Revizuire: caseta de abonament pentru câini de pet treater (2018)

Ai făcut cumpărături pentru dreapta Subscrierea casetei pentru câinele dvs? Sunteți surprins de cât de multe opțiuni sunt de fapt disponibile? Și eu eram! Aceste cutii au devenit foarte populare cu proprietarii de animale de companie interesați de confortul primirii consumabilelor de companie livrate chiar lângă ușa din față. Cum face Pet Treater Dog Subscription Stack până la concursul său?

Când faceți cumpărături pentru o casetă de abonament pentru animalul dvs., trebuie să îl evaluați pe baza valorii pe care le obțineți, cât de relevante sunt produsele la nevoile dvs., prețul și dacă produsele sunt sau nu sănătoase.

Am evaluat abonamentul câinilor de animale de companie pe toate aceste caracteristici și am fost cu adevărat impresionat de modul în care este comparat cu alte produse similare. Dacă doriți toate detaliile, continuați să citiți. De asemenea, puteți verifica unele dintre celelalte casete de abonament la câini pe care le-am examinat pentru a vedea doar cum această opțiune se compară cu celelalte:

Pet Treater Dog Subscription Review

Pet Treater Dog Subscription ReviewÎn fiecare lună vă puteți aștepta să găsiți 7-9 articole din caseta de subscriere a câinilor dvs. de animale de companie. Aceste produse vor include jucării pentru câini, tratează, accesorii pentru animale de companie și poate chiar ceva pentru dvs!

Sunt Pet Treament cutii Pentru câini și pisici, care este frumos pentru familii cu mai multe animale de companie. De asemenea, puteți obține o cutie de câini / cat sau adăugați mai multe animale de companie la abonament pentru a obține elemente suplimentare pentru toți membrii familiei dvs. blande.

Toate tratatele sunt făcute în SUA sau Canada, astfel încât să nu se îngrijească de tratamentele care vin din China. Ei se străduiesc să includă jucării durabile și bine făcute de câine, dar trebuie să știți că aceste casete sunt Nu este potrivit pentru chewers agresiv. Dacă aveți o mașină de epocă, veți fi mai bine să vă abonați la o cutie care se face în mod specific pentru aceste tipuri de câini.

În opinia mea, caseta de subscriere a câinilor Pet Treater este cea mai bună valoare pentru banii dvs. în comparație cu alte produse similare.

Pet Treater Dog SubscriptionDin păcate, prețul mai mic vine, de asemenea, cu câteva dezavantaje. Am menționat deja că jucăriile nu sunt potrivite pentru Chewers de putere, iar aceste casete sunt, de asemenea, personalizate numai în funcție de dimensiunea câinelui tău. Puteți nota alergiile PET, dar nu există opțiuni pentru a personaliza caseta pe baza tipului de acoperire a câinelui, de tip de mestecat, vârstă etc. & # 8230;

Acum, după cum am menționat că această casetă oferă o mare valoare pentru bani. Vă puteți abona la această cutie lunară pentru doar 24 de dolari.99 pe lună, iar transportul maritim este gratuit! Aceasta este o medie de aproximativ 2 dolari.75- $ 3.50 pe articol în funcție de numărul de produse pe care le primiți.

Indiferent dacă vorbim de tratamente sănătoase de înaltă calitate, jucării durabile, produse de îngrijire sau alte accesorii pentru animale de companie, este destul de ieftin. Am primit până acum 4 casete de abonament la câini cu animale de companie și am simțit întotdeauna că am mai mult de 24 de dolari.99 în valoare de produse.

Pentru o privire mai atentă la produsele pe care le-am primit în caseta mea de abonament pentru câini de animale de companie, verificați videoclipul meu Unboxing:

Podcast legat: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: caseta de abonament pentru câini de pet treater (2018)