Revizuire: rucsacul câinilor de câine din afară (2018)

Dacă căutați un rucsac de câine, Probabil că planificați o aventură cu puii tăi. Dacă, ca mine, adesea luați drumeții și explorarea câinelui dvs., câinele dvs. a încercat probabil multe pachete diferite de-a lungul anilor. Ați căutat o opțiune ușoară și confortabilă? Ziua de zi din afară poate fi potrivit pentru FIDO.

Când sunteți afară și cu câinele dvs., este important Aduceți livrările potrivite. Câinele dvs. va avea nevoie cu siguranță de apă și un castron pentru a bea de la. Dacă veți petrece cea mai mare parte a zilei departe de casă, el va avea nevoie și de unele alimente și tratează pentru a-și păstra energia.

Ziua de zi din afarăSă nu uităm de jucăriile, lesa, gulerul, spray-ul de bug și toate celelalte provizii pe care le doriți să le aduceți pentru animalele de companie. Toate aceste lucruri vă vor face ambalajul mult mai greu, deci de ce nu lăsați Fido să-și poarte propriile lucruri?

Un rucsac de câine ca Ziua de zi din afară se va potrivi cu animalele de companie la fel ca un ham, asigurând în jurul gâtului și pieptului câinelui. Unele modele oferă un pachet care se potrivește pe partea de sus a câinelui tău, ca un rucsac tradițional pentru oameni. Alții, cum ar fi o zi de zi exterioară, aubagii care stau pe ambele părți ale cablajului.

Designul SADDLEBAG este mai confortabil pentru câinele dvs. și dispersează greutatea câinelui înapoi. Atâta timp cât asigurați că greutatea în ambele pungi este chiar chiar și greutatea totală este proporțională cu dimensiunea câinelui dvs., nu ar trebui să-l deranjeze deloc să-și poarte propriile consumabile.

Câinele dvs. nu ar trebui să transporte niciodată mai mult decât 25% din greutatea corporală în pachetul său. Pentru Labrador nostru de 75 de lire, Saddie, înseamnă că nu poate purta mai mult de 18 kilograme în pachetul ei. Desigur, vârsta, greutatea și starea de sănătate vor fi factori în această decizie.

Câini de rang înalt, câinii și câinii supraponderali care nu sunt în sănătatea superioară, pot fi numai capabili să transporte 10-15% din greutatea corporală. Pentru Saddie, asta ar fi doar 7-11 lire sterline. Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este să verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că câinele dvs. este într-o stare bună de a transporta un rucsac.

LEGATE DE: Ghid de antrenament pentru drumeții pentru câini - 13 elemente de care aveți nevoie pentru drumeții cu câini

Outward Hound Daypak Dog Review

Outward Hound Daypak Dog RucsacDupă cum puteți vedea în fotografia de mai sus, o zi liberă din afară se potrivește foarte bine pe Saddie. Este un pachet foarte ușor, care este necesar pentru mine când cumpărăm un rucsac Doggy. Materialul de plasă respirabil și țesătura de nylon nu cântăresc foarte mult și păstrează câinele să devină prea cald pe aventura ta.

În fotografia de mai sus, puteți vedea mânerul de trafic care se află în mijlocul câinelui tău. Aceasta este o altă necesitate pentru mine. Saddie se comportă foarte bine și rămâne chiar lângă mine când merg pe jos sau drumeții, dar nu știi niciodată ce ar putea veni în jurul următoarei îndoire din traseu.

Ziua de zi din afarăIndiferent dacă alegeți Ziua Zilei de Hound Outward sau un alt rucsac pentru câini, este important să alegeți unul cu un mâner de trafic. Dacă alte abordări de excursii sau câinele vostru vede ceva atârnat (ca o veveriță sau o pasăre), puteți să luați rapid mânerul pentru a vă asigura că rămâne chiar lângă dvs. unde face parte din.

Acest pachet are 4 puncte de ajustare pentru a vă permite să obțineți cea mai bună potrivire. Este disponibil și în 3 dimensiuni:

mărimea Lungime Circumferința gâtului Circumferința pieptului
Mic 10.5 & ​​# 8243; 8-10 și # 8243; 11-15 & # 8243;
Mediu 12.5 & ​​# 8243; 10-14 și # 8243; 21-27 și # 8243;
Mare 14.5 & ​​# 8243; 14-18 și # 8243; 28-32 și # 8243;

Există instrucțiuni specifice de măsurare pe Site-ul Outward Hound. Este important ca măsurați pentru un rucsac de câine și găsiți unul care se potrivește corect. Un pachet care este prea strâns ar putea provoca chaffing și iritare. Un rucsac care este prea liber se va schimba, fără a menține greutatea conținutului său în locul potrivit. Acest lucru ar putea duce la o presiune serioasă asupra spatelui tău, ducând la daune permanente.

Daypak-ul exterior de zi are, de asemenea, conducte reflectorizante, care va păstra Fido văzut dacă mergeți mai devreme dimineața sau seara. Există un inel D pe spatele ambalajului pentru a asigura o leșie, de asemenea.

Outward Hound Daypak Dog RucsacAcum, să vorbim despre capacitate. Există 4 buzunare extensibile, pe care le puteți vedea în revizuirea videoclipului de mai sus. Există o mulțime de spațiu pentru toate lucrurile câinelui dvs. în acest spate. Bineînțeles, am dimensiunea # 8216, așa că nu sunt sigur dacă cea mai mică dimensiune va fi capabilă să se potrivească cu o sticlă de apă cu dimensiune completă sau un castron pliabil.

Doresc să mai exista mai multă padure în zona toracică. Saddie este confortabil în timp ce purtați o zi de zi de jos din afară, dar mă simt mai bine când este într-o ham cu o placă toracică căptușită. După cum puteți vedea în fotografia din dreapta, acest lucru are doar curele de nailon în jurul pieptului.

Puteți achiziționa ziua de zi exterioară pe Amazon. Este disponibil în albastru sau verde, iar prețul depinde de culoarea și dimensiunea pe care o alegeți. Prețurile variază de la 12 dolari.79 la 17 dolari.64 În momentul acestei revizuiri.

Este foarte corect la prețuri și este comparabil cu alte rucsacuri de câine de aceeași calitate. Cred că daypakul de vânătoare din afară oferă o mare valoare pentru bani. Este confortabil și ușor, plus și își servește scopul foarte bine. Există o mulțime de spațiu pentru toate consumabilele câinelui dvs. și se potrivește bine. Cred că ar fi mai confortabil cu un pic mai multor umplutură în jurul pieptului, dar all-in-toate este un produs grozav.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune rucsacuri pentru câini și pungi de șa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: rucsacul câinilor de câine din afară (2018)