7 Produse esențiale de câine de iarnă pentru a începe cumpărăturile pentru acum

Animalele noastre sunt susceptibile la vremea rece și dură de iarnă, astfel încât proprietarii trebuie să fie pregătiți cu produse care își vor face viața mai ușoară până în martie în primăvară. Rasele reacționează diferit la vreme rece și Câini dublu acoperite sau rasele mari de iarnă pot lua mai rece decât câinii mici cu păr scurt. Rasele de jucărie sunt mai vulnerabile la frig și necesită mai multă protecție, dar unele elemente sunt la fel de benefice pentru toți canini.

Am discutat anterior 50 cele mai bune haine de câine de iarnă Acest lucru ajută la protejarea animalelor de companie, dar chiar dacă câinele dvs. nu are nevoie de nici o protecție a îmbrăcămintei, vă place unele dintre aceste articole de iarnă pentru îmbunătățirea calității vieții câinelui pe care le aduc. Mulți câini, cum ar fi accesoriile lor, chiar mai mult decât proprietarii lor, deci ține cont de fericirea puilor, precum și o practică.

Există lucruri diferite de a ține minte atunci când cumpărați orice fel de produse pentru câinele dvs. La achiziționarea articolelor de îmbrăcăminte de iarnă, verificați dublu că dimensiunea este potrivită pentru câinele dvs. (așa că se potrivește, este confortabil și nu periculos pentru câine), deoarece acesta este motivul principal al nemulțumirii și returnărilor în rândul cumpărătorilor online. Pentru produsele cu ingrediente chimice, asigurați-vă că nu vor provoca alergii sau iritații ale pielii pentru puii dvs.

De asemenea, citiți: 19 sfaturi de sănătate pentru a alege îmbrăcăminte de iarnă potrivită pentru câini

7 produse de iarnă pentru câini (și proprietari)

7 produse de iarnă pentru câini (și proprietari)

1. Topitori de gheață prietenoasă

Dacă există un lucru care vă poate dăuna câinelui în timpul iernii, este gheața în sine și sărurile toxice pe care oamenii le aruncă peste ea pentru a topi gheața. Dacă locuiți într-o zonă care devine foarte rece, zăpadă și înghețată, luați în considerare utilizarea unui a sigur Pet-prietenos de gheață În zona din jurul casei dvs.

Aceste topori de gheață non-toxică pot acoperi o zonă mare de săruri de gheață și drumuri în jurul casei dvs. și o fac mai confortabilă pentru câinele dvs. și nu va fi periculoasă dacă puști dacă merge pe el. Cu toate acestea, amintiți-vă că nu există 100% topire de gheață de pe PET acolo, astfel încât întotdeauna să ia măsuri de precauție atunci când merg în jurul acestor substanțe chimice.

Gheața și sărurile de drumuri regulate pot fi foarte dăunătoare pentru labele câinilor și de a le contracara este esențială pentru a evita iritarea law. Înghețatul de gheață prietenos, de asemenea, previne re-înghețarea timp de aproximativ trei zile după prima lor aplicație, deci nu va trebui să repetați procesul ori de câte ori luați câinele.

2. Balsam de vindecare a labei

Unii câini au o piele foarte sensibilă, mai ales când vine vorba de labele și boturile lor. Aceste părți sunt cele mai vulnerabile și cel mai adesea vin în contact cu mediul, deci este esențial să aveți grijă de ei. Inca, Îngrijirea laberii câinilor este una dintre domeniile ignorate în mod obișnuit printre proprietarii de animale de companie.

În timpul lunilor de iarnă rece, mersul pe zăpadă, gheață sau doar o suprafață foarte rece vă poate deteriora rapid picioarele animalului. Iarnă Bulme de laba de câine poate fi extrem de utilă pentru câinii cu piele crăpată și iritabilă, mai ales dacă găsiți unul care este cuprins în totalitate din ingrediente naturale. Ambele protejează și împiedică crăparea și, de asemenea, ajută la abordarea labelor deja deteriorate dacă nu le-ați protejat în prealabil.

