Revizuire: capacul scaunului mașinii mașinii de câine okmee 4-in-1

Cel mai Capacul scaunului mașinii de câine produsele sunt foarte asemănătoare, dar această opțiune de la Okmee este cea mai unică capac de scaun pe care l-am văzut vreodată! Este un produs 4-in-1 care poate fi un hamac-stil, scaun banc sau capac din față. În plus, poate acționa ca o căptușeală de marfă, de asemenea!

Coșurile de scaune pentru mașini de câine sunt un element esențial pentru mine. Îmi iau câinii pentru plimbări aproape în fiecare zi. Între murdărie, părul câinelui și toenail-uri ascuțite, fac un număr pe tapițeria mea. Am capace de locuri pe fiecare scaun al fiecărui vehicul deține familia noastră.

Inutil să spun că am testat o mulțime de capace de mașini de câine în trecut. În timp ce capacul scaunului mașinii de câine de okmee este comparabil în calitate și durabilitate, este în fața pachetului atunci când vine vorba de versatilitate.

Am fost atât de impresionat de acest produs că a devenit un produs esențial de călătorie în vehiculul nostru acum. Păstrează tapițeria curată și uscată, plus că este foarte ușor de instalat. Mai bine, bebelușii mei iubesc, ceea ce mă face o mamă de câine fericită!

Okmee 4-in-1 câine de casă

Capacul scaunului mașinii de câineDupă cum sugerează și numele, acest scaun al mașinii este 4 produse în 1. Poate fi a Hammock stil sau stil de bancă, capacul scaunului auto, un capac de scaun cu găleată sau o căptușeală de marfă. După cum puteți vedea în revista mea video, există mai multe fermoare care vă permit să transformați capacul scaunului de la unul la altul în doar câteva secunde.

Când este folosit ca un capac de scaun în stil hamac, există o fereastră de plasă în mijloc, care permite câinelui dvs. să vă vadă și vă permite să vedeți ce se întâmplă pe bancheta din spate. Există, de asemenea, un buzunar mare, așa cum se arată în fotografia de mai sus, care poate fi folosit pentru a ține toate consumabilele de câine, cum ar fi leashes, boluri alimentare, apă etc. & # 8230;

Dimensiunile complete ale acestui produs sunt 59 și # 8243; w. Se potrivește în aproape fiecare mașină, camion și SUV. Îmi place mai ales clapetele laterale mărite care protejează părțile laterale ale scaunelor mașinii atunci când câinele dvs. urcă.

Deși acest lucru este un beneficiu evident, poate fi, de asemenea, un dezavantaj dacă aveți un vehicul mic. Capacul scaunului mașinii de câine OKMEE se potrivește bine în mașina noastră de dimensiune completă, dar se potrivește chiar mai bine în SUV-ul nostru mare.

Dacă aveți un vehicul mic, poate exista un pic de supraîncărcare pe ambele părți ale capacului scaunului mașinii. Puteți plânge excesul de sub sau să-l îmbogăți, dar s-ar putea dovedi a fi mai mult de un hassle decât să cumpere un capac de scaun care se potrivește modelului dvs. de mașină.

Similar: Cel mai bun mod de a călători cu un câine (un ghid video)

Câinii care călătoresc în mașină

Acest capac de scaun nu este rezistent la apă, dar este rezistent la apă. Prefer un capac de scaun impermeabil, dar numai pentru că iau labradorul meu înot destul de des. Este, de asemenea, frumos dacă aveți copii și câini, pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice scurgere scurgeri prin tapițerie.

De asemenea, îmi place acest lucru, acest capac are un suport anti-alunecare. Acest lucru îi împiedică să alunece în jurul în timp ce conduceți. Păstrează locurile curate și beneficii Animale de companie instabile de la căderea sau răniți când luați un colț ascuțit.

Cel mai mare dezavantaj la acest capac este că nu are deschideri pentru cataramele de siguranță. Dacă utilizați numai capacul scaunului când câinii dvs. sunt în vehicul, aceasta nu va fi o problemă pentru dvs. Cu toate acestea, dacă aveți adesea pasageri în spatele dvs., poate fi o durere de a scoate capacul scaunului pentru a acoperi capacul scaunului.

Sunt, de asemenea, fericit să văd că acest capac de scaun pentru câini este lavabil cu mașina. Aceasta este o caracteristică importantă pentru mine, dar nu toate capacele de scaune pot fi spălate într-o mașină. Acest capac de scaun este, de asemenea, ușor curățat de mână, dacă trebuie doar să faceți un spot rapid curat. Tot ce trebuie să faceți este să-l ștergeți cu o cârpă umedă și să o închideți până la uscare.

Puteți achiziționa capacul scaunului pentru mașini de câine pentru 38 de dolari.99 pe Amazon chiar acum. Comparativ cu alte produse similare, acesta este un preț foarte accesibil. Am fost surprins să văd că vinde un preț comparabil, deoarece este mult mai versatil decât orice produs similar pe care l-am încercat. Din acest motiv, aș recomanda absolut acest capac de mașină altor proprietari de animale de companie.

Citiți următorul: Cea mai bună recenzie a scaunului pentru mașini de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: capacul scaunului mașinii mașinii de câine okmee 4-in-1