Revizuirea: cartea tuturor cuvintelor wise (ish) pentru proprietarii de câini

Ce obții pentru proprietarul câinelui care are totul? Dacă căutați ceva creativ și unic, această carte personalizată de la Cartea tuturor ar face un plus frumos la biblioteca iubitorilor de câini. Aceasta ar face, de asemenea, o carte frumoasă de cafea pentru oricine iubește câinii sau are un pui de propriul lor.

Cu sărbătorile chiar în colț, am crezut că ar fi un moment bun pentru a verifica această carte și a vedea dacă a oferit o valoare bună pentru preț. Cand sunt Cumparaturi pentru proprietarii de animale de companie, Mă gândesc la toate lucrurile pe care le folosesc cu câinii noștri. De asemenea, mă gândesc la lista lungă de produse legate de Doggy pe care aș dori să le au.

Acest lucru îmi dă niște idei bune, dar toate elementele accesibile par prea impersonale. Vreau să spun, cine vrea să dea pungi de câine sau să-i îngrijească pe cineva ca un cadou? Întotdeauna îmi place să am câteva daruri unice cu mâneca mea, iar această carte este cu siguranță unică.

Cartea tuturor cuvintelor WISE (ISH) pentru revizuirea proprietarilor de câini

Cartea tuturor (ish) Cuvinte pentru revizuirea proprietarilor de câiniDupă cum veți vedea în recenzia mea de mai sus, puteți scrie pagina de dedicare personalizată personalizată. De asemenea, puteți scrie o notă de capăt în partea din spate a cărții. Cartea tuturor oferă sfaturi pe care le-au scris sau puteți crea o carte personalizată de 100% cu propriul dvs. sfat.

Această carte este diferită de alte produse similare, deoarece vă permite să personalizați complet fiecare pagină dacă alegeți.

Dacă preferați să utilizați cuvintele scrise de companie, puteți folosi numele proprietarilor câinilor și numele câinelui (câinele). Am cumpărat alte cărți de câine personalizate care vă permit, de asemenea, să personalizați ilustrațiile prin alegerea raselor și a culorilor.

Similar: 10 cărți unice despre câini pe care toți proprietarii de câini trebuie să le citească

Cartea tuturor (ish) Cuvinte pentru revizuirea proprietarilor de câiniA fost doar dezavantajul acestei cărți pentru mine. Cu siguranță ar face-o mai personală dacă câinii din ilustrații păreau asemănători cu câinii noștri.

Cartea tuturor oferă, de asemenea, cărți personalizate cu sfaturi pentru copii, noi părinți, absolvenți etc. & # 8230; Poți să faci peruse Site-ul companiei Pentru a vedea toate cărțile diferite pe care le oferă și opțiunile disponibile pentru a personaliza fiecare.

Puteți obține această carte într-un paperback, ca cea prezentată în revizuirea mea video, pentru $ 34.95. Este disponibil și în Hardback pentru $ 44.95 Și puteți obține o ediție Deluxe pentru $ 64.95. Evident, acest lucru este mult mai scump decât majoritatea cărților mici.

În timp ce aceste cărți nu se vor încadra în fiecare buget, dar cred că este o valoare bună pentru bani. Trebuie să plătiți mai mult pentru articole personalizate și nu cred că acesta este un preț nerezonabil pentru o carte care vă permite să personalizați fiecare cuvânt.

Citiți următorul: 25 cele mai bune cărți de câine Fiecare proprietar de câini trebuie să citească

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea: cartea tuturor cuvintelor wise (ish) pentru proprietarii de câini