea, majoritatea pachetelor pot fi sortate în trei modele esențiale care dau libertatea câinelui la diferite niveluri.

Rucsaci complet închise pentru a transporta câini

Există câteva pachete care cuprind complet câinele înăuntru. Acestea au panouri de plasă și ventilație, astfel încât câinele dvs. poate vedea și respira (și astfel că trecătorii pot admira companionul adorabil).

Când alegeți una dintre aceste rucsaci pentru a purta câini, asigurați-vă că alegeți un pachet suficient de mare pentru cainele dvs. să se poată întoarce și să se ridice confortabil. Nu vrei ca el să fie înghesuit și inconfortabil.

Un astfel de produs în acest stil este CASUAL CANINA ULTIMATE RACKPACK Transportator. Acest pachet se referă la aproximativ 70 de dolari pe majoritatea site-urilor web. Deși pare să vină doar într-o singură culoare - Navy Blue - are un panou frontal expandabil care permite câinelui dvs. un pic mai multă wiggle atunci când este setat în jos.

Un alt pachet care primește recenzii favorabile este Osgord rucsac de rulare. Este puțin mai scump la aproximativ 30 de dolari și vine în patru culori diferite. Este proiectat să fie transportat ca un rucsac, dar are și roți și un mâner extensibil, care îi permite să fie transportat ca bagajele de rulare.

Head Free & # 8221; Rucsaci pentru a transporta câini

Următorul tip de ambalaj pe care îl vom acoperi este varietatea "Head Free". Acest stil acoperă totul, dar capul câinelui, pe care îl poate scoate din partea de sus a pachetului. Există câteva moduri în care acestea pot funcționa.

Unele au un zăvor cu care poți clipi gulerul câinelui pentru ao păstra să scape. Alții au o remiză care poate fi utilizată pentru a restricționa dimensiunea deschiderii. Totuși, alții au o formă asemănătoare cutiei cu un capac deschis care poate fi zip în sus sau lăsat deschis.

Unul dintre cele mai populare exemple ale designului "Head Free" este Rucsacul de câine onorid. Vine în patru culori diferite - albastru, galben, roz și verde - și vinde pentru aproximativ 25 de dolari. Ambalajul are, de asemenea, o curea de talie și buzunare laterale, bune pentru pungi de deșeuri sau pentru poftele umede.

Un alt produs cu un design similar este On-the-Go Supreme Travel Bark-Pack. Acesta vine în două culori - roz și verde - și puteți obține unul pentru puțin mai puțin de 30 de dolari de la majoritatea comercianților cu amănuntul pe Internet. Aceasta are un titular de leșie, precum și o deschidere de remorcare.

Picioarele fără picioare și # 8221; Rucsaci pentru a transporta câini

Rucsaci pentru a transporta câini - cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Vom apela cel de-al treilea stil de rucsac, designul "Free Free". Acestea sunt mai puțin rucsac decât fatul de față, deoarece pachetul este purtat, de obicei, pe partea din față a corpului. Acest design permite ca picioarele posterioare ale câinelui să se prăbușească prin ambalaj, la fel ca pachetele construite pentru a deține bebelușii umani.

LEGATE DE: Cele mai bune cinci purtători de backpack de câini

Deoarece această poziție este oarecum nenaturală pentru un câine, poate dura mai mult pentru ea să se obișnuiască decât celelalte două stiluri. Cu toate acestea, purtarea câinelui dvs. în față permite o observație mai bună a câinelui. Veți putea să le spuneți dacă se simte neliniștit, încercând să strige sau să facă altceva că nu ar trebui să facă.

În mod inexplicabil, pachetele din categoria "Free Free" tind să vină într-o gamă mult, mult mai largă de culori și modele. Puteți merge cu culori neutre solide, dungi vibrante sălbatice sau printuri de animale. Ele au tendința de a fi mult mai puțin costisitoare; în jurul nivelului de 10 USD.

Una dintre cele mai omniprezente branduri de acolo este Kungfu Dog Pet Transportator frontal. Acesta vine doar în negru, dar are patru găuri picioare și un clip pentru a păstra gulerul câinelui atașat.

Un alt produs similar care primește ratinguri mari ale consumatorilor este Sunwize Pet Brand de picioare Out Carrier. Acesta vine în aproximativ 10 modele diferite de țesături și retailuri pentru aproximativ 14 dolari. Curelele de umăr cu căptușeală și țesătura ușoară îi permit să fie confortabilă pe plimbări lungi.

Cum de a alege rucsacurile potrivite pentru a transporta câini

Rucsaci pentru a transporta câini - cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Acum că știți despre unele dintre cele mai populare tipuri de rucsacuri Doggy, cum alegeți cel mai bun? Odată ce ați restrâns alegerea la care dintre cele trei stiluri preferați, aruncați o privire la unele elemente de design.

În primul rând, veți dori ceva robust. Nu vrei ca câinele tău să cadă din fund printr-o cusătură ruptă. Asigurați-vă că nu vedeți găuri sau separări de-a lungul cusăturilor ambalajului. Dacă faceți cumpărături online, verificați comentariile de la alți consumatori. Dacă pachetul pe care îl priviți are o tendință de a se desprinde cu ușurință, cotele sunt că cumpărătorii anteriori au început să se plângă.

LEGATE DE: Beneficiile unui transportator de rucsac de câine

O altă caracteristică foarte importantă de căutat atunci când cumpărăturile pentru transportatorii în stil rucsac este înspăimântătoare. Ca proprietar de câine, probabil știți deja că câinii pot fi dezordonați. Părul și modelul pot ajunge peste tot.

Alegeți ceva pe care îl puteți dezapta și aruncați mașina de spălat, mai degrabă decât un produs pe care va trebui să-l luați la curățătorii uscați. Dacă spălarea mașinii nu este o opțiune, încercați să mergeți cu ceva care poate fi șters rapid cu o cârpă umedă.

O bună ventilație este o altă caracteristică importantă pentru a căuta atunci când cumpărăturile pentru rucsacuri pentru a transporta câini. Nu numai că va ajuta câinele să respire, dar va ajuta pachetul să se usuce mai repede, reducând șansa ca un pachet umed să crească mucegaiul. Ventilația corectă va ajuta, de asemenea, câinele dvs. să se simtă mai confortabil, astfel încât ea este mai puțin probabil să aibă anxietate în timpul călătoriei în noul ei purtător.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rucsaci pentru a transporta câini: cum să-ți aduci câinele mic peste tot