Revizuire: rucsacuri pentru câini k9 sport sack - air, air plus și flex

Dacă aveți un câine de rasă mică, este probabil că trebuie să-l dați din când în când. Uneori este doar pentru călătorii scurte spre mașină, dar uneori este frumos să vă purtați animalul de companie în jurul dvs. când mergeți la aventuri. Purtătorii de câini și rucsacurile câinilor, cum ar fi K9 Sky Sack modele, facilitează aducerea pooch-ului cu tine oriunde te duci.

Rucsacurile sunt mult mai ușor de transportat decât purtătorii câinilor pe care îl aveți cu mâna. Mulți proprietari le găsesc să fie mai convenabili și mai confortabili decât curele de transport. Indiferent de tipul de transportator pe care îl utilizați, trebuie să fie confortabil pentru dvs. și pentru puii dvs.

K9 Sky SackCând vine vorba de alegerea unui transportator de rucsac de câine, trebuie, de asemenea, să vă gândiți la abilitățile dvs. fizice. Cât de mult cântărește câinele tău? Veți fi confortabil purtând acea mare greutate pe spate în timpul unei plimbări sau excursii? Acestea au fost unele dintre aspectele pe care le-am luat în considerare la testarea K9 Sport Backpack Dog Dog.

K9 Sport Sack Marca a dezvoltat 3 modele diferite de rucsacuri Doggy. Am încercat toate cele trei. Fiind un aventurier avid, am folosit mai multe rucsacuri de purtător de câini de-a lungul anilor, inclusiv Design original de la această companie. În această recenzie, listați argumentele pro și contra ale fiecărui model pentru a vă ajuta să alegeți care poate fi cea mai bună alegere pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

K9 Sport Sack Dog Backpacks Review
Aer, aer plus și flex

K9 Sky SackAm adoptat un amestec Beagle / Cocker Spaniel cu câțiva ani în urmă. Ne place să mergem drumeții cu câinii noștri, dar am fost îngrijorat când am ajuns la Molly. Ea este prima rasă mică pe care am avut-o vreodată și nu știam dacă ar putea să țină pasul pe toate aventurile noastre.

Nu a fost mult timp înainte să-mi dau seama că picioarele ei mici ar fi o dată înapoi de la a face unele dintre lucrurile pe care le poate fi labrador. Am observat, de asemenea, că Molly devine obosit mai repede decât laboratorul nostru, Saddie.

Nu ar fi corect să luăm Saddie și să lăsăm puțin acasă Molly singur. Introduceți rucsacul Doggy. Având un transportator de rucsac pentru ea ne-a dat opțiunea de ao aduce pe o plimbare dificilă pe care nu ar fi putut să o facă pe cont propriu.

M-am simțit puțin prostește în primele două ori am folosit un rucsac Doggy, dar cu atât mai mult am folosit unul, cu atât am devenit mai confortabil. Și, după cum veți vedea în revizuirea mea de mai sus, Molly se simte în același mod. Ea iubește călătoria în pachet și se bucură de a fi mai sus acolo unde se poate uita la împrejurimile ei.

LEGATE DE: Rucsacul de câine sau sling câine? Este o chestiune de confort

K9 Sky Sack

Asemănările

Acest transportator de rucsac Doggy este realizat cu un material de pânză rezistent la apă. Când suntem drumeții cu câinii noștri, De obicei, lăsăm Molly să meargă puțin și apoi când se obosește sau terenul devine prea dificil pentru ea, am pus-o în sacul de sport K9.

Puteți să rotiți ușor modelele Air și Air Plus, astfel încât să se potrivească în interiorul pachetului de drumeții și sunt ideale pentru călătorii.

Curelele de umăr și piept se ajustează ușor, iar aceste pachete sunt foarte confortabile de purtat - chiar și pe drumeții lungi. Curelele de umăr sunt fabricate din spumă-tek cu flash și sunt slotted pentru ventilație.

K9 Sky SackAm purtat Molly în aceste pachete de ore și nu am suferit niciodată oboseală de umăr sau dureri de la luggingul rucsacului câinelui. Există, de asemenea, o curea de guler pentru a vă asigura animalul în jurul curelelor de gât și de reglare pe ambele părți pentru a vă permite să vă potriviți sacul de sport la tipul corpului dvs.

Toate cele trei modele oferă panouri de plasă laterală pentru a vă menține câinele răcoros și sacul bine ventilat. Așa cum veți vedea în revista mea de mai sus, este ușor să vă puneți și animalul de companie în acest rucsac.

