Revizuire: perii de câine happyhund pentru desding

Ce este mai provocator decât îngrijirea Câinele tău acasă? Alegerea consumabilelor de îngrijire, desigur! Există atât de multe produse de îngrijire a câinelui disponibile, deci cum ar trebui să știți care sunt eficiente, accesibile și confortabile de utilizat? Această recenzie vă va oferi toate detaliile despre Happyhund câine perii Pentru a vă ajuta să decideți dacă vor fi o alegere bună pentru puii voștri.

Instrumentele de îngrijire de care aveți nevoie vor depinde de tipul și lungimea acoperirii câinelui. Există multe forme și dimensiuni diferite de perii câinelui, dar există mai mult decât atât. Fiecare tip de perie de câine este folosit pentru un alt motiv. Unii vor spăla părul îndelungat, în timp ce altele sunt destinate demtării sau pusei.

Happyhund câine periiEste foarte important să faceți un pic de cercetare înainte de a începe să faceți cumpărături pentru Cea mai bună perie de câine pentru animalul dvs. de companie. Dacă nu sunteți sigur ce tip de haină are câinele dvs., acesta este primul lucru pe care trebuie să-l dați seama. Aici este un sfat: dacă părul câinelui crește în mod continuu, asta înseamnă că este părul și dacă se oprește să crească la o anumită lungime, ceea ce înseamnă că are blană.

Va trebui, de asemenea, să observați dacă haina sa este groasă sau subțire, lungă sau scurtă și cât de mult haled Fido. Este, de asemenea, cel mai bine să știți dacă câinele dvs. are un strat dublu sau orice condiții de piele pe care trebuie să le aveți grijă. Perii HappyHund Dog sunt disponibile în 5 stiluri pentru diferite lungimi și tipuri de straturi, și le voi descrie pe toate în această recenzie.

HAPPYHUND HOUSHUNS PENTRU REVIZUIRE

Happyhund câine periiAceste perii de câine oferă un lucru pe care nu l-am văzut niciodată pe nici un produs comparabil - un mâner reglabil. După cum veți vedea în recenzia mea video, cu apăsarea unui buton puteți regla mânerul la 1 din 5 setări diferite. Odată ce ajungeți la setarea preferați, mânerul se blochează în. Mânerul nu se va mișca când vă spălați câinele.

Puteți regla mânerul în poziția cea mai confortabilă sau în poziția care vă permite Groom animalul tău uşor. Mânerul are, de asemenea, o aderență din cauciuc pentru confort suplimentar.

Happyhund câine periiPerii de câine HappyHund vin în 5 soiuri:

  • perie de perie
  • Piele de piele lungă
  • Pensulă de piele moale medie
  • Pensulă scurtă
  • Rake sub acoperire

Poti vedea perie de perie În fotografia din dreapta. Am demonstrat cât de bine funcționează în revizuirea mea video. Labradorul nostru găzduiește o nebunie în această perioadă a anului, iar această pensulă trage cu siguranță părul vărsat din haina ei.

Doresc ca dinții să fie puțin mai mult, așa că ar putea să dețină mai multă blană. Am umplut peria cu doar o glisare pe câine. Aș recomanda cu siguranță acest lucru ca a Deschiderea instrumentului Pentru rasele mici, dar dacă aveți un câine mare, veți dori să căutați o unealtă făcută special pentru rasele mari.

Perii de câine HappyHund includ 3 Perii de pini moale. Puteți vedea diferența dintre cele trei în fotografia mare de mai sus. Acestea sunt făcute pentru blănuri lungi, medii și scurte. Aceste perii pinului au puieți mici de cauciuc care apucau blană și resturi pentru al scoate din haină. Panurile moi oferă, de asemenea, o Masaj liniștitor În timp ce vă îngrijești câinele.

Happyhund câine periiUltimul dintre periile de câine fericit este al lor Rake sub acoperire. Dispune de dinți din aliaj din oțel lung, care scoateau părul de păr de la subsolul unei rase duble acoperite. Dinții au sfaturi rotunjite, așa că sunt blânde pe piele.

Rake-urile sub acoperire sunt ideale pentru câinii cu dublă acoperire care au vărsat profund în primăvară și cad. În timp ce o perie tipică de deshiddă poate fi suficientă atunci când nu este vărsat sezonul, o rake sub acoperire scoate blana excesivă care este vărsată sezonier.

După cum am menționat, toate aceste perii sunt destul de mici. Dacă aveți mâini mari, acestea nu pot fi confortabile pentru dvs. De asemenea, acestea nu pot fi potrivite pentru cele mai mari rase. Cu toate acestea, ele sunt ideale pentru a ajunge la toate colțurile și cranii și pentru a intra în acele locuri de accesare.

Puteți achiziționa oricare dintre aceste perii pe Amazon pentru $ 14.99. Ele sunt mai ieftine decât o mulțime de nume mari de îngrijire perii acolo, dar sunt, de asemenea, mai mici decât cele mai tradiționale perii. Cred că ar fi o valoare bună dacă aveți o rasă mică sau medie, dar dacă aveți un câine mare, aș recomanda găsirea unor instrumente mai mari de îngrijire.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune instrumente de îngrijire a câinilor (Kitul de îngrijire a animalelor de companie))

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: perii de câine happyhund pentru desding