Revizuire: portalul pet portal slicker pentru câini

Există multe tipuri diferite de perii câinelui, și poate fi dificil să se spună care se va întâlni cel mai bine nevoile câinelui tău. Adevărul este că haina câinelui dvs. poate necesita de fapt mai mult de un tip de perie. Portalul PET Portal Slicker pentru câini, și toate celelalte perii slicker, sunt utilizate în principal pentru de-maturi și îndepărtarea părului subțire și a părului mortal din toate tipurile de straturi.

Puteți spune o perie de slicker în afară de celelalte tipuri de perii câine, deoarece au o privire foarte distinctă. Acestea au fie un cap plat, fie ușor curbat, cu rânduri de păr subțiri de sârmă subțire. Părul sunt, de obicei, curbați la sfârșit.

Portalul PET Portal Slicker pentru câiniPuiul de sârmă subțire se îmbină ușor prin blană pentru a îndepărta covorașele și tangurile, iar capetele sunt ușor îndoite pentru a colecta părul și resturile îndepărtate în timpul îngrijirii. Ei lucrează mai ales pentru câinii cu blană lungă, cum ar fi retrometrii de aur, Hounds afgan și Yorkshire Terriers.

La fel ca această perie de la portalul PET, cele mai multe perii de câine vin în multe dimensiuni diferite. Desigur, dimensiunea corectă pentru un Yorkie nu va lucra pentru o mare daneză și viceversa. Pentru a selecta instrumentele de îngrijire corectă pentru câinele dvs., va trebui să luați în considerare dimensiunea, tipul de strat și starea pielii și a stratului.

AFLAȚI MAI MULTE: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Portalul Pet Portal Slicker pentru revizuirea câinilor

Portalul PET Portal Slicker pentru câini

În ceea ce privește calitatea, Portal Portal Slyker Pensula pentru câini este destul de similară cu alte produse de pe piață. Caracteristica care o scoate este butonul de auto-curățare care trage periile în capul periei, eliminând toate părul și resturile colectate.

Puteți găsi alte perii (de toate tipurile) cu această caracteristică, dar ei nu o oferă tuturor. Veți plăti Câțiva dolari mai mult, Dar aceasta este o caracteristică foarte convenabilă care economisește timp și degetele.

Panurile de sârmă sunt spiky și vor intra în degete dacă trebuie să-ți scoți părul.

Cel de-al doilea lucru preferat despre Portal Pet Portal Slicker pentru câini este că este perfect pentru o familie multi-companie. Poate fi folosit pe câini sau pisici și am aflat, de asemenea, că funcționează bine pe iepuri!

Citire suplimentară: Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora

Portalul PET Portal Slicker pentru câini

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, această perie funcționează bine pe ședdie de ciocolată, și ea se bucură de faptul că se bucură de ea. Pălile de sârmă sunt ferme, dar nu le taie în piele sau nu fac nici o durere.

Personal, prefer să folosesc perii slicker ca acesta pe câinii cu păr lung, subțire. Nu vreau să spun că haina este subțire, dar firele individuale sunt subțiri, spre deosebire de părul mai grosier, care pot fi găsite pe câinii acoperiți cu fir.

Pentru câinii cu haine groase sau cu haine duble, cum ar fi Saddie, prefer să folosesc un instrument despărțit de aceste tipuri de acoperire. Am revizuit și câteva instrumente și puteți găsi aceste informații aici:

Mânerul mânerului de mâner de confort al portalului PET Perie Slyker pentru câini este fabricat din cauciuc și proiectat ergonomic. Acest lucru este bun din două motive; (1) Reduce oboseala mâinilor în timp ce îngrijirea și (2) ajută la împiedicarea mâinii să alunece când vă spălați câinele.

Portalul PET Portal Slicker pentru câini

COMPARAŢIE: Furminator vs. Dakpets vs. MagicPro Pet deshedding Compararea instrumentului

Părul sunt din oțel inoxidabil, iar corpul și capul periei sunt plastice. Poate fi ușor curățată cu un detergent slab și apă caldă. Corpul din plastic dur este foarte durabil și nu am nici o îndoială că veți avea această perie de mulți ani.

Am fost cu adevărat impresionat de cât de strălucitoare și moale această perie slicker a lăsat hainele câinilor noștri. Într-adevăr face un nod de lucru excelent și curățați blana.

Portalul PET oferă chiar și un producător de 5 ani 100% garanție de returnare a banilor. Acesta este un mare beneficiu pentru oamenii care au întotdeauna câini în viața lor. Puteți alege această perie pe Amazon pentru aproximativ 16 dolari.

Dacă sunteți cineva care tinde să aibă întotdeauna cel puțin un câine, veți dori să fiți sigur că selectați produsele de îngrijire care vor dura generații de animale de companie. O perie, cum ar fi peria portalului Slyker pentru câini este o alegere excelentă, deoarece o puteți folosi și pe alte animale de companie. Nu veți avea nevoie de mai multe perii pentru a mă îngriji toate animalele!

Cum să-ți pui un câine?

Toți ne place să ne oprim câinii noștri de la vărsare, dar adevărul este că nu se poate face. Nu veți putea să eliminați niciodată fiecare păr liber. Chiar dacă ați putea, mai multe fire de păr ar crește în mod constant să le înlocuiască. Vestea bună este că spălarea animalului de companie cu instrumentele adecvate poate reduce drastic cantitatea de păr pe care a acoperit-o.

Am făcut un ghid video pas cu pas care explică diferența dintre o perie regulată și un instrument de câine. În ea vă explic cum să vă despărțim un câine și unele dintre cele mai bune instrumente disponibile pe piață.

Ghid complet: Cum să opriți câinii de la vărsare 101: Un ghid video pas cu pas

REZUMATUL PORTARULUI PET PORTAL SCILKER PENTRU REVIZUIRE

Pro:

  • Caracteristica de auto-curățare economisește timp și degetele
  • Pot fi folosite pe câini, pisici și alte animale cu orice tip de strat
  • Îndepărtează covorașii și tangurile fără a vă trage părul câinelui
  • Pantaloni de sârmă sunt din oțel inoxidabil
  • Echipat cu un mâner de cauciuc proiectat ergonomic
  • Accesibil
  • Producător de 5 ani 100% garanție de returnare a banilor

Contra:

  • Nu este ideal pentru câinii cu haine groase sau duble
  • Capul și corpul periei sunt fabricate din plastic

Acum este rândul tău să revizuiți peria PET Portal Slyker pentru câini

Folosiți această perie de slicker pe câinele dvs? Ați încercat vreodată înainte? Ți-a plăcut? Ai fost dezamăgit? Mi-ar plăcea să aud recenzia dvs. personală a produsului. Vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos. De asemenea, puteți partaja o imagine de imagine sau video pe pagina noastră Facebook!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: portalul pet portal slicker pentru câini