Revizuire: cântecul lui zelda personalizat cu animale de companie fotojewelry

Ziua Îndrăgostiților este chiar la colț. Dacă căutați un cadou unic pentru cineva din lista dvs., trebuie să verificați Zelda`s melodie pentru animale de companie tematice fotojewelry. Aceste creații unice sunt complet personalizabile și puteți adăuga fotografia animalelor de companie pentru a le face cu adevărat una de natură.

Este ușor să creați o bucată de bijuterii din melodia Zelda. Nu trebuie să fii înclinat din punct de vedere tehnologic - încredere în mine, nu sunt. Acestea pot lucra cu fotografii tipărite dacă doriți să le trimiteți prin poștă sau puteți încărca imagini digitale pe site-ul companiei.

Songul Zelda va lua fotografiile și le va adăuga la piesa de bijuterii pe care o selectați. De asemenea, puteți include farmecul suplimentar sau un mesaj grav grav. Ei au atât de multe opțiuni de a alege de la includerea brățărilor subțiri, manșete de piele groase și chiar brățări de farmec. Puteți găsi ceva pentru orice iubitor de câine!

Zelda`s Song personalizat Pet tematice fotojewelry Review

Zelda

Am primit brățara în fotografia de mai sus, în schimbul revizuirii mele cinstite. Sunt atât de mulțumit de această brățară! Este confortabil, se potrivește perfect și, bineînțeles, pot arăta imaginile fetelor mele de la toată lumea. Este un dar minunat care înseamnă foarte mult pentru mine.

După cum puteți vedea în fotografie, imaginile aproape arata antic - fel ca acolo sunt mici puncte albe peste tot. Acest lucru se datorează faptului că fotografiile sunt sigilate cu o rășină impermeabilă. Îl vezi doar când te uiți atent (sau în acest caz când măriți cu o cameră foto).

LEGATE DE: 10 cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini

Am ales brățara Molly, dar există multe stiluri diferite de ales. Mi-a plăcut că această brățară a fost subțire - 3/8 și # 8243; a fi exact. Nu-mi place că manșetele sau brățările voluminoase atârnate de încheietura mâinii mele. Bratara Molly este o brățară subțire din piele. Dacă nu vă place ideea de a purta pielea, compania face de asemenea brățări de farmec metalic.

Pielea fină italiană a acestei brățară este complimentată frumos de farmecele de la Pewter. Puteți începe cu doar câteva farmece, așa cum am făcut și apoi adăugați mai mult în timp. Bratara Molly se potrivește încheieturilor de la 6 la 8 inci în circumferință și multe dintre celelalte brățări disponibile din melodia Zelda pot fi potrivite oamenilor cu dimensiuni mai mari de încheietură.

După cum am menționat, există atât de multe opțiuni diferite. Există alegeri feminine, dar puteți obține și manșete din piele sau alte alegeri masculine, de asemenea. Există mai multe opțiuni unisex pentru a alege de asemenea. De asemenea, puteți selecta culori diferite și, desigur, adăugați diferite farmece și fotografii.

Zelda

În esență, ați putea personaliza una dintre aceste piese din melodia lui Zelda, pentru a satisface gustul cuiva. După cum puteți vedea, am ales să-mi fac brățara într-o culoare de zmeură, dar puteți selecta și maro, negru sau vinete în acest stil.

Fotografiile mele sunt plasate în farmece rotunde, dar aveți, de asemenea, opțiunea de farmece pătrate dacă vă place modul în care arată. Puteți să vă împerecheați și fotografiile cu farmecuri în formă de inimă, labe sau de os. Ei au, de asemenea, alte produse, inclusiv keychanii, Leashes și gulere.

Indiferent de produsul pe care îl alegeți și ce opțiuni selectați, veți ajunge la dovada produsului dvs. înainte de a fi creat. Unul dintre designeri vă va trimite o dovadă a produsului dvs. și dacă nu vă place modul în care produsul finit va arăta, puteți face modificări înainte de a fi făcut.

Atât de mult îmi place această brățară, știu că aceste produse nu se vor potrivi în bugetul tuturor. În funcție de stil, culoare, farmece și fotografii pe care le selectați, prețul brățeniei dvs. va varia. La fel ca o estimare, brățările Molly încep de la 55 USD pentru o singură fotografie. Este de aproximativ 25 de dolari pentru fiecare suplimentar și $ 20 pentru fiecare farmec pe care îl adăugați.

Rezumatul cântecului Zelda personalizat Pet tematică fotojewellry Review

Pro: Stil, durabilitate și personalizare. Puteți crea o brățară personalizată pentru dvs. sau pentru iubitul de câine din viața voastră. Puteți adăuga fotografii ale oricărui animal de companie la această brățară, deci este un cadou minunat pentru iubitorii de pisici! Aceasta este o mare alternativă la bijuteriile tradiționale și ar face un cadou cu adevărat special.

Contra: Pretul. Zelpa`s Cântecul personalizat Pet tematic fotojewelry se face cu materiale de înaltă calitate și este extrem de durabil. Este complet personalizabil și unic. Este, de asemenea, să vă costă. O brățară poate costa în sus de 200 de dolari. Desigur, primiți ceea ce plătiți - o bucată de bijuterii fără timp, care vă va permite să vă memorializați prietenii tăi blană. Este, de asemenea, mai puțin costisitor decât bijuteriile tradiționale, dar știu că nu se va potrivi în bugetul tuturor.


Acum e rândul tău

Ați folosit Zelda`s cântec personalizat cu animale de companie fotojewelry deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru melodia Zelda "Pet personalizat Pet FotoJewelry de mai jos și spuneți-ne ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cântecul lui zelda personalizat cu animale de companie fotojewelry