Giveaway: miu pet hands free walking system și harness ezydog (valoare de 47 usd)

Dacă vă bucurați de jogging sau alergați cu animalul dvs. de companie, Acest Giveway este pentru tine. Mâinile Sisteme gratuite de mers pe jos vă permit să aveți control asupra animalelor de companie fără să vă legați mâinile. Aceasta este șansa dvs. pentru a Mâinile libere ale câinelui gratuit și un ham pentru a merge cu el!

Acest sistem de mers pe jos de câine fără mâini de la Miu Pet un sistem de mers pe jos pentru câini liberi constă dintr-o centură care se fixează în jurul taliei și o leșie care se atașează printr-un clip de carabină. Puteți să vă simțiți liberi să vă pompați brațele în timp ce alergați sau jogging fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu o lecție tradițională.

Când vă plimbați pe tovarășul de canin, este, de asemenea, cel mai bine să utilizați un ham de câine în loc de un guler de câine. Coliere au pus tulpina pe gâtul animalului tău și gâtul dacă trage cu chiar și cea mai mică presiune a sumelor. Câine de câine, pe de altă parte, dispersează presiunea din pieptul câinelui, care nu este doar mai sigur, dar mai confortabil pentru FIDO.

Deci, ce puteți câștiga în această dăruire a consumabilelor gratuite de câini? Câștigătorul norocos va primi un sistem de mers pe jos pentru câini liberi de la Miu Pet și un ham de câine de la Ezydog.

Pentru a intra în Givedaway gratuit tot ce trebuie să faceți este:

  1. Miu Pet Ezydog GiveawayCA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați sau împărtășiți.

Veți fi introdus automat pentru a câștiga acest pachet Giveaway și vă vom contacta prin Facebook dacă numele dvs. este desenat. Nu așteptați - Giveaway se termină 4 noiembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Doar rămâi reglat pentru mai multe daways în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givedale pentru părinții de companie aici Pentru a vedea ce alte consumabile de câine rece, Cititorii de câini de câine au câștigat. Marcati pagina si stati tuned pentru mai multe dayways de produse gratuite de câini care vin foarte curând.

MIU PET EZYDOG FREE Dog Supplies Giveaway

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

MIU PET HANDS GRATUIT Dog Walking System

Cureaua este realizată dintr-un material de polipropilenă puternic, care este moale și neted la atingere. Este foarte confortabil, chiar și în timpul plimbărilor lungi sau drumeții intense. Este 3.5 centimetri lățime în jurul laturilor și înapoi, oferind suficient sprijin pentru a distribui greutatea câinelui dvs. dacă decide să tragă.

Miu Pet și Ezydog GiveawayÎn videoclipul meu de mai sus veți vedea că include și o lesă cu o secțiune bungee. Lesaia este 1 și # 8243; Secțiunea largă și bungee este de 9.4 inci lungime. Lesa este, de asemenea, echipată cu o curea reglabilă care îi permite să se extindă de la 15 la 30 de centimetri (care nu include mânerul fix).

O altă caracteristică excelentă a acestui sistem de mers pe jos de la Miu animal de companie că lesa are două mânere - un mâner standard de leșie și un al doilea mâner cu un clip de carabinător. Acest lucru vă permite să utilizați lesa ca în mod normal, sau puteți atașa carabina la centură pentru confortul gratuit.

Setul include, de asemenea, un suport pentru sacul de deșeuri. Poate deține câteva pungi de poep, cheile mașinii, telefonul mobil, cardul de debit sau orice altceva doriți să vă luați pe jos.

Puteți verifica Revizuirea mea video Pentru mai multe informații detaliate despre MIU PET HANDS GRATUIT DOG SYSTEM.

Acest lesa comercializează pentru 20 de dolari pe Amazon, și aceasta este ocazia de a câștiga gratuit!

Ezydog Chest Dog Harness

Ezydog Chest Dog HarnessAcest ham oferă o placă de piept ergonomic, realizată din spumă EVA. Există două puncte de ajustare, astfel încât să puteți obține potrivirea corespunzătoare pentru FIDO. Poate fi purtat ca un cablu de mers pe jos de zi cu zi și vine cu o reținere detașabilă a centurii de siguranță a mașinii pentru a vă menține puiul în siguranță în vehicul.

Este un pas în ham și, după cum explic în videoclipul meu de mai sus, vine într-o dimensiune mare. Acest lucru se va potrivi unui câine care cântărește 42-77 de kilograme cu o circumferință de gât de 18-31 și # 8243; și măsurarea circumferinței de 19-33 și # 8243;.

Acest ham de la câini de la Ezydog se face cu cusatura reflectorizantă de vizibilitate ridicată. Acest lucru este deosebit de benefic dacă vă plimbați câinele în seara sau devreme dimineața. O lesa poate fi atașată cu ușurință la ham de la inelul D din oțel inoxidabil.

Puteți verifica Revizuirea mea video Pentru mai multe informații detaliate despre cablajul de câine pentru plăcuța pieptului Ezydog.

Acest ham comercializează 27 de dolari pe Amazon și ați avut ocazia să o câștigați gratuit!

MIU PET EZYDOG FREE Dog Supplies Giveaway

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Vă puteți abona la buletinul nostru de știri, și urmați-ne pe noi Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări despre viitoarele noastre Givedaways a consumabilelor de câini liberi, recenzii video în profunzime ale produselor câinelui și mult mai mult pentru părinții câinilor.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 4 noiembrie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: miu pet hands free walking system și harness ezydog (valoare de 47 usd)