Revizuire: viața merge pop! Perna personalizată de aruncare

Proprietarii de animale de companie iubesc articolele personalizate cu numele sau fața lor de animale pe ele. Mulți dintre noi, de asemenea, păstrează imagini ale animalelor noastre în jurul casei noastre, în biroul nostru și pe telefoanele noastre mobile pentru a arăta tuturor pe care o cunoaștem. Deci, ce ar putea fi mai bine decât combinarea acestor două lucruri într-o pernă personalizată de aruncare cu o imagine a animalului dvs. de companie pe ea?

Viața merge pop! Perna personalizată de aruncareAceste perne de la Viața merge pop! ar fi cu siguranță o adăugare binevenită în orice casă cu animale de companie. Crede-mă, când mi-am luat perna lui Dulce Chloe, a adus lacrimi ochii mei. Sunt sigur că orice proprietar de animale de companie sau ar fi încântat să primească unul dintre aceștia ca un cadou.

Și puteți pune poze cu orice animal sau persoană pe aceste perne. În timp ce evident, cu o pernă pentru proprietarii de câini, puteți pune o imagine a unui cal, pasăre, hamster sau orice alt animal de companie pe o pernă personalizată. Ei pot face și fețe umane, ceea ce înseamnă că ai putea, de asemenea, de a oferi o pernă cu o imagine a proprietarului cu animalul de companie dacă ați vrut să.

Nu există nici o îndoială în mintea mea că aceste perne sunt o modalitate atentă și minunată de a afișa un memorial la prietenul tău favorit. Acum, permiteți-mi să vă spun despre toate detaliile care le fac atât de speciale.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Viața merge pop! Personalizat arunca o revizuire a pernei

Viața merge pop! Perna personalizată de aruncareVreau să spun, uita-te la cât de frumos se potrivește perna cu mobilierul și decorul acasă.

Este ușor să obțineți una dintre aceste perne făcute. Tocmai ai sări Webiste compania și încărcați fotografia alegerii dvs. Există câteva linii directoare pentru a vă asigura că obțineți perna de cea mai bună calitate. De exemplu, fotografii cu rezoluție redusă, fotografii cu filtre, fotografii neclare și fotografii cu umbre dure, nu funcționează bine.

Nu vă faceți griji. Există un ghid foto pe viața merge pop! Site-ul care te plimba prin alegerea imaginii perfecte. Odată ce încărcați fotografia, compania vă va trimite un e-mail cu mai multe modele pentru a alege de la.

Există zeci de fundaluri diferite în aproape fiecare culoare!

Selectați designul dorit și vă vor trimite un e-mail final care vă arată ce va arăta perna terminată. Dacă aprobați, noua pernă de aruncare va ajunge în poștă în câteva săptămâni.

Viața merge Pers personalizat de pernă personalizatăAcum, nu le puteți obține cu garanția de transport de 2 zile Amazon, dar merită așteptați. Ei spun că întoarcerea timpului este de aproximativ 11 zile (3 zile pentru a desena, 4 zile pentru a imprima și 4 zile pentru navă.

Viața merge pop! Artiștii desenați fiecare portret, care ar putea necesita mai mult de 10 straturi în funcție de fotografia pe care o alegeți. Ei nu folosesc imagistica digitală, care face ca procesul să dureze mai mult, dar vă oferă și o imagine mult mai detaliată.

Aceste perne de aruncare măsoară 18 și # 8243; X 18 & # 8243;, astfel încât acestea sunt mari de utilizat pe canapele, scaune sau chiar pe un pat de copil. Așa cum veți vedea în revista mea video, materialul este de 80% poliester și 20% bumbac, ceea ce îi conferă un aspect neted, moale și o privire strălucitoare.

Există, de asemenea, un fermoar pe fundul capacului pernei. Pernele sunt lavabile cu mașina, deci este bine dacă acestea sunt foarte folosite. Câinii noștri s-au confruntat pe canapeaua noastră în fiecare zi, așa că am fost îngrijorat că perna poate ridica mirosul câinelui în timp. Fără îngrijorări, totuși, pentru că o pot arăta în spălare ori de câte ori trebuie să.

În afară de turnul de timp, prețul pernelor poate fi, de asemenea, un dezavantaj. Ei sunt de 49 de dolari.99, care este evident destul de scump pentru o pernă de aruncare. Cu toate acestea, în comparație cu prețul altor daruri personalizate ale acestei calități, mă așteptam ca prețul să fie mult mai scump.

Citiți următorul: 10 cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: viața merge pop! Perna personalizată de aruncare