Revizuire: produse rc pet canine jacket de viață prietenos

Mulți câini iubesc să înoate și să strige în jur in apa. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține pooch-ul în siguranță în jurul apei este să-i oferi o jachetă de viață. Am încercat Jachetă de viață prietenoasă De la produsele RC Pet cu Retrieverul nostru labrador. Se potrivește bine și mi-a păstrat bouizantul în apă, după cum veți vedea în revizuirea mea video.

Produse RC Pet Canine Jacket de viață prietenosChiar dacă puii dvs. este un înotător puternic, el se poate obosi în apă. Ce ar face el dacă a tras un mușchi sau a devenit rănit în timp ce înotul? Echiparea animalelor de companie cu o jachetă de viață îl va păstra în siguranță și vă va oferi pacea în timp ce este în apă.

Fie că sunteți cu barca, pescuitul sau înotul, aflați în jurul apei aduce o anumită cantitate de pericol. De ce Experții recomandă Îmbrăcați-vă câinele într-o jachetă de viață în caz de accident.

Am încercat câteva jachete de viață diferite pentru laboratorul nostru, Saddie. Unul nu sa încadrat bine și a provocat strigând sub picioarele din față. Cealaltă a avut o căptușeală subțire, care nu par a fi într-adevăr să-i mențină foarte bine. Cred că ar fi fost bine pentru o mică rasă, dar nu a funcționat bine pentru Saddie.

Am căutat o jachetă de viață care se potrivește bine și ajută la păstrarea ei de mai sus. Cum a făcut-o Jachetă de viață prietenoasă comparaţie? Îți dau toate detaliile din această recenzie.

RC Pet Produse Canine Jacket de viață prietenos pentru câini Review

Produse RC Pet Canine Jacket de viață prietenosDupă cum puteți vedea în revista mea video de mai sus, Saddie iubește această jachetă de viață Doggie! Are un design ergonomic și trei puncte de ajustare pentru a vă asigura că obțineți doar potrivirea corectă. După cum puteți vedea, Saddie este suficient de confortabil pentru a înota în mod normal cu jacheta și ajută la păstrarea capului deasupra apei când este obosită.

Spuma din interior este cauciuc nitril butadiene (BNR). Este non-PVC, făcându-l mai sigur decât spumele alternative și nu se descompune din umiditate excesivă.

Lucrul meu preferat despre sacoul de viață prietenos canin este vizibilitatea pe care o oferă în apă.

Jachetă de viață prietenoasăÎn recenzia mea video puteți vedea că țesătura Ripstop este strălucitoare portocalie și există benzi de conducte reflectorizante de-a lungul ambelor părți ale sacoului. Saddie este un Labrador de ciocolată, deci poate fi o provocare să o vadă în apele întunecate ale lacurilor și râurilor.Nu-i las să o înoate devreme dimineața sau mai târziu int seara, pentru că este aproape imposibil să o văd în apă!

Jacheta de viață prietenoasă Canine este disponibilă în 5 dimensiuni pentru câinii care cântăresc 10-80 + lire sterline:

  • X-mic - pentru câinii cu o circumferință de 15 ° C, # 8243; gât 8243; -13 & # 8243; și 10-15 lbs greutate
  • Mici - pentru câini cu o circumferință de 18 ° C și # 8243;, gât 10, # 8243; și 10-15 lbs greutate
  • Mediu - pentru câini cu o circumferință de 22 ° C și # 8243; # 8243; -17 & # 8243; și o greutate de 20-50 lbs
  • Mare - pentru câinii cu o circumferință de 28 ° C și # 8243; # 8243-19 & # 8243; și 50-80 lbs greutate
  • X-mare - pentru câini cu o circumferință de 32 ° C și # 8243; # 8243; și 80+ lbs greutate

Produse RC Pet Canine Jacket de viață prietenosAceastă jachetă de viață ma impresionat cu siguranță, iar Saddie o iubește și ea. Am fost surprins să obțin un astfel de produs de înaltă calitate pentru un astfel de preț rezonabil. Puteți achiziționa jacheta de viață prietenoasă de la RC Pet de pe Amazon pentru $ 40- $ 70, în funcție de dimensiunea dorită de câine.

Dacă credeți că puștii dvs. ar putea beneficia de o jachetă de viață Doggy, recomandăm foarte mult această opțiune. Așa cum puteți spune de la fața fericită în revista mea video, cred că Saddie îl recomandă și!

Citiți următorul: Top 7 cele mai bune jachete de viață pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: produse rc pet canine jacket de viață prietenos