Giveaway: poovault dog poop vault (valoare de 18 $)

Când am adoptat primul meu câine, N-am crezut niciodată că aș fi unul dintre acei proprietari în urma animalului meu de companie cu o pungă de scooper sau câine. Trăim pe o bucată mare de proprietate și câinii noștri ", mergeți" în pădure unde nu trebuie să vă faceți griji despre asta. Băiat, am greșit!

Toată lumea va trebui să curețe după puștii lor la un moment dat în timp. Dacă luați câinele dvs. pentru plimbări zilnice, veți curăța după el tot timpul. Dacă locuiți într-o zonă rurală și câinele dvs. se învârte curtea dvs., este posibil să aveți nevoie doar să-i scoateți poopul în timpul călătoriilor la parcul de câine, în timp ce pe aventuri de drumeții sau în timpul unei ieșiri la biroul lui Vet.

Indiferent cât de rar este, ridicarea câinelui Poop nu este niciodată distractiv. Dar nu este atât de rău când îl poți bloca într-un povault! Norocosule, Aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a introduce acest Givedaway gratuit pentru a câștiga povovault, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga un PooVault și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 17 noiembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Revizuirea completă a produsului: Poovault Dog Poop Vault revizuire

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Poovault GiveawayDupă cum sugerează și numele, aceasta este o boltă mică pentru a pune poopul animalului. Pur și simplu ridicați deșeurile pe măsură ce ați fi în mod normal, apoi răsuciți sacul (nu legați) și plasați-l în interiorul bolii PooVault Dog Poop.

Capacul se fixează strâns pentru a sigila tot mirosul de miros în interior. Nu mai trebuie să purtați o pungă încărcată de doo și să miroși mirosul urât în ​​timpul restului de mers pe jos. Să nu mai vorbim, este mult mai igienic decât să transportați sacul în mâinile voastre.

Puteți purta cu ușurință ca câinele dvs. Poo discret cu acest dispozitiv și nu trebuie să vă faceți griji că este înghițit în interiorul ambalajului sau sacul de rupere deschis în timp ce vă plimbați.

Poovault GiveawayAcest produs este, de asemenea, realizat din materiale reciclabile și se face în SUA. Este echipat cu un clip de carabină pentru a atașa la pachetul de drumeții sau lesa.

Există, de asemenea, un mic clip de diapozitive pe partea din spate a Poovault, pe care o puteți vedea în fotografia din stânga, care îi permite să se atașeze la buzunarul pantalonilor, un rucsac sau o bandă de antrenament.

Poovault vinde pentru 18 dolari pe Amazon, dar aceasta este șansa ta de a câștiga unul GRATUIT!

Cum să introduceți Giveaway

Poovault Dog Poop VaulwayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un PooVault. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 17 noiembrie, 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: poovault dog poop vault (valoare de 18 $)