Revizuire: instrumentul magic pro dog dog

Toți câinii noștri vărsați, desigur, Dar Labradorul nostru este altceva! Ea scapă continuu pe tot parcursul anului și se înrăutățește în primăvară și cădește. Pentru ultimul an, am fost într-o misiune de a găsi o pensulă care ar funcționa bine pe toți câinii noștri și Magic Pro Instrumentul de câine este cea mai bună perie pe care am găsit-o la întâlnire.

Unele instrumente deshidrade, Ca și furminatorul, sunt proiectate pentru un tip specific de strat și o dimensiune specifică a câinelui.

Deși acest lucru este minunat pentru oamenii care dețin doar un câine și, de obicei, adoptă aceeași rasă, este un dezavantaj pentru proprietarii multi-animale de companie și persoanele care adoptă o varietate de rase sau rase mixte.

Magic Pro vine în două variante - una pentru rasele mici / medii și una pentru rasele medii / mari.

Am testat dimensiunea pentru rasele mici și medii și am descoperit că a funcționat bine pe toți cei trei câini, chiar și cu ciocolată dublă acoperită de ciocolată Labrador. Este mult mai convenabil pentru mine să folosesc un instrument ca acesta, mai degrabă decât să cumpere o perie separată pentru fiecare dintre câinii noștri.

Un lucru de reținut când utilizați un instrument de deshiddere este acela Nu este singura perie de câine pe care va trebui să o aveți în kitul de îngrijire. Animalul dvs. de companie trebuie să fie periat cu un pin și o perie de păr pentru a îndepărta orice încurcături din haina lui înainte de a încerca să-l sperii.

Dacă aveți întrebări despre diferitele tipuri de perii de îngrijire a câinelui și utilizările lor, verificați articolul meu recent care discută acest subiect.

Magic Pro Dog deshidding Review Tool

Magic Pro ProSedding Instrumentul de revizuire

Ca multe alte produse similare, Instrumentul Magic Pro Dog Doging este echipat cu un cap de perie din oțel inoxidabil. Dinții sunt ușor rotunjiți la capăt pentru a se asigura că această perie este blândă pe pielea câinelui dvs., dar încă nu trebuie să aplicați presiune atunci când utilizați un instrument de deshidding pe câine. Adăugarea presiunii nu va elimina mai mult păr și poate provoca vătămări la puii dvs.

COMPARAŢIE: Furminator vs. Dakpets vs. Magic Pro Pet deshedding Instrument

Acest instrument de îngrijire vine, de asemenea, cu un gardian care protejează dinții atunci când nu este utilizat. Acest lucru se adaugă la viața periei și împiedică, de asemenea, că oricine să se rănească când este stocată peria.

Această perie de câine de la Happydogz are un mâner confortabil cu o aderență din cauciuc. În videoclipul din partea de sus a paginii, vă arăt cum mânerul ergonomic este proiectat cu caneluri mici care contur în mână. Există, de asemenea, o canelură mare în partea de sus a mânerului care funcționează ca o odihnă de degetul mare.

Instrumentul Magic Pro Doudding oferă dinți unici care ajung în haina animalului dvs. pentru a îndepărta resturile și părul liber. Este, de asemenea, echipat cu un buton de eliberare rapidă, care scoate capul periei pentru depozitarea în condiții de siguranță și curățarea ușoară.

Îmi place faptul că este un instrument ușor. Am trei câini la mire și cu cea ușoară a periei și mânerul ergonomic, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oboseala mâinilor.

Magic Pro ProSedding Instrumentul de revizuire

În opinia mea, instrumentul Magic Pro Dog Deschding este o opțiune excelentă pentru oricine caută un instrument de deshidiere pentru mai mulți câini. A funcționat bine pentru a îndepărta părul din beagle și boxerul nostru și am fost cu adevărat impresionat de cantitatea de păr pe care a scos-o din haina dublă a laboratorului nostru.

Verificați ghidul meu video: Cum să opriți câinii de la vărsare 101

Multe dintre instrumentele care se confruntă cu o singură dimensiune de pe piață nu funcționează pe haina sa dublă. Ei fac bine pe stratul superior, dar nu ajung destul de adânc pentru a intra în subsol. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, acest instrument elimină părul de curs al stratului superior și părul pufos al subsolului ei.

Dacă doriți să vedeți mai mult în profunzime vizual de cât de bine această perie funcționează, vă încurajez să vizionați videoclipul din partea de sus a paginii. În ea, vă arăt cât de mult părul acest instrument îndepărtează zilnic haina lui Saddie. Cu siguranta cred ca compania sa pretind ca instrumentul Magic Pro Dog Dogding poate reduce variabila casatorie cu pana la 90%.

Puteți cumpăra acest instrument de câine pe Amazon pentru doar 19 dolari.97. Care se încadrează în gama de prețuri medii pentru produse similare, făcând acest instrument foarte accesibil.

Rezumatul lui Magic Pro Dog deshidding Review Tool

Pro:

  • Magic Pro Instrumentul de câinePoate reduce vărsarea cu până la 90%
  • Capul periei din oțel inoxidabil este proiectat pentru câini mici / mediu sau mediu / mari, cu straturi lungi sau scurte
  • Butonul de eliberare rapidă Ejectează capul periei pentru depozitarea în condiții de siguranță și curățarea ușoară
  • Ușor și are un mâner proiectat ergonomic pentru a reduce oboseala mâinii
  • Managerul are o aderență din cauciuc
  • La prețuri accesibile

Contra:

  • Nu este conceput special pentru o anumită rasă, dimensiune sau strat, astfel încât să nu funcționeze la câini cu nevoi de îngrijire specifice

Acum este rândul tău să revizuiți instrumentul Magic Pro Dog Dogding

Este acest instrument de alegere? Ați încercat instrumentul Magic Pro Dogs Dogding cu animalele de companie? Mi-ar plăcea să vă aud părerea dvs. și alți cititori! Cu cât mai multe informații pe care le putem împărtăși, cu atât mai bine putem ajuta proprietarii de animale de companie care încearcă să decidă ce instrument de deshidiere ar fi cel mai bine pentru câinele lor. Distribuiți-vă revizuirea în comentariile de mai jos sau găsiți-ne pe Social Media și împărtășiți fotografiile, videoclipurile și opinia acestei perie de câine.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumentul magic pro dog dog