Revizuire: centura de siguranță pentru câini vastar pentru siguranța animalelor în mașini

Uneori uităm că centurile de siguranță pentru câini sunt esențiale. În același mod în care doriți ca copiii dvs. să fie reținuți în vehicul, deci veți dori și copiii tăi blană să fie asigurați și în siguranță în mașină. Există multe opțiuni disponibile și Centura de siguranță pentru câini de câine este unul dintre cei mai ușor de utilizat într-un vehicul.

Centura de siguranță pentru câini de câineCând vine vorba de siguranța câinelui tău în mașină, nu ar trebui doar să cauți un produs simplu de reținere. Trebuie să vă asigurați că centura de siguranță pentru câini pe care o selectați este durabilă, eficientă și vă va proteja animalul de companie în caz de accident de mașină.

Unele centuri de siguranță pentru câini încorporează un sistem de ham, cum ar fi Ezydog farfurie, În timp ce alții sunt doar o reținere a mașinilor, cum ar fi această centură de siguranță pentru câini de câine pe care o revizuiesc astăzi pentru dvs.

Amintiți-vă că atunci când vă restrângeți câinele într-o mașină în orice mod, trebuie să utilizați un ham de câine în loc de un guler de câine tradițional. Indiferent dacă câinele dvs. se trage pe o leșie sau este protejat în caz de accident de mașină, presiunea impactului trebuie să fie dispersată prin piept și nu gâtul / gâtul.

Am ales să revizuiesc această centură de siguranță pentru animale de companie de la Vastar deoarece oferă securitatea reținerii, permițând în același timp proprietarului de animale de companie să selecteze orice alt ham de câine pe care îl preferă.

Spre deosebire de centurile de siguranță pentru mașini de câine care utilizează un sistem de harness, acest produs vă permite să selectați un ham confortabil și satisface nevoile individuale ale câinelui. Puteți alege oricare dintre cele mai bune hamuri de câine să folosească cu Vastar, iar majoritatea vor funcționa foarte bine.

COMPARA-LE: Cel mai bun centură de siguranță pentru testarea și compararea câinilor

Vastar câine centură de siguranță

Centura de siguranță pentru câini de câine

După cum puteți vedea din designul său simplu, această centură de siguranță este foarte ușor de utilizat. Clipurile de blocare pe cablajul câinelui dvs. și clema curelei de siguranță se fixează în catarama de siguranță a mașinii. Clipul este de 2 câțiva centimetri, care sunt standard pe aproape fiecare vehicul. Asigurați-vă că verificați, totuși, doar în caz.

Centura de siguranță Vastar este realizată din nailon de înaltă calitate, la fel ca o lesa standard de câine. Puteți ajusta lungimea curei în funcție de înălțimea câinelui. După cum puteți vedea în recenzia mea video, se adaptează cu ușurință de la 16 la 27 de centimetri lungime.

Dimensiunea este perfectă pentru rasele mici, medii și mari. A funcționat bine pentru boxerul nostru și micul nostru amestec de beagle.

Vastar câine centură de siguranțăAm fost mulțumit de adjudecit de metal. Nu numai că se alunecă ușor, nu se adaptează pe cont propriu. Am încercat alte produse similare în trecut, iar câinele dvs. se mișcă în jurul valorii de curea se adaptează pe cont propriu. Înainte de a ști că câinele tău stă pe consola de lângă tine.

Câinii noștri au putut să stea, să se culce și să se ridice în timp ce se atașează la centura de siguranță a câinelui vastatar. Pentru că am reușit să folosesc hamurile de mers pe jos de zi cu zi cu această reținere de siguranță, păreau destul de confortabili. De fapt, niciunul dintre câinii noștri nu părea să țină deloc această centură de siguranță, care este o surpriză cu pachetul nostru!

Cel mai bun lucru despre centura de siguranță pentru câini vaste este că este accesibil pentru orice proprietar de companie, chiar și pe cel mai strict buget. Puteți achiziționa unul pe Amazon pentru doar 6 $.99. Chiar mai bine, oferă un pachet de 2 dolari pentru 7 dolari.99 și un pachet de 4 dolari pentru doar 12 USD.99. Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarii multi-câini!

Vastar câine centură de siguranțăDeși sunt foarte mulțumit de centura de siguranță a câinelui vastatar, nu este fără defecte. După cum am menționat, acesta este un produs excelent pentru rasele mici, medii și mari. Cu toate acestea, deoarece se extinde doar la 27 de centimetri, nu este potrivit pentru cele mai mari rase. În mod similar, la cea mai scurtă lungime (16 inci), permite o rasă foarte mică puțin prea multă libertate de a plasa.

De asemenea, nu a fost mustrat testată sau prin intermediul unor teste de siguranță. Deși aceasta nu este o cerință pentru aceste tipuri de produse, există unele persoane care au fost puse prin teste riguroase. Dacă doriți să vă asigurați că o centură de siguranță pentru câini va menține în caz de accident, este mai bine să căutați unul care a fost testat.

Rezumatul centurii de siguranță a câinelui vastar 

Pro:

  • Ușor de folosit
  • Reglabil de la 16 la 27 de centimetri lungime
  • 2 cm. Clipul curelei de siguranță se potrivește aproape fiecărui model model
  • Câinele este încă capabil să stea, să se ridice și să se culce în timp ce este restrâns
  • Îți împiedică pieptul dvs. de roaming în jurul vehiculului și îl păstrează reținut în caz de accident
  • La prețuri accesibile chiar și cele mai stricte dintre bugete

Contra:

  • Nu este potrivit pentru rase foarte mici sau foarte mari
  • Nu a fost niciodată pusă prin testarea siguranței sau a accidentelor

Acum este rândul tău să revizuiască centura de siguranță a câinelui Vastar

Ați încercat înaintea acestei centuri de siguranță pentru câini înainte? Ceea ce ai crezut? Ați simțit că animalul dvs. este sigur și confortabil? Vreau să vă aud și revizuirea acestui produs! Dați-mi voie să știu ce credeți despre centura de siguranță a câinelui Vastar din comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile videoclipuri sau fotografii Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: centura de siguranță pentru câini vastar pentru siguranța animalelor în mașini