Gym într-o cutie pentru câini? Este woofonderful!

Sală de gimnastică într-o cutie pentru câini este

Noi, oamenii în căutarea mereu pentru următoarea nebunie de fitness pentru a topi acele kilograme suplimentare sau cel puțin un regim de exerciții care nu ne-a născut la lacrimi și că ar putea fi doar eu, totuși. Dar când vine vorba de câinii noștri, credem vreodată că pot fi mai puțin decât cei încântați de aceleași "plimbare în jurul blocului sau încă un alt joc de preluare în parc?

Producătorii de la Produse de companie albastru-9 (. Klimb platformă) și FITPAWS (Echipamente de fitness Canine) au venit împreună pentru a schimba modul în care ne exercităm tovarășii canini cu Gimnastică canină într-o cutie. Ei au încorporat atât beneficiile platformei, cât și bilele de fitness pentru a oferi câinilor noștri un program de instruire care nu numai că va stimula procesele de învățare, ci își va consolida mușchii de bază și abilitățile de coordonare.

Gym într-o cutie pentru câini

Gym-ul canin într-un kit de cutie este echipat cu premiul câștigătoare Klimb care are picioare detașabile. Poate fi folosit ca o platformă înclinată, plat cu câini sau pui mai mici, obținând doar atârnătatea totul, și chiar cu susul în jos pentru a păstra Echilibru arahide Standard (gonflabil 50 cm, exercițiu în formă de arahide și # 8220; de asemenea, inclus). În plus, kitul vine, de asemenea, cu K9 Fit Bone care oferă o suprafață mai flată pentru ca câinele dvs. să învețe echilibrul și să obțină flexibilitate.

LEGATE DE: 10 cele mai bune sporturi de făcut cu câinele dvs

Acest kit vine, de asemenea, cu un set de patru Plăcuțele de labe Pentru coordonarea individuală și formarea senzorială. În plus, toate aceste echipamente au fost proiectate cu câini în minte, deci este durabilă și greu. Acest echipament ușor de utilizat este perfect pentru puii doar pentru a începe, reabilitarea câinilor după intervenția chirurgicală, pierderea în greutate sau pentru orice părinte de companie care dorește doar beneficiile unei rutine de exerciții sănătoase pentru copilul lor iubit de blană.

Și nu vă faceți griji cu privire la obținerea sala de gimnastică de canină într-o cutie și fără să știți cum să o încorporați în viața câinelui vostru. Produse de companie albastru-9 Are mai multe videoclipuri de antrenament online pentru a vă ajuta și Pooch dvs. Începeți pe aceste exerciții.

Gym într-o cutie pentru câini

Acest brand a fost lansat în 2010, iar până acum a fost un succes imens cu părinții de companie care sunt motivat să-și păstreze sănătatea câinilor, precum și cei care doresc să se lege cu câinele lor la un nivel mai înalt. O antrenament unu-la-unu creează o încredere incomparabilă cu tovarășul tău canin.

LEGATE DE: 2016 Top 15 cele mai bune kituri de antrenament de agilitate pentru câini pentru câini

Dacă pooch-ul dvs. este o canină competitivă, care face în mod regulat agilitatea concursurilor, atunci sală de gimnastică într-o cutie este o necesitate. Acesta va îmbunătăți reacția și controlul câinelui, creșteți trunchiul și puterea de bază, asigurați forța pentru acele zone slabe și îmbunătățiți echilibrul și propriocarea (conștientizarea poziției organismului în spațiu).

De asemenea, crește gama de mișcare în articulații și alungire a mușchilor, îmbunătățește conștientizarea senzorilor și a corpului și împiedică rănile legate de sport.

Fitness ar trebui să fie un aspect regulat al vieții fiecărui câine. Aceasta scade șansele de obezitate (Și tot ceea ce aduce împreună cu acesta). Fitness adecvați oferă, de asemenea, caninul dvs. cu o bună atitudine mentală. Prin adăugarea acestor accesorii de fitness în viața de zi cu zi a câinelui dvs., îl veți oferi cea mai bună ocazie de a învăța noi abilități, precum și pentru a-și susține structura de bază.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Gym într-o cutie pentru câini? Este woofonderful!