Revizuire: animale de animale personalizate

Dacă sunteți în căutarea unui mod unic Pentru a vă memorale animalul de companie, având o replică personalizată a animalelor, este cam la fel de unică ca și ea. Pesteciuri utilizează fotografii ale animalului tău iubit pentru a crea o replică animală umplută unică a acestora. Ele sunt destul de scumpe, dar pentru mulți proprietari de animale de companie costul merită valoarea sentimentală.

Pe măsură ce proprietarii de animale de companie, ne place să avem obiecte personalizate cu numele câinilor noștri sau cu fața pe ele. Mulți dintre noi, de asemenea, păstrează imagini ale animalelor noastre în jurul casei noastre, în biroul nostru și pe telefoanele noastre mobile pentru a arăta tuturor pe care o cunoaștem. Cât de mare ar fi să aveți o replică animală umplute a animalului dvs. de companie pentru a arăta în schimb?

În timp ce această revizuire are în mod evident animale umplute modelate după canini, animalele pot crea replici umplute de animale de animale de companie mari sau mici. Ei pot face un model de șobolan de animale, pisică sau chiar un cal!

Pesaje personalizate Comentarii animale umplute

Pestezii animale personalizateTrebuie să comandați un animal cu animale personalizate Site-ul companiei.Când plasați comanda, trebuie să atașați mai multe fotografii ale animalului dvs. de companie. Îi place să obțină fotografii din față, înapoi și ambele părți. Acest lucru le permite să obțină fiecare detaliu despre PET dvs. corect.

Veți primi actualizări de e-mail pe tot parcursul procesului și, dacă nu sunteți mulțumit în orice moment, compania va face modificări la animalul dvs. umplute. Ei, de asemenea, înapoi toate animalele lor cu o garanție de meserie de 100%.

Pestezii animale personalizateDimensiunea standard este de 16 și # 8243; Înalt animal umplute. Puteți solicita un 10 & # 8243; Animale umplute dacă doriți un pic mai mic. Ambele animale de animale din revista mea video sunt 16 - # 8243; înalt.

Ei folosesc tehnici avansate de Airbrushing pentru a obține detalii realiste și precise. Puteți vedea un exemplu de acest lucru în detaliu în culoarea acoperișului nostru și blana albă în jurul botului lui Labrador.

Compania utilizează un material de poliester premium care arată ca o blană realistă. Pestii sunt, de asemenea, fabricate din materiale hipoalergene. Ele au, de asemenea, cusături puternice pentru a rezista la redare dacă dați unul dintre aceste animale umplute la un copil.

Am fost impresionat să aflu că animalele personalizate personalizate sunt testate de Comisia de siguranță a produselor de consum, care este un laborator de testare independent acreditat. Ele sunt testate pentru calitate și siguranță.

Pestezii animale personalizateSunt încântat de animalele noastre! Ei au făcut o treabă minunată obținerea tuturor detaliilor fetelor noastre perfecte, chiar în jos în ochii și cozile lor! Așa cum vă arăt în revizuirea video de mai sus, cozile și urechile fiecărui câine sunt diferite. Ei personalizează cu adevărat fiecare animal umplute individual.

Dezavantajul la aceste animale umplute adorabile este prețul. Puteți achiziționa animale de animale prin intermediul site-ului companiei pentru fiecare $ 249. Evident, asta este extrem de scump pentru un animal umplute. Acest preț este, de asemenea, din Majoritatea bugetului oamenilor Pentru o cheltuială inutilă.

De asemenea, aș recomanda înscrierea pentru buletinul informativ al companiei pe site-ul lor. Este nevoie doar de un minut și trimit coduri de cupon de mai multe ori în fiecare an. Dacă sunteți în stare să așteptați, ați putea aștepta un cod de cupon pentru a obține o afacere pe piața dvs. de animale.

Dacă sunteți interesat să comandați unul dintre aceste animale umplute personalizate, puteți, de asemenea, să vă înscrieți pentru opțiunea de finanțare gratuită a interesului de 6 luni. În timp ce ei nu vor fi accesibilă pentru toată lumea, animalele de animale fac un amplificator unic care să dețină o valoare sentimentală neprețuită.

Citiți următorul: 101 Cadouri unice pentru iubitorii de câini pentru orice ocazie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: animale de animale personalizate