Giveaway: fido rido scaun de caine ($ 105 + valoare)

Dacă vă aduceți câinele pentru plimbări frecvente În mașină, este important să aveți o modalitate de a-l păstrați restrâns. Dacă el este capabil să meargă liber în jurul vehiculului, el vă poate distrage atenția de pe drum sau a lovit accidental schimbarea de viteze în timp ce conduceți. Dacă aveți o rasă mică, un scaun de mașină Doggy ar putea fi doar instrumentul pentru al împiedica să fie restrâns și confortabil atunci când mergeți la o plimbare.

Scaunele de mașină canine sunt recomandate pentru câini sub o anumită limită de greutate. Fiecare loc va avea propriile standarde de limită de greutate. Există, de asemenea, multe stiluri diferite de a alege, și trebuie să vă gândiți la confortul câinelui dvs. atunci când alegeți cel potrivit.

Aceasta este șansa dvs. de a câștiga un loc liber de câine de la Fido Rido gratuit!

Scaunul de mașină pentru câini FIDO RIDO este de fapt un scaun de mașină 3-în-1 pentru câinii care se face cu materiale de calitate. Este ușor să curățați și să aveți un sistem de reținere a mașinilor de câine care vă ține pud-ul în siguranță în scaun.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Giveway gratuit pentru a câștiga scaunul de mașină de câine Fido Rido, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga un scaun de mașină Doggy de la Fido Rido și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 30 aprilie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Revizuire completă: Fido Rido Dog Car

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

FIDO RIDO CÂND SEAT DE CÂȘTIGĂAcest lucru este posibil cel mai unic scaun de mașină de câine de pe piață. Este de fapt o deignet 3-in-1 patentat. Fido Rido poate fi un scaun auto, cadă sau un pat!

FIDO RIDO CÂND SEAT DE CÂȘTIGĂEste foarte ușor să se acopere acest scaun în mașină. Dacă urmăriți comentariul complet pe care l-am legat mai sus, veți vedea că demonstrează cât de simplu este. Există un slot pe fiecare parte a scaunului și pur și simplu glisați centura de siguranță prin fiecare parte, lăsați-l și strângeți centura.

Scaunul mașinii de câine Fido Rido poate ține câinii cu o greutate de până la 30 de lire sterline.

Toate părțile scaunului sunt ușor de spălat, de asemenea. Scaunul de rapel plastic și capacul său sunt ușor de șters cu o cârpă umedă. Capacul de lână Faux este lavabil cu mașina, iar acest scaun de mașină de câine vine, de asemenea, cu un sistem de reținere cu două curele și un ham pentru poochia dvs. care poate fi spălat manual.

Câștigătorul norocos al acestei Givedaway va primi 3 hamuri - un mic, mediu și mare. Unul dintre acestea se va potrivi câinele dvs., atâta timp cât cântărește mai puțin de 30 de lire sterline. Poti măsurați circumferința câinelui pentru a găsi hamul care îl va potrivi. Dimensiunile sunt:

  • Mic - 8 "- 16"FIDO RIDO CÂND SEAT DE CÂȘTIGĂ
  • Mediu - 16 "- 24"
  • Mare - 24 "- 30"

Hamul are un design unic cu un mic inel D pe ambele părți. Sistemul de reținere cu două curele se atașează la fiecare parte a cablajului pentru a vă menține pooch-ul în poziție. Acest sistem brevetat este conceput pentru a egaliza presiunea unei opriri bruște.

Indiferent dacă aveți un SUV mare sau o mașină mică, scaunul de mașină pentru câini Fido Rido se va potrivi perfect în scaunul dvs. Multe scaune de mașini de câine pot fi utilizate numai pe scaunele cu găleată, dar această opțiune poate fi utilizată pe găleată sau la scaunele auto în stilul de bancă. Dimensiunile scaunului sunt 10 "H x 18.5 "W x 23" D. Veți observa, de asemenea, că Fido Rido acționează un scaun de rapel pentru a permite puii să vadă fereastra.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un scaun de mașină pentru câini Fido Rido. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 30 aprilie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: fido rido scaun de caine ($ 105 + valoare)