Ritmul cardiac normal pentru câini: lucruri importante de știut

Când câinele tău rulează, sărituri, și jucând la viteză maximă, este clar numai prin gâfâitul lor că inima lor muncesc din greu pentru a păstra pomparea sângelui. Deci, cum știi când este timpul ca ei să încetinească și să ia o pauză? Ce este cu adevărat ritmul cardiac normal pentru câini?

CEAS: Cum să verificați ritmul cardiac al unui câine acasă

Principalele 3 lucruri de verificat

Bunăstarea generală a câinelui depinde de nu doar de rpm-ul lor, ci respiraţie, si al lor temperatura de asemenea. Acest trifecta este ce vedete examinează când îți aduci puii pentru un fizic și le poate spune multe despre ceea ce se întâmplă în interiorul corpului câinelui.

Respirația se referă la respirația lor și ar fi o rată normală de odihnă 10 până la 35 respirații pe minut Pentru toți câinii sănătoși.

Cum să găsiți rata respiratorie a câinelui

Pentru a măsura respirația lor, puneți-vă mâna împotriva celei mai runde parte a pieptului, unde puteți simți ușor respirația. Timp de 15 secunde, înregistrați câte respirații durează câinele. Apoi, luați cantitatea de respirație și înmulțiți-le cu 4. Acest lucru vă oferă numărul de respirații pe minut și acum aveți rata respiratorii.

[Numărul de respirații] x 4 = Rata respiratorie

Cum să găsești câine

De asemenea, temperatura corpului

Temperatura medie canină indiferent de dimensiuni este 100 la 102.5 grade Fahrenheit în timp ce în repaus. Cu toate acestea, atunci când stresul este plasat pe corp, fie că este psihologic, fie doar de la urmărirea unui Frisbee, temperatura poate ridica un pic. În timp ce o creștere mică în căldura corpului nu este o problemă, un salt extrem poate provoca coagulare și accident vascular cerebral și este un semn al emisiunii potențiale.

Dacă bănuiți că câinele dvs. ar putea fi supraîncălziți, nu le aruncați într-o baie de gheață. În schimb, oferiți o cameră răcoroasă cu un ventilator sau un tip de ventilație, apă și să le lăsați să se odihnească până când ritmul cardiac sa întors la normal. Recuperarea corectă este esențială; Nu doriți să plasați mai multă stres pe corpul câinelui decât ceea ce se confruntă deja și o baie rece de gheață ar putea face ca puii să intre în șoc.

Rasa face o diferență

În timp ce există un bar standard pentru ceea ce constituie "normal" pentru ritmul cardiac al unui câine, există câteva excepții de la regulă. Greyhounds, de exemplu, au inimi care sunt mult mai mari în comparație cu cele ale altor canini și din cauza lor tensiune arteriala este mai mare, iar ritmul cardiac de odihnă este mai lent.

Feriți-vă de respirație ciudată

Respirația puternică este de așteptat oricând că puiul îți forțează inima și plămânii să lucreze puțin mai greu decât de obicei. Este bine pentru ei și își păstrează organele puternice, dar respirația în mod consecvent erratic, Probleme respiratorii și alte schimbări similare în realitate sunet sau consistența a respirației lor sunt semne de luat în serios.

Proprietarii care au experimentat o pierdere tragică a unui câine datorită lor insuficiență cardiacă congestivă sau o tumoare a descoperit boala nefericită a câinelui după ce a observat o schimbare a respirației lor. După ce a alergat, înota sau urmărește o minge, acești câini au afirmat respirații lucrate sau goale. Pentru unii proprietari, acest lucru poate sau nu poate fi un lucru normal pentru animalele de companie, dar dacă este ceva ce ați început să observați ca și # 8220; neobișnuit & # 8221; După timp sau pe măsură ce câinele dvs. a devenit mai în vârstă, este timpul să vedeți veterinarul.

