Groom genie se bazează pe o pensulă de păr populară pentru oameni

Groom Genie se bazează pe o pensulă de păr populară pentru oameni

O perie revoluționară de câine, Groom Genie, a evoluat de fapt dintr-o perie proiectată pentru oameni. Peria, în formă de o labară de câine, lucrează pe straturi lungi sau scurte cu părul cu părul, pentru a dezgheța blana și a răspândit uleiurile naturale prin strat. Ideea a venit de la Knot Genie, un imperiu online de milioane de dolari, care a început peste șase ani.

Rikki Mor, o mamă de trei fiice cu părul lung, a devenit frustrată cu cheltuiala așa-numitelor peri perii care nu au lucrat nici măcar pe părul copiilor ei. Ea a fost hrănit cu plânsul și plâns care a urmat de fiecare dată când a trebuit să-și perie părul fetelor. Ea a decis să ia chestiuni în mâinile ei.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Mor a inventat ceea ce a devenit cunoscut ca cea mai bună perie de detașare din lume. Odată ce a creat peria, mamele din întreaga lume au început să vorbească și, în curând, au fost vândute în jurul globului. Pe măsură ce peria a devenit mai populară, mor a început să obțină un feedback foarte mare despre produsul ei.

Un lucru pe care mulți părinți au observat a fost că chiar și copiii provocați senzoriali au iubit peria. Un alt comentariu pe care Mor a văzut repetitiv a fost că mulți clienți au cumpărat o a doua sau a treia perie de utilizat pe animalele de companie. Ea a crezut că ideea a fost grozavă și a lovit terenul.

Groom Genie se bazează pe o pensulă de păr populară pentru oameni

Groom Genie a devenit prima perie de companie care se apază și înfrumusețează haina unui câine, în timp ce, în același timp, reduce îngrijorarea anxietății și ajută la promovarea legăturii între câine și proprietarul acestora. Magia provine din modelul unic de păr tri-lungime, care dezlănțuie ușor blană încurcată în loc să o tragă pe ea.

Mor chiar a pus gândirea în culoarea părului. Ele sunt un gri deschis, astfel încât proprietarii să poată vedea cu ușurință probleme de piele sau haina ca sângele uscat, Flux Dirt, sau dăunători. Sentimentul blând al periei face ca câinii să fie mai potriviți să fie periat, iar cu cât puteți să vă periați animalul de companie, cu atât vor fi distribuite mai uniform uleiurile naturale ale blănurii și pielii.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Pe scurt, cu cât mai mult Periați-vă câinele cel mai sănătos și mai strălucitor haina lor va fi. Peria este concepută pentru acel scop specific. Este în formă de o labe din două motive. Primul este, evident, pentru că este pentru câini, iar al doilea este că creează un loc natural și confortabil pentru proprietari să-și poziționeze degetele și palmele. În acest fel, nu va fi incomod pentru dvs. să vă spălați câinele pentru perioade lungi de timp sau dacă le periați frecvent.

Deoarece nu există de fapt un mâner, mâna ta este mai aproape de câine în timp ce vă periați, permițându-vă să atingeți blana în timp ce vă periați. Mai multă presiune este aplicată cu acest design și contactul fizic suplimentar va spori și va încuraja legătura pe care o aveți cu câinele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Groom genie se bazează pe o pensulă de păr populară pentru oameni