Memapets introduce un guler inteligent alu pentru câini

MeMapets introduce un guler inteligent alu pentru câini

Tehnologia de câini uzura a fost disponibilă pentru animale de companie pentru o vreme acum și, deși funcționează excelent, nu este teribil de modă și nu vine de obicei într-o formă ecologică. Din fericire pentru proprietarii de câini, acum animalele de companie pot spui cea mai recentă tehnologie și încă mai dau înapoi la mediul înconjurător, toate în timp ce arată elegant.

Datorită gulerului inteligent ALU prin Memapetes, Proprietarii de câini au acum o varietate mai largă de opțiuni de a alege de la cumpărături pentru un guler tehnologic avansat.

Numele Alu vine din aluminiu, materialul pe care memapetele au decis să le folosească atunci când fac hardware-ul pentru gulerele lor. Ei au ales-o din cauza raportului său imbatabil la greutatea în greutate și faptul că este 100% reciclabilă. Aluminiu oferă aceste două trăsături valoroase fără a sacrifica nici o calitate.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Catarama de pe guler este personalizată din două bucăți solide de aluminiu de calitate. A fost lăudată și bordul de sticlă. Cataramele sunt finisate cu o varietate de finisaje de placare, incluzand placarea anodizata clara, placare anodizata tare si placare anodizata roz. Catarama vine împreună cu ajutorul magneților de împământare rar.

MeMapets introduce un guler inteligent alu pentru câini

Memapetele ia gulerul la nivelul următor cu utilizarea tehnologiei NFC. Au încorporat o etichetă NFC în fiecare guler, deci Puteți fi contactat cu ușurință dacă câinele dvs. este pierdut vreodată. Este impermeabil, flexibil și poate înregistra până la 132 de caractere. Toate părțile gulerului sunt fabricate în magazinul lor din Richmond, California. Ei cumpără totul la nivel local, cu excepția plută-ului pe care îl folosesc, care este importat din Portugalia.

Gulerele sunt făcute din plută, deoarece este o resursă naturală, ecologică și biodegradabilă. De asemenea, respinge în mod natural țânțarii, este impermeabil și rezistă focului. Potrivit companiei, pluta este extrasă numai din fiecare copac o dată la 9 ani, iar metoda utilizată este 100% sigură pentru copac. Arborele nu este tăiat și suprafața sa nu suferă nici un fel de daune.

LEGATE DE: Cele mai bune 10 viduri pentru părul câinelui

MeMapetele utilizează, de asemenea, șezlonguri de cânepă, deoarece este una dintre cele mai durabile fibre textile naturale și produse realizate cu cânepă, de obicei, productiv produse care sunt făcute de mulți ani. De asemenea, deține forma ei bine și se întinde mai puțin decât orice altă fibră naturală. Cânepa este, de asemenea, rezistentă în mod natural la lumina ultravioletă și mucegaiul.

MeMapets introduce un guler inteligent alu pentru câini

Se utilizează un fir de poliester greu fără UV Faceți aceste gulere de câini De asemenea, datorită capacității sale de a rezista la lumina soarelui UV, îmbătrânirea, abraziunea și mucegaiul. În mod normal, acest tip de fir este utilizat în zonele umede și în aer liber, cum ar fi să coaseți copertine, tapițeria în mașinile convertibile și pânzele de pânză de bărci de navigație.

De asemenea, compania a lansat recent o versiune din piele a gulerului. Are toate aceleași caracteristici din aluminiu și eticheta de semnătură NFC, dar este puțin mai mult timp înainte. MEMAPETS ALU Collars poate fi achiziționat direct de pe site-ul companiei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Memapets introduce un guler inteligent alu pentru câini