Există mai multe balme de câine care oferă o ușurare instantanee pentru pooch-ul dvs. Dacă căutați o soluție naturală, atunci untul de labară de ovăz este o valoare excelentă pentru bani. Ambalate cu ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi unt de shea, ovaz, mango, vitamine E și F, Jojoba, ulei de nucă de cocos, ulei de măsline și aloe vera, este în întregime sigur atât pentru câini, cât și pentru oameni și pentru toxine.

3. Câine igloo (sau casa de iarnă izolată)

În mod ideal, păstrați câinele în interior și nu în afara în timpul lunilor dure de iarnă rece. Deoarece mulți câini erau înghețarea la moarte Anul trecut (proprietarii acuzați de cruzimea animalelor), este acum ilegal să păstreze câinii în timpul înghețării în multe state. Cu toate acestea, uneori este inevitabil și este posibil să aveți nevoie să păstrați un câine afară, sau câțiva câini preferă pur și simplu să rămână în aer liber ocazional.

"... Este acceptat clinic faptul că animalele de companie interioare care nu sunt aclimatizate la vreme rece nu ar trebui să fie lăsate în afara când temperatura zilnică medie este sub 45 de grade Fahrenheit."- Dr. M.A. Crist, profesor asistent clinic - [sursă]

Dacă acest lucru este cazul, asigurați-vă că pooch-ul dvs. se simte cald și sigur acolo. O casă igloo câine sau orice alt spațiu spațios, izolat Casă de câine de iarnă va fi locul perfect pentru ca Pooch să rămână și să se simtă confortabil.

Casa de câine Igloo este cea mai populară alegere pentru iarna în rândul proprietarilor de animale de companie. Proiectat cu o ușă ridicată care protejează animalul de la vremea aspră, această casă este, de asemenea, utilizabilă în timpul sezoanelor fierbinți din cauza izolației sale de înaltă calitate. Podelele înalte, de asemenea, scurge apa pe care câinii îl pot purta înăuntru și îi împiedică să difuzeze interiorul igloo.

Există, de asemenea, accesorii însoțitoare pe care le puteți obține pentru casa de câine indigo igloo, care include un tampon Indigo și o ușă personalizată care poate fi cumpărată individual. Atât casa, cât și accesoriile sunt ușor de asamblat deoarece acestea au un design simplu și nu necesită instrumente speciale.

Dacă aveți deja o casă de câine neizolalizată și nu vă puteți permite o casă cu totul nouă pentru animalul dvs. de companie doar pentru iarnă, puteți să luați modul mai ieftin și pur și simplu să vă întăriți casa curentă a animalelor de companie. Puteți utiliza a Încălzitor de case de câine care va păstra animalul dvs. de companie cald (și sunt în siguranță pentru utilizare), care este o soluție mult mai ieftină.

4. Pături de câine

Uneori aveți nevoie doar de un tampon portabil pentru diferite situații și locații. În timp ce puteți utiliza pături regulate, există mai multe motive pentru a utiliza a special pătură de câine: ele sunt mai ușor de curățat părul și petele de companie, sunt dimensionate perfect pentru casele de câine și cutiile și au labe de câini sau alte modele care arată doar rece sau dulci.

O pătură PET poate fi transportată și plasată oriunde și oferă un adăpost cald și confortabil pentru puii dvs. pentru un preț ieftin. Potrivite atât pentru câinii mici, cât și pentru celelalte animale de casă, aceste pături de câine sunt rezistente la zgârieturi și vărsare care face ca paturile ideale pentru orice câine.

Cele mai multe dintre ele sunt făcute cu materiale de fleece cu două fețe, care sunt foarte moi și oferă căldură fără a fi prea grei. Exemplul pe care îl vedeți în imagine, un pachet standard de 6 paturi de companie diferite, este unul dintre ele cel mai popular pe Amazon și este un preț excelent pentru valoare. Oferă suficientă varietate și vă asigură că nu ați terminat niciodată.