Alte lucruri de căutat dacă observați o ritm cardiac neobișnuit într-un câine și suspectați că o tumoare de inimă sau probleme conexe se îndreaptă din cauza durerii în piept, comportamentul letargic neobișnuit, iar lichidul se acumulează lângă burtă. Regele Charles Cavalier Spanioli, Dobermans, Boxeri și Wolfhounds irlandez sunt predispuși la problemele inimii genetice și, dacă dețineți una dintre aceste rase, va trebui să fiți vigilenți suplimentari.

Sfaturi despre păstrarea inimii câinelui tău puternic

Pentru a menține ritmul cardiac al câinelui sănătos și normal și pentru a preveni Probleme cu inima În pooch, inima în sine trebuie să fie în stare bună în orice moment. Noi petrecem sute de dolari pe tot parcursul vieții lor pe piele, strat, șold și suplimente comune, dar cele mai esențiale părți ale corpurilor lor sunt lucrurile pe care nu le putem vedea - organele vitale.

Scorul de scor de stare a corpului câinelui (BCS)Un ucigaș tăcut între oameni și câini este obezitatea și când țesutul gras se înmulțește în jurul inimii și arterelor, este doar o chestiune de timp înainte de a deveni fatală. O modalitate bună de a spune dacă suportul dvs. este supraponderal este să aruncați o privire la ele din partea de sus și să folosească Graficul BCS. Dacă au o formă prea rotundă, fără o cușcă de coaste vizibile, trebuie să se formeze.

Spațiul dintre coaste și șolduri ar trebui să conștient ca o clepsiune, dar ar trebui să fie în continuare grăsime care acoperă coaste individuale. În esență, ar trebui să poată fi simțite, dar nu au fost văzute.

Adăugați ulei de pește sau o altă sursă de vitamine de omega-3 și b la dieta lor în mod regulat și asigurați-vă că kiblele dvs. este bogată în proteine ​​și fibre, dar mai mică în carbohidrați. Dacă trebuie, puneți-vă pooch-ul pe a Dieta de câine supraponderal Pentru a reduce grăsimea corporală suplimentară și a elimina stresul din inima și articulațiile animalului.

Practicați-vă semnele vitale ale câinelui

Cei mai mulți dintre noi trecem prin rutina noastră de zi cu zi, presupunând că, dacă câinii noștri mănâncă, se joacă și se comportă ca și cum ar fi fericiți și confortabili, ei fac bine. Cu toate acestea, este încă o idee bună să păstrați un notebook la îndemână și să luați vitalele câinelui cel puțin o dată sau de două ori pe lună. Aici este un ghid despre cum să o facă.

Practicați-vă semnele vitale ale câinelui

Chiar dacă nu este nimic rău inițial, dacă începeți să observați discrepanțele în ritmul cardiac sau respirația câinelui dvs., veți avea note detaliate despre severitate și timp de progresie. Împărtășirea acestor informații cu VET dvs. ajută, de asemenea, la obținerea unui prognostic înainte și pentru a le oferi o imagine mai bună a ceea ce se poate întâmpla.

După digerarea tuturor acestor informații, este ușor să vă simțiți nervosi despre cât de greu îi împinge câinele în timpul jocului. Vestea bună este, cu excepția cazului în care rasa dvs. este deja predispusă la bătăile inimii neregulate sau a aritmiei, nu ar trebui să aveți nimic de îngrijorat. Problemele cardiace nu sunt o problemă comună la majoritatea câinilor sănătoși, dar este mai probabil să apară după vârsta de 5 ani. Fiți atenți la ritmul cardiac obișnuit al câinelui și verificați-l din când în când.

Citiți următorul: 9 Condiții de sănătate pentru câini de urgență care nu pot fi întârziate

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ghidul pentru ritmul cardiac normal pentru câini lucruri importante de știut

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ritmul cardiac normal pentru câini: lucruri importante de știut