Giveaway: consumabile de drumeții pentru câini (valoare de 62 $ +)

Având livrările potrivite face drumeții cu câini Mai sigur și mai plăcut. O lesa puternică care este confortabilă pentru a ține este esențială. De asemenea, ar trebui să aveți un ham pentru a vă menține câinele în siguranță, iar un ham de rucsac este chiar mai bun! Doggy Rucsacacs permit Pooch să-și poarte propriile consumabile, luând greutatea suplimentară de pe spate.

Dăm o persoană norocoasă o șansă de a câștiga acest pachet de premii pentru drumeții de câine care include:

  • o leșie în stil de frânghie de la animalele de companie sporite;
  • o lesa de câine de 2 in-1 de la Dognatus; și
  • Un rucsac de câine de zi de la un câine exterior

Care nu-i plac lucrurile gratuite - mai ales lucruri pe care le-ați terminat să vă cumpărați oricum? Dacă câinele dvs. are nevoie de un rucsac și / sau o lesa de drumeții, aceasta este o mare oportunitate de a primi produse de calitate fără a fi nevoie să cheltuiți bani din propriul buzunar.

Cum să introduceți Giveaway

Consumabile pentru drumeții pentru câini GiveawayPentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un pachet de premii de consumabile pentru drumeții pentru câini, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 noiembrie 2018!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Consumabile pentru drumeții pentru câini Giveaway

Sparklypets lesa de coarda

Acest lucru este numit o lesa de câine de coardă, dar nu este frânghia tipică. Lesa de câine de frânghie sparklyspets este făcută dintr-o frânghie de nylon împletită, și se spune că este rezistent la mestecat. Coarda de nailon împletit este cu siguranță mai durabilă decât panglica tradițională de nailon.

Sparklyspets dog leashÎndepărtarea nailonului are, de asemenea, piese reflectorizante țesute în. Mulți proprietari de animale de companie își duc câinele devreme dimineața sau seara după muncă. Este important să vă păstrați și câinele dvs. foarte vizibil atunci când mergeți în timpul acestor momente ale zilei.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, această lesa vine de fapt în 2 bucăți. Ai un standard 3.5 "Leash și o extensie de 2 `bungee. Extensia de absorbție a șocului se oprește cu tulpina unui câine care trage pe lesa. Extensia bungee are, de asemenea, un mâner de trafic, pentru că nu știți niciodată când ați făcut nevoie să vă păstrați câinele aproape sau să-l controlați într-o situație dificilă.

Revizuire completă: Sparklypets Rope Dog Leash Review

Dognatus 2-in-1 dog leash

Dognatus zaczac dog leashÎn videoclipul meu de mai sus, demonstrează cât de unic este această lesa. Este o lesa tradițională de panglică de nylon, dar este stocată într-un suport de formă de gogoașă din plastic. Există un mâner de non-alunecare proiectat ergonomic, care permite câinelui dvs. să scoată mai mult plumb atunci când este necesar. Această leșie poate rezista la 100 de kilograme de forță de tracțiune.

De asemenea, puteți lua leșa din suport și utilizați forma gogoși ca o jucărie de preluare! Gogoasa este făcută dintr-un plastic netoxic care este rezistent la zgârieturi și ulei.

Revizuire completă: DOGNATUS ZACZAC REVIEW LEASH DONEW

Outward Hound Dog Daypak

Acesta este un pachet foarte ușor, care este o necesitate la cumpărături pentru un rucsac Doggy. Materialul de plasă respirabil și țesătura de nailon nu cântăresc foarte mult și păstrează câinele să devină prea cald în timp ce o aventură.

Daypakul de câine din afară are un mâner de trafic care stă în mijlocul câinelui tău. Niciodată nu știți ce ar putea veni în jurul următorului îndoiți în traseu, și este important să aveți un mâner care să vă permită să vă țineți câinele aproape când este necesar. Dacă alte abordări de excursii sau câinele vostru vede ceva atârnat (ca o veveriță sau o pasăre), puteți să luați rapid mânerul pentru a vă asigura că rămâne chiar lângă dvs. unde face parte din.

Outward Hound Daypak Dog RucsacAcest pachet are 4 puncte de ajustare pentru a vă permite să obțineți cea mai bună potrivire. Pachetul inclus în acest Givedaway este o dimensiune mare care se potrivește unui câine cu o circumferință de gât de 14 ° C și # 8243; și o circumferință toracică de 28 ° C # 8243; -32.& # 8221;

Este important ca măsurați pentru un rucsac de câine și găsiți unul care se potrivește corect. Un pachet care este prea strâns ar putea provoca chaffing și iritare. Un rucsac care este prea liber se va schimba, fără a menține greutatea conținutului său în locul potrivit. Acest lucru ar putea duce la o presiune serioasă asupra spatelui tău, ducând la daune permanente.

Daypak-ul exterior de zi are, de asemenea, conducte reflectorizante, care va păstra Fido văzut dacă mergeți mai devreme dimineața sau seara. Există un inel D pe spatele ambalajului pentru a asigura o leșie, de asemenea. Există 4 buzunare extensibile, pe care le puteți vedea în videoclipul meu de mai sus.

Revizuire completă: Outward Hound Daypak Dog Review

Brățările sparklypets lesa pentru 16 USD.95, Ziua Zilei de Hound Outward pentru 16 USD.29 și lesa dognatus pentru 29 de dolari. Acest pachet de premii pentru drumeții pentru câini este evaluat la mai mult de 62 de dolari și Aceasta este șansa dvs. de a câștiga aceste produse gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Consumabile pentru drumeții pentru câini GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest pachet de premii de consumabile pentru drumeții pentru câini. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 1 noiembrie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: consumabile de drumeții pentru câini (valoare de 62 $ +)