CITESTE ACEST: Câinii au nevoie de pături în timpul iernii?

5. Încălzit castron de apă pentru animale de companie

Un alt lucru pe care îl poate aprecia câinele când temperatura exterioară devine foarte scăzută este o sursă de apă care nu îngheață în timpul zilelor reci de iarnă. Pentru asta, ridicați a sigur Bowl pentru câini încălzit să folosească în aer liber.

Aceste boluri de companie controlate termostatic pot asigura că puștiul dvs. are întotdeauna acces la apa proaspătă necomernozată sau poate chiar nu are niciodată o durere în gât de la consumul de apă îngheț. Puteți elimina componentele de încălzire după ce iarnă se termină și îl transformă într-un castron de câine obișnuit, de asemenea. Aceste componente sunt ușor de înlocuite și foarte accesibile, iar cablul de alimentare este fixat în partea de jos a vasului.

6. Câine Poncho Raincoat

Zilele de iarnă sunt adesea însoțite de ploaie, așa că face acele zile ploioase cel puțin mai strălucitoare prin protejarea animalelor de companie împotriva ploii constante. Mulți proprietari de animale de companie nu sunt conștienți de faptul că există special câine de ploaie făcute pentru animale de companie pentru a le menține protejate de ploaie acidă sau pur și simplu pentru a le menține cald și uscat în timpul plimbări.

Majoritatea impermeabilelor de câine sunt realizate în întregime din poliester, care este foarte rezistent la apă și cu o bandă reflectorizantă adăugată în spate, care oferă securitate și vizibilitate suplimentară. Animalul dvs. de companie vizibil în mod clar în timpul întunecat al zilei sau în ploaie puternică este deosebit de important.

PET Raincoat pe care îl vedeți în fotografie este unul dintre cei mai populari printre proprietari. Este disponibil în 5 culori diferite, are curele convenabile Velcro care sunt complet reglabile, o capotă și o deschidere pentru lesa. Acest model variază de la dimensiuni de la mic la foarte mare, ceea ce înseamnă că se va potrivi aproape orice câine, fie că este un Pug sau un Retriever de Aur.

7. Cizme de câine de iarnă impermeabile

Booties de câine au devenit unul dintre cele mai esențiale elemente pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie cumpără acum pentru câinii lor. Și în timp ce există o serie de o calitate excelentă Pantofi de câine Disponibil, nu toate acestea sunt potrivite pentru sezonul ploios și pentru înghețarea lunilor de iarnă.

Când temperaturile scade, doriți pâini de câine care vor păstra labele câinelui protejate, au o aderență bună (pentru gheață și zăpadă) și păstrați picioarele calde. Sunt special cizme de câine de iarnă care va complimenta perfect poncho-ul câinelui și să se asigure că puștiul tău o face prin plimbări lungi fără a obține un singur păr umed. Cizmele au curele care se asigură că nu vor aluneca picioarele câinelui, vor oferi o aderență bună pentru o suprafață alunecoasă și vor fi extrem de ușor de pus pe și să decoleze.

Solofile anti-alunecare pe cizmele de iarnă câine dau stabilitatea animalelor de companie și protecția împotriva spinilor, roci ascuțite și alte pericole. Cizmele sunt complet rezistente la apă și păstrați labele puilor calde în timp ce vă eliberați de a le șterge după fiecare plimbare.

Winters pot fi problematice atât pentru oameni, cât și pentru animale, dar care nu pot să-și exprimă preocupările, animalele noastre se bazează pe noi pentru menținerea caldă în timpul acestor perioade reci. Indiferent dacă câinele dvs. va rămâne în interior sau rătăcitor prin frig, asigurați-vă că este echipat în mod adecvat și că nu are niciodată protecție și îngrijire.

Citiți următorul: 17 lucruri de reținut când păstrați câinii în afara iernii

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 7 produse esențiale de câine de iarnă pentru a începe cumpărăturile pentru acum

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Produse esențiale de câine de iarnă pentru a începe cumpărăturile pentru acum