Revizuire: instrumentul dikpets dogs

Nimeni nu se bucură de găsirea părului câinelui pe hainele lor sau în jurul casei lor, dar hassle merită însoțirea membrilor familiei noastre canine. Din fericire, sunt produse de îngrijire pe piață care fac să-și despărțim prietenii blând. Dakpets Dog Deschding Tool este unul dintre aceste produse.

Dakpets Dog Deschding ToolLa prețuri accesibile și bine făcute, acest instrument despărțit de Dakpets este Foarte popular cu proprietarii de câini. Compania susține că va ajuta la reducerea vărsării câinelui cu până la 90%.

În revizuirea video de mai sus și revizuirea detaliată pe care am scris-o mai jos, voi explica toate caracteristicile pe care acest instrument de îngrijire le oferă. Dar, în primul rând, vreau să împărtășesc câțiva indicii despre alegerea instrumentului de desduranță potrivită pentru câinele dvs.

Cele mai multe pensule pentru câini sunt echipate cu dinți din oțel inoxidabil. Acest lucru este important pentru curățarea și durabilitatea ușoară.

Când alegeți un instrument de deshidiere pentru câinele dvs., asigurați-vă că ați încercat mânerul. Veți dori să fiți sigur că este conturat să vă potriviți mâna și să faceți o prindere din cauciuc. Ambele caracteristici vor ajuta în confort și vor reduce oboseala mâinilor în timp ce vă îngrijiți de animalul de companie.

În cele din urmă, există multe produse disponibile pe piață. Trebuie să selectați un instrument care este proiectat pentru haina de companie. Are blană lungă sau scurtă? Are un strat dublu? Este un mic, mediu sau mare? Instrumentul Dakpets Dog Dending este un instrument de o singură dimensiune, care este făcut pentru toate rasele cu păr lung sau scurt.

Articol conex: Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora

Dakpets Dog deshidding Review Tool

Dakpets deshidding un instrument

Aceasta este o perie ușoară, care chiar îmi place. Unele perii îngrijite sunt atât de grele încât brațul dvs. devine obosit după câteva minute de periere. Mânerul nu este proiectat ergonomic, dar este confortabil și are o aderență din cauciuc pentru a vă menține mâna de alunecare în timp ce vă îngrijești animalul de companie.

După cum am menționat, Instrumentul Dakpets Dog Deschding este proiectat să fie o perie de îngrijire de o singură dimensiune. Este făcută să mireze toate rasele și toate dimensiunile câinilor și este, de asemenea, capabil să despărțiască atât Coaturi lungi și scurte.

În opinia mea, aceasta este cea mai bună caracteristică a acestui instrument. Este mult mai ușor să vă îngrijim pachetul dacă dețineți mai mulți câini. De asemenea, poate fi un dezavantaj dacă aveți un câine care necesită un instrument special conceput pentru a-și satisface nevoile individuale. De exemplu, dacă pooch-ul dvs. are blană wirt, el poate avea nevoie de un instrument deshidding, făcând mai mult acel tip de haină.

Avem trei câini. Boxerul nostru are un strat scurt, curs de curs; Beagle-ul nostru are o blană scurtă, netedă; iar laboratorul nostru de ciocolată are o haină dublă groasă. Instrumentul Dakpets a funcționat bine pe boxerul și beagle. A scos un păr din laboratorul de ciocolată, dar prefer să folosesc un instrument pe ea care este special conceput pentru câini cu un strat dublu.

După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, designul de o singură dimensiune nu este ideal pentru câinii mici. Funcționează pe Beagle, Molly, dar este un pic prea larg. Acest lucru face dificil să se mireze spațiile mici, cum ar fi burta, axile și capătul său din spate.

COMPARAŢIE: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet deshedding Instrument

Dakpets deshidding un instrument

Capul periei din oțel inoxidabil de 4 inci este proiectat cu dinți unici care ajung adânc în haina câinelui dvs. pentru a îndepărta părul și resturile libere. Instrumentul Dakpets Dogs Dogding oferă, de asemenea, un buton de eliberare rapidă, care scoate capul periei pentru depozitare sigură și ușoară. De asemenea, vine cu o acoperire de siguranță care protejează dinții atunci când nu este utilizată.

Dinții acestei perii sunt, de asemenea, proiectați cu sfaturi rotunjite pentru a vă proteja pielea câinelui. Ca și în cazul tuturor instrumentelor de deshidiere, nu doriți să aplicați multă presiune atunci când vă spălați câinele, deoarece încă își pot zgâria pielea și-i provoacă disconfort.

În general, am fost impresionat de acest instrument. Este un produs grozav de îngrijire care să aibă la îndemână dacă aveți o gospodărie cu mai multe câini. Dacă aveți doar un câine și, de obicei, adoptați aceeași rasă, veți fi mai bine să achiziționați un instrument deshidding care este dimensiunea corectă pentru animalul dvs. de companie și proiectat special pentru lungimea stratului.

Puteți achiziționa Instrumentul Dakpets Dog Deschding pe Amazon pentru $ 16.99. Acesta este un preț rezonabil pentru instrumentul de îngrijire de înaltă calitate pe care îl veți primi și este prețat la mijlocul gamei pentru unelte asemănătoare deshidding.

NEVOIE DE AJUTOR? Cum să opriți câinii de la vărsare 101: un videoclip pas cu pas

Rezumatul lui Dakpets Dog deshidding Review Tool

Pro: 

  • Poate reduce vărsarea cu până la 90%
  • Capul periei din oțel inoxidabil de 4 inci este proiectat pentru câini de toate rasele cu toate lungimile straturilor
  • Butonul de eliberare rapidă Ejectează capul periei pentru o depozitare sigură și ușoară
  • Ușor, ceea ce reduce oboseala mâinii
  • Echipat cu o aderență din cauciuc
  • La prețuri accesibile

Contra:

  • Nu poate funcționa la câinii cu nevoi speciale de îngrijire a îngrijirii, cum ar fi animalele de companie cu haine electrice sau duble
  • Nu are un mâner proiectat ergonomic

Acum este rândul tău să revizuiți instrumentul Dakpets Dogs

Ați încercat acest instrument despărțit cu animalele de companie? Sunt interesat să aud revizuirile personale ale altor proprietari de animale de companie. Spune-mi despre haina câinelui tău și dacă ai fost impresionat de instrumentul Dakpets deshding. A funcționat atât de bine cum ați anticipat? Lăsați un comentariu de mai jos și spuneți-mi să știu. Dacă ați folosit alte instrumente de deshidiere, aș dori, de asemenea, să aud cum credeți că se compară instrumentul Dakpets.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumentul dikpets dogs