Există două sloturi mici în partea de sus a pachetului că picioarele câinelui vor glisa cu ușurință. Am constatat că cel mai simplu mod de a vă asigura câinele este să-i alunecă picioarele prin sloturi, să-i fixați gulerul în jurul gâtului și apoi să trageți fermoarul închis. Fermoarul rulează lungimea rucsacului - de la baza coastei animalului pe gât.

K9 Sky SackOdată ajuns în interior, toate modelele K9 Sport Sack au un inel D-integrat pentru cârlig Gulerul câinelui tău pentru a preveni scăparea. Acestea includ, de asemenea, benzi reflectorizante pentru a vă ține observate în buzunarele laterale slabe și în buzunarele laterale reglabile pentru a stoca unele esențiale mici.

Am fost foarte impresionat de durabilitatea și calitatea materialelor folosite pentru a face sacul de sport K9. Există un tampon de odihnă cu grosime de 20 mm pe fundul ambalajului pentru confortul câinelui dvs. și materialul pe care rucsacul este făcut nu poate fi ușor rupt de toenailurile câinelui tău. Cusatura este de asemenea durabilă.

După cum puteți vedea în fotografiile mele, există și o bandă velcro pe spatele sacului de sport K9. K9 Sky Sack companie va face o etichetă personalizată pentru animalele de companie pentru o taxă suplimentară, ca cea pe care am primit-o pentru Molly.

Similar: Top 7 cele mai bune rucsacuri purtătoare de câini

K9 Sky Sack

Diferentele

După cum puteți vedea, acești trei purtători de rucsac Doggy sunt foarte asemănători. Au desene foarte asemănătoare și sunt făcute cu aceleași materiale. Dar aceste trei modele sunt făcute pentru diferite tipuri de proprietari de câini.

K9 Sport Sack Air este pur și simplu transportorul de rucsac de câine. Acesta este conceput pentru proprietarii care trebuie doar să-și poarte animalul de companie și câteva livrări mici. Este disponibil în extra-mic, mic, mediu și mare. Toate dimensiunile au o limită de greutate de 30 de kilograme și este disponibilă în negru, roșu, gri deschis, albastru, albastru deschis și roșu.

 Air Plus este extrem de similar cu aerul, dar vine cu o pungă de stocare detașabilă care măsoară 14243; X 9 & # 8243;. Este minunat pentru proprietarii care doresc să-și poarte câinele și să iau câteva bunuri cu ei. Acest model este disponibil în culorile griului negru și gri deschis.

K9 Sky SackAcest model are, de asemenea, un spate căptușit pentru confort suplimentar, curele elastice pentru o vezică de apă / cămilă și găuri de legat de neopren. Este disponibilă în mic, mediu și mare, cu o limită de greutate de 40 de lire sterline.

K9 Sport Sack Flex este un mare upgrade de la modelele aeriene. Aceasta este făcută pentru proprietarii de câini care intenționează să urcarea distanțelor lungi cu pooch-ul lor și iau o cantitate echitabilă de consumabile. Are o limită de greutate de 50 de lire sterline.

După cum demonstrează în revista mea video de mai sus, designul unic al acestui model K9 Sport Sack îi permite să ofere 3 dimensiuni într-o pungă. Puteți obține un mediu XS sau un mediu-XL. Este disponibil și în culorile verde sau albastru.

Deoarece Sack Flex K9 Sport este conceput pentru a menține mai multă greutate decât celelalte două modele, acesta are, de asemenea, o curea de talie durabilă, destinată să ajute la distribuirea greutății. De asemenea, are curele de umăr pentru a ajuta la ușurarea sarcinii încărcăturilor mai grele.

În recenzia mea video veți observa, de asemenea, buzunarele adăugate de pe centura taliei și curelele elastice pentru a asigura o vezică de apă / cămilă înapoi. Îmi place foarte mult înapoi cu un bar de structură pentru un suport suplimentar.

După cum probabil puteți presupune, există, de asemenea, o diferență de preț mare între cele trei modele de sac de sport K9. Aerul poate fi achiziționat pe Amazon pentru $ 69.94. AIR Plus se vinde în prezent pentru $ 94.90 și Flex vă va costa 129 USD.95.

Aceste purtători de rucsac canin nu sunt ieftine, dar sunt bine făcute cu materiale de calitate. Dacă vă faceți griji cu câinele dvs. frecvent sau purtați-l în jurul dvs. în mod regulat, prețul este cu siguranță merită valoarea pe care o veți obține cu Sacul K9 Sport.

Citiți următorul: 13 elemente esențiale pentru drumeții cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: rucsacuri pentru câini k9 sport sack - air, air plus și flex