Revizuire: poovault dog poop vault

Luați un moment să vă gândiți la următorul Timpul vei merge pe tovarășul tău canin. Pun pariu că vă așteptați cu nerăbdare, dar mă îndoiesc că așteptăm cu nerăbdare să vă luați după animalul dvs. de companie în timp ce vă aflați în aventura dvs. Folosind Poovault Dog Poop Vault va face ca această sarcină dezgustătoare să fie mai ușoară să se ocupe de.

Acest dispozitiv are un concept atât de simplu, dar este extrem de eficient. Este o necesitate ca fiecare proprietar de câine să aibă, nu. Dar, este cu siguranță unul dintre acele elemente ieftine care fac viața ca proprietar de animale de companie doar un pic mai ușor.

Dacă credeți că puteți scăpa fără curățarea după câine, gândiți-vă din nou!

Nu numai că este iresponsabil și lipsit de respect față de alți oameni care folosesc zona, câinele de câine a fost legat de Răspândirea numeroaselor boli. Știu ce vei spune în continuare - și # 8220; câinele meu este sănătos. El nu are paraziți sau boli care să se răspândească.& # 8221;

Care poate fi adevărat, dar bacteriile din fecalele câinelui ar putea în cele din urmă Leech în surse de apă potabilă curată în zonă. Yuck! Ca să nu mai vorbim, studiile au arătat că bacteriile în câine poate chiar polua aerul în orașul tău!

Acum, voi pleca de pe caseta mea de săpun Poop Scooping și mă întorc la această recenzie. Poovault a fost proiectat de un proprietar de animale de companie care a fost bolnav și obosit de lugging în jurul pungilor complete de fecale de câine până când el putea găsi un recipient. Nu știam dacă acest produs nu merită să fie revizuit la început, dar acum este un element de ambalaj must pe lista mea de drumeții! Permiteți-mi să vă spun de ce "# 8230;

LISTA PLINA: Top 50 cel mai bun câine Sooper Scoopers

Poovault Dog Poop Vault revizuire

Poovault Dog Poop Vault revizuireDupă cum sugerează și numele, aceasta este o boltă mică pentru a pune poopul animalului. Pur și simplu ridicați deșeurile pe măsură ce ați fi în mod normal, apoi răsuciți sacul (nu legați) și plasați-l în interiorul bolii PooVault Dog Poop.

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, capacul se fixează strâns pentru a sigila tot mirosul de miros în interior. Viola! Nu trebuie să purtați o pungă urâtă plină de poo, și nu trebuie să-i miroși pentru restul plimbărilor tale.

Nu folosesc puiul PooVault Dog Poop pe toate plimbările noastre regulate, dar așa cum am menționat că a devenit o necesitate în timp ce drumeții cu câinii mei. Suntem de multe ori cu fetele noastre, și nu este nimic mai rău decât trebuie să purtăm o pungă plină de mile până când ne întoarcem la un coș de gunoi.

Poovault Dog Poop VaultAm încercat totul pentru a purta poop discret și ușor, dar nimic nu funcționează. Dacă aș pune-o în pachetul meu, face ca totul să miroasă dezgustător! Să nu mai vorbim, sunt întotdeauna îngrijorat că o să trag geanta și se va deschide.

Inainte de Poovault, Aș lega pungile de deșeuri de câine umplute în afara pachetului meu. Nu trebuia să-l port sau să-l miroasă, dar am avut mulți excursioniști, îmi dau ciudat priviri de-a lungul anilor.

POOVAULT Dog Poop Vault are grijă de această problemă. Am plasat sacul în interiorul seifului, îl blochează, puneți-l în pachetul meu și nici măcar nu trebuie să mă gândesc la asta până nu ne întoarcem acasă.

Acest produs este, de asemenea, făcut din materiale reciclabile, ceea ce este important pentru mine ca un consumator. Este, de asemenea, făcut în SUA, care este o altă caracteristică care caută în produsele pe care le cumpăr pentru familia mea (inclusiv membrii cu patru picioare).

Este echipat cu Clip de carabiner pentru a atașa la pachetul de drumeții sau lesa. Există, de asemenea, un mic clip de diapozitive pe partea din spate a Poovault, pe care o puteți vedea în fotografia din stânga, care îi permite să se atașeze la buzunarul pantalonilor, un rucsac sau o bandă de antrenament.

Un lucru pe care vreau să-l menționez și este puterea pe care o ia pentru a fixa această seif deschis și închis. Trebuie să se fixeze strâns pentru a menține mirosul conținut. Cu toate acestea, dacă aveți artrită sau nu aveți multă putere în mâinile dvs., este posibil să aveți un timp greu folosind povovaulsaul.

Deci, aveți nevoie de ea? Nu. Dar este convenabil? Absolut! Și prețul este rezonabil. Puteți achiziționa PooVault Dog Poop Vault pe Amazon pentru doar 17 $.99. Dacă sunteți bolnav de agăța pe deplin pungi de poop de deșeuri de câine, aș recomanda cu siguranță acest produs.

Citiți următorul: 15 fapte de câine cu câine Nu vrei să citești

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: poovault dog poop vault