Revizuire: portret handmade handmade paintyourlife

Ne place să obținem produse cu numele animalelor noastre, fețe și chiar paw imprimate pe ele. Ne încălzește inimile pentru a vedea o amintire a câinilor noștri iubiți și ne face mândri să ne arătăm animalele de companie prietenilor și familiei. Mulți dintre noi păstrează și pozele animalelor noastre în jurul caselor noastre sau în birourile noastre. Ce ar putea fi mai bine decât să ai PainTyourlife personalizat portret manual a câinelui tău să-ți arăți pooch-ul în stil?

PainTyourlife Portrete personalizate manualAceste piese frumoase de artă realizate manual ar fi cu siguranță o adăugare binevenită în orice casă cu animale de companie. Crede-mă, când mi-am luat panza pictată a câinilor noștri, a adus lacrimi ochii mei. Sunt, de asemenea, sigur că orice proprietar de animale de companie ar fi încântat să primească unul dintre acestea ca un cadou!PainTyourlife personalizat portret manual

Și, puteți pune poze ale oricărui animal, persoană sau persoană / animală duo pe aceste perne. În timp ce evident, cu o pictură pentru proprietarii de câini, puteți obține o bucată de artă personalizată a unui cal, pasăre, hamster sau orice alt animal de companie. Ei pot face și fețe umane, ceea ce înseamnă că ai putea cadou o piesă de artă cu o imagine a proprietarului cu animalul de companie dacă ați vrut.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Pictyourlife personalizate Portret realizat Portret

PainTyourlife personalizat portret manualVideoclipul meu de mai sus spune totul. Când am tras această pânză frumoasă din cutie, a fost expediată, a adus lacrimi ochii mei. Nu puteam să cred că artistul a reușit să-și memoreze fetele frumoase într-o astfel de pictură superbă.

PainTyourlife personalizat portret manualPictyourlife vă permite să transformați orice fotografie într-o operă de artă. Pur și simplu încărcați fotografia alegerii dvs., alegeți dimensiunea pe care doriți și mediul. Puteți selecta o imagine încadrată, panza sau una dintre alte stiluri.

De asemenea, puteți alege să faceți portretul dvs. în petrol, cărbune, acuarelă, creion, pastel, acrilic sau alt mediu. Există chiar și o opțiune pentru a adăuga orice solicitări speciale sau comentarii pentru artist.

Sunteți obligat să plătiți 10% din costul din față, și restul se datorează după ce ți-ai aprobat portretul. Veți primi notificări prin e-mail prin e-mail în timpul fiecărui pas al procesului. Chiar obțineți fotografii pe tot parcursul procesului!

LEGATE DE: 40+ cadouri unice pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

PainTyourlife personalizat portret manual

Veți obține, de asemenea, aprobarea finală înainte ca pictura dvs. să fie expediată. Ei nu vor trimite portretul dvs. până la data aprobării online. Și dacă ceva nu este în neregulă cu lucrarea de artă când o primești, nu trebuie să vă faceți griji. Pictyourlife oferă o garanție de 100% a banilor.

După cum puteți vedea din fotografiile și videoclipurile mele, am ales să am o panza creată. Mina este un 24 x 3243; x36 și # 8243; Canvas cu vopsea de ulei. De asemenea, am plătit suplimentar să am amândoi câinii noștri în pictura. Costul total al acestei lucrări de artă a fost de 389 USD.

În timp ce această pictură este absolut uimitoare, asta este o mulțime de bani. Înțeleg complet că acest preț nu este fezabil în fiecare buget, așa că știu că va fi cu siguranță un întrerupător pentru mulți proprietari de animale de companie. Cu toate acestea, dacă căutați un original și sincer cadou Pentru un proprietar de animale de companie, nu mai are inima sau original decât un portret personalizat de mână.

Dacă doriți să comandați una dintre aceste piese frumoase de artă, vă rugăm să utilizați acest cod pentru a primi $ 50 de pe comanda dvs. și un cadru gratuit: topdogtips. Acest cod este valabil până la 12/31/18.

Citiți următorul: Viața merge pop! Personalizat arunca o revizuire a pernei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: portret handmade handmade paintyourlife